reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aneczko jestes kochana, daje mi tyle nadziei:tak::tak: obiecuje poprawe:tak:
a wiesz ze wczoraj kupilma sobie ten test:tak: pewnie w poniedzialek bedzie. nie wiedzialam ze Beatka go sobie robila, myslam ze robila tylko ten drugi.

reklama
mama05, dziś masz dopiero 7 dzień po owulce (dobrze liczę? :-D) więc na dołek implantacyjny masz jeszcze czas :-) A ile u Ciebie trwa faza wysokich temperatur?

MissBella, ja kupowałam te testy i u tego sprzedawcy: 5xTEST CIĄŻOWY(10mIU/MI)+ 50x TESTY OWULACYJNE (1937985234) - Aukcje internetowe Allegro (kupowałam w pakach po 50 szt. + 5 testów ciążowych ...więc mogłam testować do woli :-D). Uważaj z kawą gdyż wypłukuje dziewczynkowy magnez :-)

kosmopolitan, przecież Ty zrobiłaś strasznie dużo w kwestii planowania płci (będzie dziewuszka, zobaczysz!), chciałabym zrealizować choć połowę z tego :-)

Kosmo no to trzymam kciuki za tescik. Bedziemy kibicowac a Ty pamietaj o nastawieniu;-) A i ubierz cos rozowego jak bedziesz go robic, ja jak szlam na usg okreslic plec to sie cala na rozowo ubralam:-D

Asiuniak ja przyjmuje chętnie wszystkie fluidki dziewczyńskie, także łapie i twoje:-)
Kosmo nie kracz sobie bo wykraczesz. Nic jeszcze nie przesądzone. Twoje planowania były dziewczynkowe i nie zrobiłaś nic mniej w tym kierunku od pozostałych dziewczyn, którym się udało. Na razie trzymamy kciuki za dziewczynkę.

I z innej beczki, jak się robi farsz do ruskich pierogów, któraś niedawno robiła a ja mam taką wielką ochotę na nie, ale nigdy ich nie robiłam:no:

dziekuje dziewczyny, jestescie kochane. kolejny raz upewnilam sie w przekonaniu ze to forum jest wyjatkowe:tak:

aneczko nie wiedzialam ze trzeba sie ubrac na rozowo:-D oczywiscie tak zrobie:tak:

Asiuniak, właśnie, właśnie nic się nie chwalisz jak mała się będzie nazywać.Szybciutko tu się spowiadaj.
Ja też pije 2 kawki w ekstremalnych warunkach 3 dziennie, ale rozpyszczalną i to tą crem + mleczko.

I co z tymi ruskimi pierogami nikt nie robił?

Ostatnia edycja:
Agulek przepisy sa rozne ale ja najbardziej lubie taki : ziemniaki , twarog (w miare suchy ) i cebula podsmazona. Przyprawiam sola i pieprzem a czasem dodaje suszonej miety. Proporcje wedlug uznania ale mniej wiecej ziemniaki i twarog pol na pol i sporo tej cebulki.

A no pochwalę się;) Jeszcze nie wiemy na 100% ale sprawa ma się tak: Chyba będzie Ania;) ale...
Mi się podoba jeszcze Emilka no ale Mężusiowi za bardzo nie, Jemu zaś podoba się Julka ale za dużo jest tych imion i dlatego Julka nie będzie i chyba póki co zostaje Ania.

Ostatnia edycja:
reklama
kosmopolitan to ja to ja proszę synia...a Ty nie załamuj się i ciesz się dzieciaczkiem w brzusiu...a tak na marginesie to dziewuszki późno się ujawniają, wiem z doświadczenia 20tc to najwcześniej

Do góry