reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aneczka- cześć kochana ;))
gratki córki i pogłaszcz brzusio;)
dzięki za ~~~~~~~~~~~-nałapałam;)

Pirania no to my Cię z Nulka prosimy-
c016.gif
c016.gif
zamów nam po 1 sylku ;)))kaskę mogę z góry wysłać nie ma problemu:))

Nulka- idziesz no to ?? :)

Agulek problem jest tylko ,żeby go kupić -więc może i Ty "zamów" u Piranii i bedziemy sie nacierać ;)))))

reklama
Piranha tylko tu nie tak latwo wyprosic o badanka hormonalne...ja prosilam o nie na poprzedniej wizycie ale doktorek powiedzial mi ze narazie nie ma takiej potrzeby ...a do polskiej kliniki mam za daleko :-(zobaczymy co lekarz mi powie teraz na wizycie i czy zleci te badanka,jak zobaczy ze to nie przez bakterie ani infekcje :dry:

Sprawdzilam ten chinski i tylko z drugim synkiem sprawdzil sie :tak:

Nullka doczytalam ze Ty mieszkasz niedaleko Wawy,ja pochodze z Warszawy wiec mozna powiedziec ze bylysmy sasiadkami :-p

Edyta no tak,w UK nie tak latwo z badaniami;/

ja badałam LH,FLH,prl ,tarczycę(wszystko OKI),miałam monitoring przez kilka cykli,brałam hormony po których 10 kg przytyłam i nerwy miałam ,że masakra i NIC nie pomaga!

Witam nowe panie. Ja mam 31 lat więc podobnie.I uważam że jestem młoda. Mój dziadek ma 97 lat i też tak uważa więc gdzie nam do niego. Aneczko Beatko ślijcie fluidy ślijcie. Abyśmy wszystkie sie załapały. Kosmopolitan śliczna dzidzia.

Mama i ja sie boje ze nie beda w stanie mi pomoc...ale doszlam do wniosku ze jesli moj GP nie da mi skierowania na badanka to pojde do gina ktory po porodzie wyjasnial mi dlaczego mialam krwotok i on powiedzial ze jak bede starac sie o dzidzie albo bede w ciazy to on bedzie moim lekarzem prowadzacym i chyba skorzystam z jego pomocy bo innego wyjscia nie bede miala,mowil ze zrobi mi usg aby byc pewnym ze wszystko sie dobrze zagoilo...tzn tetnica ktora mi przecieli itd ,tylko T musi miec wolne bo z malym ktos musi zostac :eek:

Dobra ja tu gadu gadu a po dzieci trzeba wyjsc...niedlugo bede z powrotem tesknijecie za mna hehe :-p

No.. pizza domowa wstawiona to znowu mam chwile. Jakis dziwny dzien dzisiaj. Od rana latanie , ja usg potem z dziecmi do okulisty i do sklepu , potem wiadomo obiadek zrobic... Dzieci dokazuja wiec musialam sobie podwojna meliske zrobic zeby ich nie pobic:-p;-)
Czarodziejko a Ty gdzie sie dzis ukrywasz?

reklama
mi tez brakuje czarodziejki:tak:

a ja dzisiaj koncze I trymestr i z tego tytulu dostalam niespodzianke- calodniowy przerazajacy bol glowy i wymioty:-( maz musial zabrac malego do tescia bo ja od rana nie wstalam jeszcze z lozka:-( mam nadzieje ze to jednodniowy incydent.

Do góry