reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jeśli chodzi o wagę i USG u mnie też sie pomyslili i to NIBY na dobrym sprzecie, mały na usg miał ponad 3 500kg a jak się ur ważył 3 100 ;)) Ale poród i tak był ciężki i dłuuugi...:)

reklama
Ponoc kazde kolejne dziecko jest wieksze i w moim przypadku sprawdzilo sie ,co do USG to bardzo czesto sa pomylki wiec nie bardzo wierze w te pomiary :cool:

natusia nie przejmuj sie , to wcale nie oznacza ze nie mialas przez 2 cykle owulcji. ja starajac sie o pierwsze dziecko tez bylam przekonana ze nie mam owulacji bo testy (tez zakupione na allegro) ciagle wskazywaly tylko jedna kreseczke przez caly miesiac, do tego brak sluzu. dlatego jak zobaczylam 2 kreseczki na tescie ciazowym to myslalam ze to jakis zart, ale nie, dzisiaj moj synek ma 2 latka:tak:
zycze powodzenia:tak:

u mnie gin sie nie pomylił ,miało byc do 3500 kg a synek urodził sie z waga 3250 wiec wycentrowane ale chodzilam do gina ktory ma naprawde swietny sprzet i co wizyte mialam robione usg 3/4G i mam 8 plytek bo z kazdej wizyty dostalam ale to byl drogi interes bo kazda wizyta kosztowala 200zl

Daria też proponuję zrobić test i trzymam kciuki za dwie krechy :-)

Z tego kalendarza co linka podała tusia wychodzi że moi dwaj chłopcy powinni być dziewczynkami - hehehe także .... ja w chińskie kalendarze już nie wierzę

reklama
czyli nie ma chyba co czekac na dane miesiace .
:-D a juz sobie cały nowy kalendarz pomalowałam na rózowo :-D
Daria &&&&&&&&&&&
co do wagi u mnie tez wielka pomyłka niby mialo byc standardzik ok.3200 a bylo 4070 ;-)

Do góry