reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny...
JaKos kiepsKo spalam...flaK normalnie jestem do tego MaKs wstal o 6:00:no::no: nie wiem co mu sie zrobilo ale oczy mam jak beton.
Maz go ubral i zszedl z nim na dół dal kaszKe wiec mialam jeszcze chwile zeby polezec...no ale teraz pije kawe ale oczy i taK mi odpadają!
u-ziewa.gif

JagienKo-
to wielki szacun dla Ciebie...napewno nie jest Ci łatwo samej z trójcą ale dobrze ze juz niedlugo bedziecie razem!
Zreszta szacun dla kazdej mamy trojKi dzieci.nawet jesli maz jest w domu to i tak wieksza czesc obowiazkow przy dzieciach ma Kobieta! prynajmniej do pewnego momentu....

RoyannKo- Witaj Milego dnia dla Ciebie...zobaczysz ze z Maciusiem bedzie Ok!

No a ja musze sie z MaKsiem wybrac do ortopedy....wydaje mi sie ze ma platwusa...i bewnie skonczy sie na wKladKach do buta.

reklama
Beatka,wszystkiego najlepszego dla Marcelka.Sto lat.

A dzis to chyba ty Beatka masz urodzinki,co nie(???)
Duzo zdrowka,pociechy z dzieciaczkow , duzo sily i wytrwalosci

http://

Ostatnia edycja:
Hej hej!
Beatko spoznione zyczonka dla Twojego solenizanta. Sto lat usmiechu i radoscii.Ciesze sie ,ze Hania juz Cie nie straszy.Fikaj mala fikaj.
Jagienko to dobrze ,ze sie przeprowadzacie do meza. Wierze ,ze tak na odleglosc to ciezko a jeszcze samej z trojeczka. To chlopcy beda musieli sie jezyka nauczyc? Ja czasem mysle o wyjezdzie do Anglii ale jakos tylko na mysleniu na razie sie konczy.
Czarodziejko to zapaleczki w oczka ;-) Moze potem z Maksiem sie zdrzemniesz?
Nullka jak tam testowalas jeszcze?
Ja dzis dalej w planach malowanie szafek , dzieci w przedszkolu a ja sobie wsuwam sniadanko i popijam zielona herbatka;-)

Pisze z telefonu więc wybaczcie błędy.
Beatko dla synka i Ciebie wszystkiego najlepszego.

Jagienka ja też się klaniam i szacun dla Ciebie (kurde a ja narzekam na swoje życie gupia ;) )

Czarodziejka mój Julek też ma platfusa i nosi wkładki już prawie 2 lata :(

Dziewczyny jeśli o mnie chodzi to zrobiłam testa takiego co teoretycznie wykrywa ciążę 6 dni od zaplodnienia ale też wyszła jeszcze blada. Nie wytrzymalam i zrobiłam dziś Bete Hcg. Wyniki mają mi przyslac na meila ok 14

Aaa zapomnialam napisać że dziś znowu miałam spotkanie z kiblem a cały czas tak mnie mdli że bym tylko siedziała i ściskała muszle . MAtko jeszcze kreska jest słabo widoczna a mdłości ... lepiej nie mówić. Z chłopcami tak nie miałam

Mąż jeszcze nic nie wie ale jak będę miała wynik bety to mu powiem dziś. Nie wiem jak ja wytrzymałam żeby mu nic nie powiedzieć? ;)

Beatko dla ciebie słonko i dla synia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
Nulka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jagienka mamy synkow z dwu miesięczna róznicą,zazdroszcze mój nie skory do pomocy nic a nic :no:

Dziewczyny jeśli o mnie chodzi to zrobiłam testa takiego co teoretycznie wykrywa ciążę 6 dni od zaplodnienia ale też wyszła jeszcze blada. Nie wytrzymalam i zrobiłam dziś Bete Hcg. Wyniki mają mi przyslac na meila ok 14

CzeKam z niecierpliwoscia CioteczKo:)))) ale jak dla mnie to tylKo formalnosc...pewnie sie okaze ze Beta 500 pare:)))

Sto lat Sto lat..dla mojej BeatKi.....zycze Ci Kochana na te chwile przede wszytsKim szczesliwego rozwiazania..a zaraz potem duzo sil, energii, radosci....i cierpliwosci!!!!! Zycze Ci abys zawsze miala w sercu poczucie szczescia i spelnienia...:)))

nullka,to czekamy z niecierpliwoscia do 14:-) &&&&&&&&&

Ja tez dzis mialam spotkanie z kibelkiem.
Juz sa sporadyczne,ale za to mdlosci mnie nie odstepuja.
Ale mimo wszystko jest lepiej niz na poczatku:tak:
Obiadek sie gotuje.
Chlopaki szaleja(maja 2 tygodnie ferii) i zaraz mi dom rozniosa.

reklama
Czarodziejko, Beatko dla Waszych chłopców Sto late, spóźnione ale szczere:-)
Beatko dla Ciebie na urodzinki spokojnego i szybkiego porodu
Czarodziejko zwolnienie tak - ale od 2 listopada, jeszcze tydzien

jagienko ja tez nie pamietam jak bylo z chlopcami, wiem ze Misiek spal po 3 godz jadl cycka i dalej 3 godzinki, kochaniutki był :-D, zreszta dalej spokojny i spioszek, a Mati to szogun od małego, wątpię, żeby rwał się do pomocy a w grudniu skonczy 9 lat, o wszystko musze go ścigać :-p wiec Tusia nie jestes sama

Royanno witaj

A te forum nasze jest SUPER

ja tydzien nie mialam męża i tęskniłam za nim ze szok, za nim i przytulaniem bo w pmocy pożytku z niego mało, jak pisałam całe dnie i czesto trochę nocy w pracy

Nullka ja stawiam na bete kolo 50-moze 100 jednostek, zobaczymy, ale jak jest nawet blady slad to ciąża murowana :-)

Do góry