reklama
kosmopolitan
Fanka BB :)
nullko kochana bardzo Ci wspolczuje:-( i zycze zebys jak najszybciej dolaczyla znowu do mamus zafasolkowanych

Czarodziejka
Aniu Myslalam wczoraj o Tobie!
PrzyKro mi ze tak sie to ulozylo, wierze jednak ze bedziesz sie jeszcze cieszyc z macierzynstwa.
Bardzo mocno Ci kibicuje. Wiesz o tym....
Sciskam cie najmocniej jak potrafie...
Badz dzielna!
PrzyKro mi ze tak sie to ulozylo, wierze jednak ze bedziesz sie jeszcze cieszyc z macierzynstwa.
Bardzo mocno Ci kibicuje. Wiesz o tym....
Sciskam cie najmocniej jak potrafie...
Badz dzielna!
Jagienka29
Także mam nadzieję że niebawem ponownie dołącze do planujących córeczkę i będę mogła jeszcze bardziej się przyłożyć do tematu, bo widzę że nowe osoby dużo wniosły do tego wątku .
Dzięki za wsparcie dziewczyny i za wszystkie słowa otuchy które były mi potrzebne.
Na pewno kochana! Wierzę szczerze że będziesz miała córeczkę,tylko jeszcze nie teraz

asiuniak85
Kochana Nullko!
Bardzo mi przykro.... Wszystko jeszcze się ułoży i będzie dobrze. Życzę Ci wszystkiego najlepszego w następnym planowaniu. I 3mam mocno kciuki
Bardzo mi przykro.... Wszystko jeszcze się ułoży i będzie dobrze. Życzę Ci wszystkiego najlepszego w następnym planowaniu. I 3mam mocno kciuki
G
Gość 301
Gość
nullka, nie wiem co powiedzieć...Tak mi przykro...Ale już niedługo zaczniesz ponownie staranka i zobaczysz, że na pewno się uda! teraz najważniejsze oby obyło się bez zabiegu i się samo wszystko ładnie oczyściło... Trzymkaj się kochana;**** Jesteśmy z Tobą:***
reklama
Czarodziejka

Hej BabeczKi
U nas od wczoraj tak dmucha!! W nocy sie budzilam , slyszalam jak wiatr uderza w okna...
Mam nadzieje ze panie z przedszkola nie wpadna na pomysl zeby przy takiej wichurze dzieci brak na plac zabaw...chociaz nic juz mnie chyba nie zdziwi!!!!!
Podziel się: