reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam "wieczornie":-) Daria dobry znak brak @, trzymam kciuki&&&&&&&&&&
Mama także widze duże szanse&&&&&&&&&&&, a i Pola suuuuper . Coś się zaczyna wreszcie dziać w tym gronku.
Kosmo widzę pozytywne myślenie w końcu wróciło i bardzo dobrze. Jeszcze się będziesz śmiała z tego , że zwątpiłaś w swoją córeczkę.
Edyta a ty już zaczęłaś staranka, czy dopiero za jakiś czas bo wiem że nulka i tusia to w następnym roku taka jak ja a ty nie pamiętam?
Dido mi przy drugim synku śniła się dziewczynka, więc aby i u ciebie było na odwrót;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Będzie, będzie.:-) w końcu to szczęśliwe forum, coś w nim krąży takiego pozytywnego a tak w ogóle kiedy ostatnio tu słyszałaś o jakimś chłopczyku...........oj chyba dawno.

A ja tak się zastanawiam, czy my troszeczkę teraz nie zaczynamy przesadzać z tym zakwaszaniem. Co tylko która usłyszy puszcza w eter i .......zaraz kupujemy najdalej na drugi dzień już to mamy ,a jak nie to szukamy , szukamy aż znajdziemy( takie jesteśmy zdeterminowane w tym planowaniu):-D żeby się nie okazało że się tak zakwasimy, że żaden plemnik nie da rady naszym zakwasom:szok:

Ostatnia edycja:
Mama , moja tesciowa chciala zeby maly byl Filipkiem ,a Pola tez sliczne imie :tak: Ja synkowi dam na imie Olaf a coreczce no coz tu jest ciezki wybor bo mam kilka typow np Hania( po mojej zmarlej mamie ),Julia,Martynka,Anita lub Jessica trudna sprawa :-DAgulek u mnie troche sprawa skomplikowana bo chcialabym juz zaczac staranka ,ale lekarz musi znalezc przyczyne plamien a to moze potrwac niestety :zawstydzona/y: mam cicha nadzieje ze bede mogla rozpoczac staranka najpozniej w lutym :tak:A i znalazlam taka rekawiczke do mierzenia PH Clearview - Careplan VpH Glove

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny,
czy Wasze dzieciaki reaguja jakos na pelnie ksiezyca? kurcze moj syn juz drugi wieczor nie chcial usnac do 23:szok: i wcale nie byl spiacy, byl caly czas pelen energii jaby to byl poczatek dnia. przeraza mnie to bo ze w ciazy jestem spiechem i najchetniej chodzilabym spac z kurami:tak:

Hejka! Nie było mnie wczoraj cały dzień ale już nadrabiam zaległości :-)

Daria, jak tam testowanie? Trzymam mocno kciuki!

Mama05, jak tam dzisiejsza tempka? Ja przed pozytywnym testem nie miałam kompletnie żadnych ciążowych objawów ....jedynie w okolicy implantacji miałam króciutkie, jednorazowe, dziwne "ukłucia" na wysokości macicy delikatnie po lewej stronie (ciekawe czy to było TO :-)), miałam przeczucie, że się udało i czułam dziwny wewnętrzny spokój (który podobno jest zasługą rosnącego w ciąży progesteronu :-)).

Dido, też słyszałam, że sny interpretuje się na odwrót więc córa jak nic :-) Trzymam kciuki za piątkowe USG!

Edyta, może uda Ci się obniżyć odpowiednio pH samą dieta ale bez pilnowania odczynu paskami się nie obejdzie.

kosmopolitan, mój synek od 2 dni też ma problemy ze snem (on zawsze był problematyczny pod tym względem ale teraz to masakra jakaś była) ale bladego pojęcia nie miałam, że jest pełnia :-D

dzien dobry :-)
wstalam rano ale istonosza jeszcze nie bylo z moimi testami;/ ale na pewno popoludniu juz bedzie :) a mam zle przeczucia ze chyba dostane okres :-(A jak listonosza popoludniu nie bedzie to do sklepu wskoczę:-)

reklama
Do góry