reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Beatko no widzisz kochana z hania wszystko dobrze.Nie martw sie i ja pewnie bym poczekala juz do tego wyznaczonego terminu usg bo chyba masz akurat w listopadzie co? No chyba zeby mala znowu przestala sie ruszac.
Nullka ja mysle ,ze sie udalo
no i jak czytalam Twoje staranka to dziewczynkowo by bylo ~~~~~~~~~~~~~~
Nullka ja mysle ,ze sie udalo

Czarodziejka
Fanka BB :)
Dziewczyny jeśli potwierdzi się i będę w ciąży to napisze Wam dlaczego tak bardzo zależało mi żeby w tym cyklu się udało![]()
No cieKawa jestem teraz bardzo

NullKo mysle ze bedzie dobrze
)) ze tesciory kolejne potwierdza
BuziaKi...
BeatKo- mysle ze wsio jest Ok ale takich Kontroli nigdy za wiele..jesli mozesz to idz prywatnie..uspoKoisz sie!;-)
Dziewczyny czasem sobie mysle czy nie jestem jaKas nawiedzona...Wy tu wszystkie sie staracie albo jestescie w ciazy a ja tylko przychodze i klepie takie tam rozne..SzKoda ze to nie ten czas Kiedy planowalam dzieci
ojj szKoda...
Moj m sie mnie ostatnio zapytal z Kim ja pisze na BB...On wie ze to portal dla kobiet w ciazy
...hmmmm hmmmm
jak bylam w ciazy takie fajne babeczKi tu zagladaly...takie jak Wy....jednaK przychodzi czas ze kazdy idzie w swoja strone...ajjj na jakies smuty mi sie chyba zebralo...

NullKo mysle ze bedzie dobrze
BuziaKi...
BeatKo- mysle ze wsio jest Ok ale takich Kontroli nigdy za wiele..jesli mozesz to idz prywatnie..uspoKoisz sie!;-)
Dziewczyny czasem sobie mysle czy nie jestem jaKas nawiedzona...Wy tu wszystkie sie staracie albo jestescie w ciazy a ja tylko przychodze i klepie takie tam rozne..SzKoda ze to nie ten czas Kiedy planowalam dzieci
Moj m sie mnie ostatnio zapytal z Kim ja pisze na BB...On wie ze to portal dla kobiet w ciazy
...hmmmm hmmmm
jak bylam w ciazy takie fajne babeczKi tu zagladaly...takie jak Wy....jednaK przychodzi czas ze kazdy idzie w swoja strone...ajjj na jakies smuty mi sie chyba zebralo...
Ostatnia edycja:
Czarodziejka ja powiem tylko tyle - FAJNIE ŻE JESTEŚ KOCHANA i mam nadzieję że będziesz nadal 
A może po jakimś czasie Też podejmiesz taka decyzję jak my
Ps. Najpierw czekałam na druga kreskę a teraz jak ja zobaczyłam "prawie" to znowu mnie nachodza myśli czy dobrze zrobiliśmy? Czy ja dam sobie radę? Wiem wiem głupia jestem ...
A może po jakimś czasie Też podejmiesz taka decyzję jak my
Ps. Najpierw czekałam na druga kreskę a teraz jak ja zobaczyłam "prawie" to znowu mnie nachodza myśli czy dobrze zrobiliśmy? Czy ja dam sobie radę? Wiem wiem głupia jestem ...
Agatko kiedys ten wątek byl "nasz" naszej fajnej paczki,prawda? Ale przychodzi czas kiedy wszystko sie konczy i pora zamilknąć ...smutne... pamietam jak wszystkie planowaliśmy dziewczynkę a każda miała chłopca
ale prawdę mówiąc to żadna z nas tak nie planowała jak teraz te dziewczyny, bardziej byl to watek klachowy a nie planowania ;-)
Moze znowu kiedys ktos stworzy zamknięty i mnie zaprosi do klachania
tam gdzie Ty tam ja:-)
Zycze wszystkim duzo szczęścia
Dobranoc

