Piranha
Fanka BB :)
tusia, możesz łykać jakieś witaminki i kwas foliowy, zakwaszanie nie ma sensu teraz, dietę typowo dziewczynkową (o ile chcesz wprowadzić taką rygorystyczną dietę, moja raczej nie była mocno restrykcyjna i po prostu starałam się jeść więcej nabiału) wprowadź np. na 2 miesiące przed staraniami, dłużej lepiej jej nie stosować gdyż może wyniszczyć organizm i spowodować niedobory sodu i potasu ....co dla serca nie jest bezpieczne.
MisBella, witamy! Podobno najlepsze odsunięcie to 2-3 dni, nie wiadomo czemu ale większe nie tylko nie zwiększa prawdopodobieństwa poczęcia dziewczynki ale nawet rodzi się wtedy delikatnie więcej chłopców, tak przynajmniej wynika z badań przeprowadzonych przez pewną osobę (analizowała chyba wykresy na serwisie Fertility Friend). Ja bym zrobiła próbę na 3 dni przed owulką po minimum 7-dniowej wstrzemięźliwości :-)
MisBella, witamy! Podobno najlepsze odsunięcie to 2-3 dni, nie wiadomo czemu ale większe nie tylko nie zwiększa prawdopodobieństwa poczęcia dziewczynki ale nawet rodzi się wtedy delikatnie więcej chłopców, tak przynajmniej wynika z badań przeprowadzonych przez pewną osobę (analizowała chyba wykresy na serwisie Fertility Friend). Ja bym zrobiła próbę na 3 dni przed owulką po minimum 7-dniowej wstrzemięźliwości :-)