reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

NullKo Kochana tak mi przyKro! Takze sadzilam ze jednaK wiesci bedą optymistyczne!
Wiesz to głupie ale nawet nie wiem co Ci w taKiej sytuacji napisac.
Mam tylKo nadzieje ze bez wzgledu na wszystko , ulozy sie Twoje zycie taK jak chcesz i ze doczekasz sie jeszcze zdrowej coreczki!!! Bardzo bardzo Ci tego zycze Kochanie.

reklama
Nulka . każdy zarodek rozwija się swoim tempem , nie odstawiaj dupka , poczekaj do soboty
Ja poroniłam 2 razy , w razie jakichś pytań pisz...

Witam z Rana
k,Mzk0ODYxNTIsNDU2MDEy,f,Smieszny_poranek_z_kawa.gif

NULLKO kochana nie odstawiaj do soboty absolutnie duphastonu, lepiej upewnij sei w sobote ze to juz ostatecznosci.
U mnie zaczelo sie samoistnie krwawieniem w 8 tc, pamietam mialam w sobote tylko do poludnia, a w niedzielę juz na calego ze skrzepami, w sumie krwawienie trawalo okolo 1,5 tyg a mocne kilka dni, ale nie byl to absolutnie krwotok, caly cykl od poczatku krwawenia trwal zamiast 28-29 dni to 45, jedno co to pierwsze dni bardzo bolala macica, kurczyla sie jak po porodzie, w poniedzialek bylam na kontroli, macica byla czysta juz bez zarodka i powiekszona ciazowo, bóle skurczające byly osłabiające i bralam leki przyciwbólowe.

TYLKO Twoja sytuacja jest troszke inna, ja nie zdążyłam wziąść duphastonu, pomimo malej bety na poczatku nie sadzilam ze cos jest nie tak, piersi olbrzymie tylko brak mdłosci

Dopoki nie wyjasni sie sytuacja na 100% nadzieja jest zawsze.

Czarodziejka przynajmniej u Ciebie dobre wiadomosci, oby tak dalej

Hej! Czarodziejko dobrze ,ze poszlas od razu na przeglad jak cos sie niepokoilo no i super ,ze wszystko dobrze.
Nullka ja tez uwazam ,ze powinnas poczekac do soboty z odstawieniem leku.
Ja dzis bylam u Kardiolog z Antosiem. Zrobilismy EKG , ECHO i wszystko jest dobrze. To tylko szmery wynikajace z okresu wzrostowego. Ciesze sie bardzo

TaK polecialam do Gina jak Tylko @ mi sie skonczyl!!!
Musze sie Kontrolowac bo juz pare razy mialam torbiel!
Nie wiem co prawd jak wynik cytologii ale jestem dobrej mysli.
Dziewczyny mam ostatnio jakis dziwny okres...nic mi sie chce..naprawde jestem jak flaki z olejem..dni sa krotkie w sensie ze szybko robi sie ciemno..czuje ze gnije w domu, mimo ze chodze na spacery itp, braKuje mi energii, nie moge sie wyspac..Totalnie nie wiem co mi jest..a do tego jakos moj entuzjam przygasl!
Nie wiem czy powinnam jakies mikroelemnty brac czy medytowac czy w kosmos poleciec...
do tego jakos malo mam cierpliwosci, dzieci do szalu potrafia mnie doprowadzic w minute.
Sorry ze smece ale jakos tak mi Kiszkowato!
xl7zmeczenie.gif

Ostatnia edycja:
agata dobrze ,ze u gina ok.
ja powinnam się wybrac po to samo co ty ale cos nie moge się ruszyć.
a co samopoczucia u mnie jeszcze gorzej wymysliłam ,ze to moze PMS
choc nigdy wcześniej go nie miałam.bo dziś 28dc.niech ta @ przylezie bo zwariuję.
samopoczucie jak u ciebie z tym,że ja juz z m się nie odzywam i wyję wieczorami.:wściekła/y:
o co kaman do choinki :baffled:

Aneczko,cieszę się że z Antosiowym serduszkiem w porządku :-)

Czarodziejko,Tusiu,może to przesilenie jesienne? Wiecie,ten okres kiedy organizm desperacko domaga się słońca?
Ja też tak miewam ale okresami,nie ciągle...

Dziewczyny,mam do oddania praktycznie całe opakowanie witaminy K (35sztuk) i K+D (36sztuk) w kapsułkach,wygodnie dawkowana,precyzyjnie odmierzana dawka :tak: My już za tydzień kończymy,zostajemy na samej D a zrobiłam za duży zapas,wit.K to już wogule kupiłam awaryjnie. Jakby któraś chciała to pisać,odstąpię za darmo oczywiście,szkoda żeby się zmarnowało ;-)

Czarodziejko, Tusiu. Msle ,ze glownym winowajca jest jesienny brak sloneczka ale nie zawadzi lykac magnez. Ja polecam blumag jedyny bo faktycznie jest tam duza dawka i bierze sie tylko jedna dziennie. MI bardzo pomogl przy bolach miesniowych i skurczach.Szkoda ,ze jeszcze nie wymyslili leku na bole spojenia lonowego i rwe kulszowa;-)

reklama
Witajcie :-)
Ja miałam dzisiaj nockę zarwaną,Oliś dzisiaj się budził z płaczem w nocy 3x,narzekał na ból ząbka,teraz wstał i aż ma napuchniętą wargę
unhappy.gif
wygląda na to że coś się robi z górną jedyneczką,nad nią jest taki bąbel wypełniony jakimś surowiczym płynem
shocked.gif
Od 9.00 ruszam na miasto po stomatologach,mam nadzieję że któryś nas przyjmie i coś poradzi bo męczy sie ten mój bidulek
no.gif

Do góry