ja ostanio malo siedze bo jakis wstretny hemoroid mi wylazl i nie chce sie schowac

mam dwie mascie ale nie pomagaja
chyba jutro wybiore sie do przychodni do lekarza ogolnego po jakas recepte
na mocniejsza masc
bo te bez recepty to lipa
Współczuję,znam ten ból,mi wyszedł w ciąży z Olim ale najbardziej dał o sobie znać po porodzie Laurki,mi pomogła maść Procto-hemolan,od pierwszego użycia w sumie ale nie wiem czy u Was w aptekach też jest...
jagienka ja tak mialam z Oscarem
caly czas po karmieniu wkladal piastki
a pokarm mialam
nie wiedzialam co robic
bo wkolo wszyscy mnie namawiali zebym dokarmiala
no i wkoncu sie poddalam
i rano i wieczorem dodatkowo dawalam butle
i dziecko sie uspokoilo
ale wiem ze czasami warto przeczekac az dziecko sie unormuje
bo ona przeciez jeszcze taka malenka jest
Nie,nie,ja ani myślę dać butlę,będę walczyć,raczej mam w planach zacząć odciąganie żeby rozbujać laktację

zobaczę jeszcze jutro jak będzie,na razie śpi smacznie,zaraz ją przenosze do sypialni,zobaczymy czy się obudzi,do tego od wczoraj walczymy o spanie na boczku,udało się i spała raz na jednym,raz na drugim od 20.00 do 4.00 potem podjęła walkę z poduszką którą ją podparłam

tak mi sie chciało spać że się poddalam i do 6.30 spała już na pleckach,ciekawe jak będzie dzisiaj
jagienKo dokladnie!!! porob sobie pompKi i powinno byc Ci lepiej

Rozumiem ze sie przeprowadzacie?
i w ogole jaK Ty sobie radzisz? pomaga Ci Ktos???? SzOk po prostu!
Nie ma siły na pompki...

tak,przeprowadzamy się,nie ma innego wyjścia żeby być razem,w Polsce już nic dobrego nas nie czeka

a ja jakoś sobie radzę,miewam gorsze dni ale ogólnie nie jest tak źle ;-) pomaga mi głównie mama,jak może to podjedzie żebym np sama mogła na większe zakupki podjechać czy gdziekolwiek wyjść bez małej,mój starszak-Dawidek pomaga chyba najwięcej,dumna jestem z niego jak nie wiem co !! no i teściowa prowadza Olego do szkoły tylko nie cieszę się zawczasu bo już kiedyś też zaoferowała pomoc po czym po bodajże miesiącu jej się odwidziało

Tylko to sprzątanie mnie dobija...mała tak niewiele śpi w dzień że pozostaje jedynie wieczór gdzie i ja sama padam na pysk
Uciekam do wyrka,oczka mi się kleją-dobranoc wszystkim :-)