Moze znowu kiedys ktos stworzy zamknięty i mnie zaprosi do klachania

Zycze wszystkim duzo szczęścia
Dobranoc
T
Tusia.
Gość
witam.
hymmm.mmmm.Ja tez tylko paplam .więcej pytam???
ale chyba nikomu to nie przeszkadza i można paplać

mnie osobiście bardzo tu ciągnieeeeeeeeeeee
MIŁEGO DNIA KRÓLEWNY.
hymmm.mmmm.Ja tez tylko paplam .więcej pytam???
ale chyba nikomu to nie przeszkadza i można paplać

mnie osobiście bardzo tu ciągnieeeeeeeeeeee

Czarodziejka
NullKo to chyba normalne ze czlowiek sie zastanawia...jaKby nie bylo taki dzidzius wywraca caly swiatPs. Najpierw czekałam na druga kreskę a teraz jak ja zobaczyłam "prawie" to znowu mnie nachodza myśli czy dobrze zrobiliśmy? Czy ja dam sobie radę? Wiem wiem głupia jestem ...
BershKa Ty łobuzie....nic sie nie odzywasz, dopiero teraz!!!!! Gdzie Ty sie podziewasz? jak biznes?
co do wspomnien...faaajne czasy
A tak jeszcze odnosnie porodow......5 lat temu moj synek juz byl na swiecie...ur sie o 5:20....wlesnie odpoczywalismy po porodzie
T
Tusia.
Gość
Agacia dla Maciusia

Uploaded with ImageShack.us
mis zasłania suwaczki.;-)a miałam pytać i co odpowiedzialaś M
Nulka uch ciewammmm???

mis zasłania suwaczki.;-)a miałam pytać i co odpowiedzialaś M

Nulka uch ciewammmm???
Ostatnio edytowane przez moderatora:
AneczkaK
mama bambulinkow
Czarodziejko no chyba jakis zamkniety by sie przydal a z drugiej strony to ciezko by bylo wtedy nowym planujacym sie tam dostac. To taki specyficzny watek. No ale Ty juz masz Maksia a my jestesmy w wiekszosci w ciazy wiec tez powinnysmy niby juz uciekac. Ty jestes naszym dobrym duszkiem ale my wszystkie razem mamy juz spora wiedze na temat planowania i mysle ,ze przydajemy sie dziewczynom ,ktore dopiero zaczynaja prawda???
;-)
No i STO LAT SZCZESCIA dla Twojego 5 latka

No i STO LAT SZCZESCIA dla Twojego 5 latka

reklama
kosmopolitan
Czarodziejko przede wszystkim wszystego najlepszego, duzo zrowka i samych usmiechow dla Twojego pieciolatka!
Carodziejko ja wiem po co tu jestes! dajesz tyle pozytywnej energii ze bez Ciebie kazda z nas napewno by sie nie raz sie zamulila. mi na sam widok tej kolorowej czcicnki robi sie jakos tak milo, a co dopiero po poczytaniu wielu pozytywnych przekazow
nie wyobrazam sobie zeby Ciebie tu nie bylo
nullka no wiesz co! teraz to musisz powiedziec, nie trzymaj ciezarnych w niecierpliwosci;-)
ja jestem pewna ze sie udalo
dzisiaj juz ponownie testowalas czy dzisiaj odpuszczasz?
dziewczyny blagam pomocy!!! prosze jak zaradzic migrenom w ciazy??:-( z synkiem mialam i teraz znowu sie zaczela jazda:-( jezeli tak dalej bedzie to bede musiala wziasc kogos do pieki nad synkiem bo ja jak mam migrene to jestem jak zwloki:-(
Carodziejko ja wiem po co tu jestes! dajesz tyle pozytywnej energii ze bez Ciebie kazda z nas napewno by sie nie raz sie zamulila. mi na sam widok tej kolorowej czcicnki robi sie jakos tak milo, a co dopiero po poczytaniu wielu pozytywnych przekazow

nie wyobrazam sobie zeby Ciebie tu nie bylo

nullka no wiesz co! teraz to musisz powiedziec, nie trzymaj ciezarnych w niecierpliwosci;-)
ja jestem pewna ze sie udalo

dziewczyny blagam pomocy!!! prosze jak zaradzic migrenom w ciazy??:-( z synkiem mialam i teraz znowu sie zaczela jazda:-( jezeli tak dalej bedzie to bede musiala wziasc kogos do pieki nad synkiem bo ja jak mam migrene to jestem jak zwloki:-(
Podziel się: