reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama05 kochana moja my chyba sie telepatycznie wzywamy, wlasnie weszlam na bb zeby do ciebie napisac jak u ciebie to wszystko dalej wyglada jak w pracy i w wogole
myslalam ze moze juz ci sie udalo a tu dalej nic tak mi przykro :-(
rzeczywiscie moze sprobuj tu na watku dziewczyny sa super i naprawde wspieraja
a tez rozne historie im sie po drodze zdarzaja i nie zawsze dobre
ja tu zagladam codziennie wiec napewno tez pomoge
na weteranki nie wchodze juz dawno bo nie chce dziewczyn draznic suwaczkiem
bo tam wszystkie zdesperowane i zrezygnowane :-(
a u ciebie jak te cykle teraz wygladaja
co miesiac walczycie o Hanie ?
o i widze ze pieska macie, super

witaj MissBella

Ostatnia edycja:
reklama
Witam mama05:-) Oj dużo nas tych staraczek zaczyna się tu robić, super będziemy się wspierać i to wszystkie prawie staranka dziewczynkowe. Apropo wieku mi też już wybiły 32 latka więc dużo nas takich.:-) Dziewczyny a patrzycie na chiński kalendarz ?

czesc :-) ja takze chcialabym sie do was przylaczyc,mozna?

choc starac sie dopiero zaczne po nowym roku ale teraz
namietnie zbieram informacje i juz sie troche pogubilam...
myslalam ze najlepszy jest jak najdalszy odstep od O a tu
piszecie ze jednak 3 dni tak?
ja mam syna z 2 dni przed O ale sprawdzalam swoje ph na poczatku
ciazy z synkiem i bylo 7 i potem caly czas 6 a najnizsze to 5.5
wiec ph wysokie mialam i to by sie zgadzalo ale jak sprawdzic
domowymi metodami te ph ?dostane cos w aptece?
diete tez wprowadze ale po swietach zaczne czytalam
zeby duzo mleka pic przynajmniej 3 szklanki dziennie...co bedzie
ciezkie dla mnie do zrobienia a i jeszcze odnosnie zakwaszania to sylk wystarczy czy trzeba tez te flobulki laktovaginal? i jeszcze jedno pytanie odnosnie magnezu bo mam pitne zdrovitu i to chyba nie jest najlepsze???

wszystkim staraczkom ktore oczekuja coreczek serdecznie gratuluje:happy2:
a tym ktore oczekuja na potwierdzenie plci kibicuje i trzymam kciuki:tak:

pozrawiam was P.

Mama ja narazie musialam wstrzymac staranka,ale mam nadzieje ze niedlugo znowu zaczniemy sie starac :tak:

Paula witaj

Agulek mi chinski sie nie sprawdzil...wiec nie biore go pod uwage

Ostatnia edycja:
agulek-79 mi sie kalendarz zaden nie sprawdzil miala byc dziewczynka a jest chlopiec wiec w zadne chinskie nie wierze:no: jednyne co sie srawidzilo to na twojaplodnosc.pl ta metoda przyciagania plemnikow tam mi wyszedl chlopiec:tak:

asiuniak wlasnie sobie je zblizylam 100 krotnie i na bank dziewczynka
nic innego nie moze byc, widac srom wiec mozesz spac spokojnie
na tym etapie one tak wygladaja a pozniej pod koniec ciazy wygladaja jak buleczka

Paula witaj

ale wam fajnie tyle staraczek
a nas bylo zaledwie 5 ale wszystkim sie udalo bo wierze ze i Dido ma dziewczyneczke

Aneczka gdzie jestes jak po wizycie ?

ja wlasnie sie umowilam na usg i spotkanie z Hania mam 16 grudnia
juz nie moge sie doczekac a z drugiej strony obawiam sie o jej wage jaki to paczus juz z niej jest

kosmo a na twoim zdjeciu rzeczywiscie nie widac nuba bo te kreseczki biale to paluszki od raczki

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jak rano wzielam complex wit b i kwas to moge teraz wziasc magnez ???

Beatko a martwisz sie ze Hania bedzie za duza ???

Jej jak ja wam zazdroszcze ,fajnie juz wiedziec ze sie udalo i czekac na narodziny coreczki mmm :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Paula w naszym gronie:-) Mi też ten chiński sprawdził się tylko przy drugim dziecku więc się zastanawiam czy wogóle na niego patrzeć. Za to na stronie twoja płodnośc w lutym moje dni płodnie ( jak nic się nie poprzesuwa) nakładają się na różowe krateczki.
Dziewczynki z córeczkami w brzuszki przesyłajcie nam wasze fluidki bo nas tyle chętnych do łapania:tak: Jejku coraz bardziej mi się już chce tego dzidziusia ....:sorry2:

Do góry