reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dziewczyny dzieKuje w imieniu mojego SynKa...to niebywale jak czas umyKa...Tak sobie dzisiaj rano lezalam w lozKu i wspominalam...te moje "pierwsze kroki" w strone macierzynstwa..od razu mi sie przypomnialy bolące cycule
i pamietam jak ciezKo bylo mi sie przestawic na wstawanie nocne!!!! Oj to bylo maKabryczne...mialam wrazenie ze caly swiat spi a tylko ja siedze a oczy mi odpadaja
Przy MaKsiu bylo juz inaczej...zupelnie
No i dzieKuje za mile slowa odnosnie mojej osoby..Wiecie, ze ja stad taK szybKo nie pojde
))) ten BB dziala na mnie jak MAGNES
Co do watKu zamKnietego: wiecie to jest z jednej strony fajne bo mozna pisac naprawde otwarcie, opowiadajac o swoich skrytych myslach itp. no ale ciezKo jest pisac na zamknietym a jednoczesnie kontrolowac co sie dzieje na ogolnym. Ja tak mialam....mimo ze bardzo lubilam pisac z dziewczynami na zamKnietym, w koncu zaczelam bywac czesciej tu u was...."i taK tez mnie pogoniono z zamKnietego
" Dziewczyny uznaly ze mi nie zalezy chyba, ze je olewam..nie wiem..i usunely z grona. No ale dzieki temu teraz jestem tu z Wami w 100%

No i dzieKuje za mile slowa odnosnie mojej osoby..Wiecie, ze ja stad taK szybKo nie pojde
Co do watKu zamKnietego: wiecie to jest z jednej strony fajne bo mozna pisac naprawde otwarcie, opowiadajac o swoich skrytych myslach itp. no ale ciezKo jest pisac na zamknietym a jednoczesnie kontrolowac co sie dzieje na ogolnym. Ja tak mialam....mimo ze bardzo lubilam pisac z dziewczynami na zamKnietym, w koncu zaczelam bywac czesciej tu u was...."i taK tez mnie pogoniono z zamKnietego

Ostatnia edycja:
Czarodziejka wszystkiego najwspanialszego dla synusia 5-latka :-)
Dziewczyny jesli o mnie chodzi to zrobiłam dziś rano test ale jakiejś innej firmy i kreska była prawie niewidoczna (troche sie podłamałam bo pomyślałam że może ciąża była ale coś dzieje sie z nią nie tak i może dojść do samoistnego poronienia :-( )
Pocztą przyszły testy Clearblue (takie co pokazuje sie plus albo minus ) i mnie podkusiło i zrobiłam z nie porannego moczu tylko w dzień i kreska pozioma jest ok a pionowa (tworząca plus) jest widoczna tak samo słabo jak na wczorajszym teście.
Sama nie wiem co jest grane? Czemu intensywność nie rośnie :-( Fakt że każdy test innej firmy robiłamNa jutro rano mam test przygotowany który można robić juz 6 dni od zapłodnienia (także jak jutro też wyjdzie bladzioch to nie wiem co o tym myśleć)
Dziewczyny jesli o mnie chodzi to zrobiłam dziś rano test ale jakiejś innej firmy i kreska była prawie niewidoczna (troche sie podłamałam bo pomyślałam że może ciąża była ale coś dzieje sie z nią nie tak i może dojść do samoistnego poronienia :-( )
Pocztą przyszły testy Clearblue (takie co pokazuje sie plus albo minus ) i mnie podkusiło i zrobiłam z nie porannego moczu tylko w dzień i kreska pozioma jest ok a pionowa (tworząca plus) jest widoczna tak samo słabo jak na wczorajszym teście.
Sama nie wiem co jest grane? Czemu intensywność nie rośnie :-( Fakt że każdy test innej firmy robiłamNa jutro rano mam test przygotowany który można robić juz 6 dni od zapłodnienia (także jak jutro też wyjdzie bladzioch to nie wiem co o tym myśleć)
kosmopolitan
oj Nullko Nullko nieciepliwosz sie, to zrouzmiale ale juz niczym sie nie stresuj- nie wazne jaka intenstywnosc, wazne sa te kreseczki. ja powtorzylam test po dwoch dniach od pierwszego testowania i bylam taka pewna ze beda juz 2 wyrazne kreski ze az zbladlam jak zobaczylam slaba druga kreseczke .owszem byla bardziej intensywna ale tej z przed 2 dni, ale nadal bladzioch. tez sie najpierw troche zaniepokoilam ale potem pomyslalam sobie ze sa dziewczyny u ktorych nie ma nawet najasniejszej kreseczki w dniu teminu miesiaczki a potem po 3 dniach sa juz dwie to przestalam sie zamartiwac.
Jagienka29
Witam się ;-)
Beatko,wsio z Hanulkiem ok,uwierz lekarzom
chociaż ja też pewno poszłabym prywatnie...
Czarodziejko,sto latek dla synusia,samych kolorowych dni i dużo uśmiechu mu życzę :-) a Ty nam stąd Boże broń nie uciekaj!! Bez Ciebie ten wątek nie byłby już taki sam...
Co prawda ten wątek otwarty ale jak tylko będziesz miała ochotę-zapraszamy do Nas
Jasne!!
Która z Nas nie paple?? To ja też teoretycznie powinnam się "zwijać"...
w końcu już rozpakowana a nie planująca ani staraczka ani nawet zaciążona 
Nie pocieszę Cię...też miewam migreny,w ciąży mi się ten stan nasilił i trwało to do 14tc tylko że ja brałam duphaston i bóle ustały wraz z odstawieniem czyli z końcem pierwszego trymestru...pomagały (ale nie zawsze) jedynie tabletki,minimum 2 naraz i zimne okłady na czoło i skronie...dlatego starałam się nie nadużywać
czasem jedyną radą jest...przeczekać...
Moim zdaniem za szybko ponowiłaś ten test,odczekaj ze dwa dni,u każdego przyrost hormonu może przebiegać inaczej a tak tylko się niepotrzebnie stresujesz
ja jestem pewna że ziarenko zostało zasiane ;-)
Beatko,wsio z Hanulkiem ok,uwierz lekarzom

Czarodziejko,sto latek dla synusia,samych kolorowych dni i dużo uśmiechu mu życzę :-) a Ty nam stąd Boże broń nie uciekaj!! Bez Ciebie ten wątek nie byłby już taki sam...
Moze znowu kiedys ktos stworzy zamknięty i mnie zaprosi do klachaniaDobranoc
Co prawda ten wątek otwarty ale jak tylko będziesz miała ochotę-zapraszamy do Nas

witam.
hymmm.mmmm.Ja tez tylko paplam .więcej pytam???
ale chyba nikomu to nie przeszkadza i można paplać![]()
mnie osobiście bardzo tu ciągnieeeeeeeeeeeeMIŁEGO DNIA KRÓLEWNY.
Jasne!!

dziewczyny blagam pomocy!!! prosze jak zaradzic migrenom w ciazy??:-( z synkiem mialam i teraz znowu sie zaczela jazda:-( jezeli tak dalej bedzie to bede musiala wziasc kogos do pieki nad synkiem bo ja jak mam migrene to jestem jak zwloki:-(
Nie pocieszę Cię...też miewam migreny,w ciąży mi się ten stan nasilił i trwało to do 14tc tylko że ja brałam duphaston i bóle ustały wraz z odstawieniem czyli z końcem pierwszego trymestru...pomagały (ale nie zawsze) jedynie tabletki,minimum 2 naraz i zimne okłady na czoło i skronie...dlatego starałam się nie nadużywać

Moim zdaniem za szybko ponowiłaś ten test,odczekaj ze dwa dni,u każdego przyrost hormonu może przebiegać inaczej a tak tylko się niepotrzebnie stresujesz

Tak tak teraz poszperałam troche na 28dni w wykresach innych dziewczyn i widzę że u każdej występuje ten przyrost indywidualnie (a już napewno nie ma to znaczenia że jak wczesnie wykryty Hcg i test pozytywny to napewno dziewczynka ;-) )
Są nawet kobitki co w 11dfl wychodziły dwie krechy i synus sie urodził :-)
A dziewczyna której test wyszedł pozytywny ale tez nie mega tłusta krecha dopiero w 16dfl i urodziła córeczke :-)
Chyba też zaczynam wierzyć w to że sie udało :-)
Są nawet kobitki co w 11dfl wychodziły dwie krechy i synus sie urodził :-)
A dziewczyna której test wyszedł pozytywny ale tez nie mega tłusta krecha dopiero w 16dfl i urodziła córeczke :-)
Chyba też zaczynam wierzyć w to że sie udało :-)
reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Nullka jak ten clear blue nie z porannego moczu wszedl blady to na pewno sie udalo
Intensywnosc kresek nie ma najmniejszego znaczenia;-) GRATULUJE jeszcze raz. Teraz aby zdrowa dzidzia sie chowala i zycze ,zeby udala sie coreczka

Podziel się: