reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej!
Melduje ,ze zyjemy po tym wichrze niesamowitym. Nad morzem i na naszych gorach wialo do120km/h .U nas w nocy to drzewa lamalo a pod oknem rano znalezlismy kompostownik , ktory stal w lesie jakies 150m od domu:eek: Masakra, balam sie w nocy ,ze nam jakies drzewo wpadnie do domu.
Dzis za to chmury przegonione , slonko swieci i prawie nie wieje:-)
A co tam u was?

reklama
Hej:-)
U nas tez wietrznie i zimno.

A ja od rana latam.
Bylam na pobraniu krwi i EKg..
A jutro mam wizyte u gina na 9:15.
I mam nadziej,ze wszystko jest ok.
I moze sie dowiem,kto tam u mnie mieszka.
Trzymajcie kciuki;-)

Nullka-przykro mi.
Tukam Cie.
Ale pamietaj po burzy zawsze przychodzi slonce.:tak:

dido21 mam do ciebie takie pytanie bo nie umiem dobrze niemieckiego a chcialabym kupic kwas foliowy a nie wiem jak to sie nazywa po niemiecku ... znalazłam taka nazwę Folsäure ale nie wiem czy to to jesli wiesz i mogłabyś mi powiedzieć to z góry dziękuje :-)

U mnie też piękne słoneczko, ale w nocy:szok:. Daria, a jak tam sytuacja u ciebie, jakieś oznaki owulacji są?
Ja tak z innej beczki. Jakie macie pomysły na prezenty dla swoich synków, bo już pora zaczać gorączkę świąteczną. Moj młodszy list już napisał, zresztą nie jeden i zażyczył sobie strój spidermanna, z maską i wyrzutnią sieci:crazy:i bądź tu matko mądra.

Dido no to jutro bedziemy trzymac kciukasy zacisniete:tak:
Agulek u nas chca kolejke elektryczna z torami(znalazlam fajna z firmy tomica na allegro) i samochody zdalnie sterowane (pod choinke) a na Mikolaja dostana po autku (takim modelu porsche i subaru) i latarki z ikei (takie nakrecane).

U mnie też piękne słoneczko, ale w nocy:szok:. Daria, a jak tam sytuacja u ciebie, jakieś oznaki owulacji są?
Ja tak z innej beczki. Jakie macie pomysły na prezenty dla swoich synków, bo już pora zaczać gorączkę świąteczną. Moj młodszy list już napisał, zresztą nie jeden i zażyczył sobie strój spidermanna, z maską i wyrzutnią sieci:crazy:i bądź tu matko mądra.

tak wlasnie sa ale nie wiem czy juz owulacja czy przed.. nie mogę w ogole siąść mam takie bolesci z lewej strony i piersi mnie okropnie bola;/ wczoraj mnie juz lekko wszstko pobolewalo ale dzis to tak troche mocniej to mam nadzieje ze owulacja :)

a co byscie kupil dziewczyne na 2 urodziny obojetnie jaka cena ogladalm kuchnie ale nie wiem czy bedzie sie tym bawic pozniej ogladalm kłada bo ona lubi te autka itp.. a pozniej mowie moze ten rower biegowy sama nie wiem;/ jeszcze mikolaj i boze narodzenie..nie widomo co kupic;/

Daria
zalezy co dziecko lubi i czym sie nteresuje,
ale wg mnie dla dziewczynek jest mega duzo rzeczy,
1823_1.jpg

05d4a84414823b631d01c3507958db11.jpg

3423799.jpg

Ostatnia edycja:
Daria oj duza szansa, ja jak mam taki ból to jest już krótko po owulacji. Także trzymam kciukasy za II.
Aneczko , ten pomysł z latareczkami pod poduszke to chyba podkupie:-p+ jakaś drobnostka. Chyba trzeba przysiąść się do kompa i dokładnie to allegro przelustrować.

Ostatnia edycja:
reklama
bardzo bym chcial te II:)
zastanawiam sie nad mata wodna ma ktos?? moja nadia mi wszystkie sciany maluje;/ i mysle ze moze by bylo to dobre :)ona ogolnie lubi auta traktory zwlaszcza;p wlasnie tez myslalam o wozku bo to jeszcze lubi ;p ale lalki narazie nie lubi:)

Do góry