reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aneczka- cześć kochana ;))
gratki córki i pogłaszcz brzusio;)
dzięki za ~~~~~~~~~~~-nałapałam;)

Pirania no to my Cię z Nulka prosimy-
c016.gif
c016.gif
zamów nam po 1 sylku ;)))kaskę mogę z góry wysłać nie ma problemu:))

Nulka- idziesz no to ?? :)

Agulek problem jest tylko ,żeby go kupić -więc może i Ty "zamów" u Piranii i bedziemy sie nacierać ;)))))

reklama
Piranha tylko tu nie tak latwo wyprosic o badanka hormonalne...ja prosilam o nie na poprzedniej wizycie ale doktorek powiedzial mi ze narazie nie ma takiej potrzeby ...a do polskiej kliniki mam za daleko :-(zobaczymy co lekarz mi powie teraz na wizycie i czy zleci te badanka,jak zobaczy ze to nie przez bakterie ani infekcje :dry:

Sprawdzilam ten chinski i tylko z drugim synkiem sprawdzil sie :tak:

Nullka doczytalam ze Ty mieszkasz niedaleko Wawy,ja pochodze z Warszawy wiec mozna powiedziec ze bylysmy sasiadkami :-p

Edyta no tak,w UK nie tak latwo z badaniami;/

ja badałam LH,FLH,prl ,tarczycę(wszystko OKI),miałam monitoring przez kilka cykli,brałam hormony po których 10 kg przytyłam i nerwy miałam ,że masakra i NIC nie pomaga!

Witam nowe panie. Ja mam 31 lat więc podobnie.I uważam że jestem młoda. Mój dziadek ma 97 lat i też tak uważa więc gdzie nam do niego. Aneczko Beatko ślijcie fluidy ślijcie. Abyśmy wszystkie sie załapały. Kosmopolitan śliczna dzidzia.

Mama i ja sie boje ze nie beda w stanie mi pomoc...ale doszlam do wniosku ze jesli moj GP nie da mi skierowania na badanka to pojde do gina ktory po porodzie wyjasnial mi dlaczego mialam krwotok i on powiedzial ze jak bede starac sie o dzidzie albo bede w ciazy to on bedzie moim lekarzem prowadzacym i chyba skorzystam z jego pomocy bo innego wyjscia nie bede miala,mowil ze zrobi mi usg aby byc pewnym ze wszystko sie dobrze zagoilo...tzn tetnica ktora mi przecieli itd ,tylko T musi miec wolne bo z malym ktos musi zostac :eek:

Dobra ja tu gadu gadu a po dzieci trzeba wyjsc...niedlugo bede z powrotem tesknijecie za mna hehe :-p

No.. pizza domowa wstawiona to znowu mam chwile. Jakis dziwny dzien dzisiaj. Od rana latanie , ja usg potem z dziecmi do okulisty i do sklepu , potem wiadomo obiadek zrobic... Dzieci dokazuja wiec musialam sobie podwojna meliske zrobic zeby ich nie pobic:-p;-)
Czarodziejko a Ty gdzie sie dzis ukrywasz?

reklama
mi tez brakuje czarodziejki:tak:

a ja dzisiaj koncze I trymestr i z tego tytulu dostalam niespodzianke- calodniowy przerazajacy bol glowy i wymioty:-( maz musial zabrac malego do tescia bo ja od rana nie wstalam jeszcze z lozka:-( mam nadzieje ze to jednodniowy incydent.

Do góry