reklama
nie nie zakupiłam w polsce i bralam do Niemiec.. wszystko było na wariackich papierach bo mialam jechac w grudniu ale jednak dostałam miesiączkę i szkoda bylo mi przepascic kolejne dni płodne i szybko wszystko łatwilismy żeby znów jechać do Niemiec ;/
asiuniak85
Fanka BB :)
Nulleczko ja też 3mam mocno kciukasy
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Czarodziejka
Fanka BB :)
Aniu Nullko i ja zaciskam za Was łapki!!!!
Ja dzis tez mam gina ale dopiero kolo 18.
Bedzie dobrze..Mam taka nadzieje!!!!!!
Ja dzis tez mam gina ale dopiero kolo 18.
Bedzie dobrze..Mam taka nadzieje!!!!!!
T
Tusia.
Gość
Nulka &&&&&&&& za fasolkę.
Czarodziejka &&& za wizytę.
Czarodziejka &&& za wizytę.
Sprawa wygląda tak że tętno było widoczne i to tyle dobrych wieści. Tętno za słabe i zarodek od soboty nic nie urósł ani milimetra. TAkże nie rozwija się i ma słabe serduszko. Poczekam do soboty i jak nadal nie będzie zmian to odstawiam dupka . Nawet nie wiem jak wygląda poronienie - czy samo się zacznie czy będę musiała mieć zabieg? Mój lekarz powiedział że powinno samoistnie się oczyścić a ten dziś w szpitalu że trzeba będzie zrobić zabieg . I już sama jestem głupia na to wszystko.
PRzykro mi że tak to się skończy ale muszę się z tym pogodzić i nie ma się co oszukiwać że będzie dobrze. Ja zrobiłam wszystko a natura zadecydowała sama
PRzykro mi że tak to się skończy ale muszę się z tym pogodzić i nie ma się co oszukiwać że będzie dobrze. Ja zrobiłam wszystko a natura zadecydowała sama
reklama
Nullko wiesz moze lepiej ze teraz sie to tak potoczyło niz później ..bo czym dalej tym by bylo ciezej z tym pogodzic ...:-(
teraz tyle rodzi sie chorych dzieci i nie kazdym mozna pomoc ze az sie chce płakać...widocznie tak bylo Tobie pisane...
ale pamietaj do soboty jeszcze daleko może się stać wszystko.. lekarze tez sie mylą ..
teraz tyle rodzi sie chorych dzieci i nie kazdym mozna pomoc ze az sie chce płakać...widocznie tak bylo Tobie pisane...
ale pamietaj do soboty jeszcze daleko może się stać wszystko.. lekarze tez sie mylą ..
Podziel się: