reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

nullko oczywiscie ze bedziemy trzymaly kciuki! napisz prosze o ktorej jedziesz bo caly dzien nie bede nic robila tylko siedziala na necie i czekala na wiesci od Ciebie, rzecz jasna dobre wiesci:tak:

andziak juz nie pamietam od jakiego sprzedwacy bo ja kupilam je w lutym. w kazdym razie byly za 1zl sztuka i ten sprzedawca mial ich najwiecej sprzedanych. no ale ja bardziej polecam te z rossmana lub apteki.

reklama
Nullka to dobrze ,ze udalo sie kogos innego znalezc. Bede trzymac mocno kciuki. No i wlasnie tak sobie mysle ,ze jak bylas poprzednio to chyba nie bylo jeszcze widac zarodka prawda? No a jesli teraz jest juz zarodek to chyba znaczy ,ze ciaza sie rozwija prawda?

Dziewczyny, mam takie pytanie, bo wiem, że któraś z was używała testów owulacyjnych z Rossmana. Jak mama cykle 28 dni owulacja ok 13-14, to od kiedy próbować testy, o jakiej porze i jak pojawi sie blada kreska to zaprzestać? Bardzo proszę o pomoc kto miał doświadczenie z tymi testami:-)
Nullka , a ty nie trać nadziei bo musisz być silna. Moja bliska przyjaciółka w 8 tc. dostała krwotoku, na usg lekarz stwierdził że już po i nie ma czego ratować i skierował ją do szpitala, bo miał dyżur akurat. Ona jednak poszła do innego lekarza potwierdzić, a ten że fasolka jest, za tydzień poszła i słyszała serduszko . Dziś jej córka ma 2 latka. Do dziś mówi że ta córeczka to cud. Ale jakby poszła wtedy do szpitala, to strach myśleć. W takich przypadkach warto się skonsultować z drugim lekarzem.
A i test ciążowy jej wyszedł dopiero tydzień po planowanej miesiączce.

ja mialam te testy strumieniowe.. i u mnie caly czas wychodzily dwie takie same kreski;/ zaczelam je robic od 7 dnia ..dlatego zostalam przy tych z buzka...

witam wszystkie dziewczyny:-)
ja od dzis zaczynam znow starania specialnie jechalam do niemiec;/ zakupilam wszystkie leki wiesiolek, czopki do zakwaszania omege 3 ,wapn i magnez oraz castangus zobaczymy co wyjdzie :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny jak tak piszecie to zal mi serce sciska i mam głupie mysli po co jak tak szybko poleciałam na zabieg??:-(.

Nawe tak nie myśl!! Zrobiłaś co trzeba...to się zdarza...niestety :-(

Dziewczyny postanowiłam wtajemniczyć w całą sytuacje ciocię mojego męża która pracuje w szpitalu na oddziale położniczym (że też ja wczesniej nie wpadłam na ten pomysł) i jutro jadę na konsultacje z innym lekarzem. Trzymajcie kciuki

Trzymam kciuki!!

Tak własnie na poprzedniej wizycie nie było zarodka - teraz był ale nie biło serce jeszcze (dlatego nie potrafie zrozumieć dlaczego lekarz tak łatwo przekreślił tą ciążę :-( ) Też mi sie wydaje że musi sie rozwijać a czy prawidłowo?? Tego własnie nie wiem :-(

Do lekarza pojade dopiero około 13

reklama
Do góry