kosmopolitan
Fanka BB :)
dziewczyny dzisiaj kolezanka z innego forum powiedziala ze ja bede miala syna i ze ona ma nosa do plci. oczywiscie ona nie wie o moim planowaniu bo sie z tego nie zwierzam kazdemu. i wiecie co? pierwszy raz mnie to jakos dotknelo..... Bylam przekonana ze jestem przygotowana na ewentualnosc ze bedzie synek, ale jak widac chyba nie
i to mnie doluje. nie chcialbym sie smucic jak dowiem sie ze bede miala drugiego synka, ale to chyba nieuniknione
wlasnie ta dziewczyna wlasnie dopisala ze ona wynila 2 kolezankom plec dziecka i jednej ze bedzie w ciazy i tak bylo. pozatym 2 kolezankom z naszego tamtego forum trafnie przewidziala plec......
kurcze no smutno mi jakos sie zrobilo jak ona z taka pewnoscia pisze ze jest pewna ze bede miala syna

wlasnie ta dziewczyna wlasnie dopisala ze ona wynila 2 kolezankom plec dziecka i jednej ze bedzie w ciazy i tak bylo. pozatym 2 kolezankom z naszego tamtego forum trafnie przewidziala plec......
kurcze no smutno mi jakos sie zrobilo jak ona z taka pewnoscia pisze ze jest pewna ze bede miala syna
Ostatnia edycja: