MissBella
Fanka BB :)
Dzięki dziweczyny za pocieszenie. To dopiero pierwszy cykl "starań", jesli mozna to nazwać staraniami skoro przytulanka były tylko w 10dc... Powiem Wam ,że to chyba wina tych właśnie testów owu, liczenia dni płodnych, sprawdzania śluzu że kochaliśmy się tylko jeden raz choć plany były inne, jakieś napięcie jest między nami, oddaliliśmy się od siebie i są tego efekty w sypialni, tzn brak.
Nie wiem czy w następnym cylku mam zacząć mierzyć tempke, testy owu zamówiłam dzisiaj na allegro polecane przez Piranhę, iść do gina jak mi polecacie czy zapomniec o tym wszytskim i po prostu zacząć normalnie kochać się a nie uprawiać sex co do dnia i godziny. Trudne to wszytko jest jak cholera i do tego wszystkiego to wielkie pragnienie aby zostać mamą...
Nie wiem czy w następnym cylku mam zacząć mierzyć tempke, testy owu zamówiłam dzisiaj na allegro polecane przez Piranhę, iść do gina jak mi polecacie czy zapomniec o tym wszytskim i po prostu zacząć normalnie kochać się a nie uprawiać sex co do dnia i godziny. Trudne to wszytko jest jak cholera i do tego wszystkiego to wielkie pragnienie aby zostać mamą...