reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Was , mam taki problem że mam krwiaka 1cm x 1 cm poza workiem owodniowym. Leże tydzień czasu. Nie miałam krwawień - wyszło to przy USG. Biorę tylko 3 razy dziennie po 2 tabletki utrogestanu. Dzisiaj byłąm na USG i dzidzia urosła ale krwiak jest dalej , ani się nie powiększył ani się nie pomniejszył. Już wariuję, czytam wszystko na ten temat i aż się boję myśleć...Czy któraś z Was miała takie historie z krwiakiem?

reklama
Nullka szkoda ,ze samo sie nie oczyscilo. Kurcze no ale zobaczysz ,ze niebawem zaciazysz i wszystko bedzie super. Bardzo Ci tego zycze:tak:
Lindi wiem ,ze krwiaczki bywaja i czesto szybko sie wchlaniaja. Ja mialam malutkiego ale przeszlo. Jeszcze 2 dziewczyny mialy ale tez wszystko dobrze sie skonczylo , wiec glowa do gory

Nullka, przesyłam przytulańce i trzymam za Ciebie jutro kciuki. Moja znajoma też postanowiła poronić naturalnie ale i tak po wszystkim okazało się, że niedokładnie się oczyściło i czekał ją zabieg :-( Jutro będzie już po wszystkim i będziesz mogła zacząć myśleć o kolejnych staraniach, jestem pewna, że tym razem na pewno się uda i los Ci wynagrodzi to wszystko ślicznym, zdrowym dzieciątkiem.
Moja przyjaciółka miała krwiaka ale po jakimś czasie sam się wchłonął, uważaj na siebie, oszczędzaj się, bierz leki a zobaczysz, że na następnej wizycie będzie już mniejszy ...a może nawet już go nie będzie.

dziewczyny tak Was czytam i czytam w oczekiwaniu na którąś z Was starającą się o chłopca....czy jest taka???....niech się ujawni plisss

Lindi Witaj wiem ze sie martwisz ale nie mozesz zakladac ze cos sie stanie..napewno wszystko bedzie dobrze a kiedy masz nastepna wizyte i usg ?

Pierogatka wiekszosc z nas ma chlopcow wiec trudno bedzie znalezc mamusie ktora stara sie o synka :-pbo tak sie sklada ze chyba kazda chce coreczke :-) a Ty starasz sie o chlopca ?

edyta01
na razie teoretycznie ;) jestem w trochę inne sytuacji...otóż mam córcie teraz jestem w 30tc i będę mieć drugą dziewuszkę....ale skrycie i po cichutku marzę o synusiu i tak w wolnej chwili Was podczytuje coby na przyszłość mieć teoretyczne przygotowanie :-)
Piranha dzięki fajna stronka... z tego co czytam to chyba łatwiej wycelować chłopca?? ja jak się zdecyduje na 3 dzieciaczka to na pewno będę u gina monitorować cykle żeby mieć 100% pewności

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluje drugiej corci :-) oj ile ja bym dala aby miec coreczke :tak: jak chcesz miec synka to najlepiej dzialac blisko owulacjii;-)

Do góry