reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi -sarbeczku nasz wracaj do nas ,duszyczko kochana.:tak:buziole.napisz co tam u ciebie?

Kosmopolitan-takie gadanie to wiesz ,moja tesciowa tez niby nigdy sie nie pomyliła
a sny jej to całkiem masakra no nie powiem ma nosa czasem ale nieomylna nie jest
u mnie sie jednak pomyliła bo zawsze mówiła,ze będzie chłopak i dwie babki.to chyba takie zgaduj /zgadula.;-)
ale wiem wiem kochana co czujesz i jak takie słowo potrafi ukuc w serduszko,ja tez przez to przechodziłam i to cała ciążę bo wiedziałam bardzo wczesnie płęć i to nie spełnione marzenie jednak dawało o sobie znac choc od początku sama czułam ze to ON.
teraz tez często pytaja kiedy córa?albo oj wam sie nie udało?:dry:
o fak to jak rozdrapywanie rany ostrym pazurem i przyznam szczerze w takiej sytuacji wymiekam całkowicie.:-(
MIŁEGO DNIA.

reklama
Anufifi kupe lat :) fajnie Cię czytać :) czasami brakuje mi tej naszej starej "drużyny"...
co tam u Ciebie? będziesz dalej się starała?
Pozdrawiam serdecznie :)

czarodziejko i pozostale dziewczyny ze "starej ekipy" ktorym jednak nie udalo sie zaplnowac plci- czy Wy wszystkie mialyscie odpowiedni odstep odowulki , czy stosowalyscie diete, zakwaszalycie drogi rodne itd? co Wam wychodzilo z kalendarza chinskiego?

wyobrazcie sobie ze moje dziecko nadal spi:szok: odsypia pobudke ktora urzadzil o 5 godzinie:angry:

Hej...

Anfifi już straciłam nadzieję ze dasz znak życia o sobie... bardzo się cieszę że sie odezwałaś... pozmieniało sie bardzo dużo..zobacz.. zostałam po raz kolejny mamusią.. Oli już ma 5 misięcy;-)
Wróć.. opowiedz co u ciebie..

Kosmopolitan... ja planowałam mieć 2 córeczkę i cudowałam z tymi owulkami..jednak później się okazało ze nie bedzie u mnie to tak prosto.. a chęć posiadania 2 dziecka była tak silna że poszliśmy na zywioł.. oczywiscie Oliwer spłodzony w samą owulkę więc ci potwierdzę że synusia z 14 dc mam:tak: a co do zakwaszania to pierwszy raz o tym słyszę:szok: ale jeśli jest takie " coś" to zawsze warto spróbować.. a nóż sie uda;-) pozdrawiam:-)

kosmopolitan z ta obraczka jest dokladnie jak piszesz
nad brzuchem liczy sie pierwszy ruch
a nad reka kazdy nastepny to nastepne dziecko
mi nad bezuchem zawsze kerecilo sie w kolki i kreci
a nad reka dwa razy w bok i pozniej kolko wiec tez sie zgadza
a co do starej ekipy to z tego co pamietam to one mniej cudowaly niz my
nie mialy az takiego parcia
i nie zawsze byl zachowany ten odstep

ja stawiam za 8 okienko :-) juz coraz ladniej to wyglada:-)

Anufifi Kochanie co sie stalo ze sie tu odezwalas...ale sie ciesze ze jestes:))))))
Kosmo - ja myslalam ze zrobilam wszystko wg mnie odstep byl 3,5 dnia choc moze byc ze owu byla wczesniej , sugeruje sie obserwacjami i testami owu. co do reszty nie wypowiem sie..
BeatKo faktycznie juz 8 okienko!!~!!!!!!!Gratulacje!

Beatko ale fajnie z tym 8 okienkiem:tak: Szybko to leci , szybko. Ja chyba poczuje ,ze to juz coraz blizej jak Ty urodzisz;-)

reklama
Do góry