reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beatko no widzisz kochana z hania wszystko dobrze.Nie martw sie i ja pewnie bym poczekala juz do tego wyznaczonego terminu usg bo chyba masz akurat w listopadzie co? No chyba zeby mala znowu przestala sie ruszac.
Nullka ja mysle ,ze sie udalo:tak: no i jak czytalam Twoje staranka to dziewczynkowo by bylo ~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczyny jeśli potwierdzi się i będę w ciąży to napisze Wam dlaczego tak bardzo zależało mi żeby w tym cyklu się udało ;)
No cieKawa jestem teraz bardzo:-D:-D:-D
NullKo mysle ze bedzie dobrze:))) ze tesciory kolejne potwierdza:)
BuziaKi...

BeatKo- mysle ze wsio jest Ok ale takich Kontroli nigdy za wiele..jesli mozesz to idz prywatnie..uspoKoisz sie!;-)

Dziewczyny czasem sobie mysle czy nie jestem jaKas nawiedzona...Wy tu wszystkie sie staracie albo jestescie w ciazy a ja tylko przychodze i klepie takie tam rozne..SzKoda ze to nie ten czas Kiedy planowalam dzieci:) ojj szKoda...
Moj m sie mnie ostatnio zapytal z Kim ja pisze na BB...On wie ze to portal dla kobiet w ciazy:)
...hmmmm hmmmm
jak bylam w ciazy takie fajne babeczKi tu zagladaly...takie jak Wy....jednaK przychodzi czas ze kazdy idzie w swoja strone...ajjj na jakies smuty mi sie chyba zebralo...

Ostatnia edycja:
Czarodziejka ja powiem tylko tyle - FAJNIE ŻE JESTEŚ KOCHANA i mam nadzieję że będziesz nadal :)

A może po jakimś czasie Też podejmiesz taka decyzję jak my ;)

Ps. Najpierw czekałam na druga kreskę a teraz jak ja zobaczyłam "prawie" to znowu mnie nachodza myśli czy dobrze zrobiliśmy? Czy ja dam sobie radę? Wiem wiem głupia jestem ...

Agatko kiedys ten wątek byl "nasz" naszej fajnej paczki,prawda? Ale przychodzi czas kiedy wszystko sie konczy i pora zamilknąć ...smutne... pamietam jak wszystkie planowaliśmy dziewczynkę a każda miała chłopca :-D ale prawdę mówiąc to żadna z nas tak nie planowała jak teraz te dziewczyny, bardziej byl to watek klachowy a nie planowania ;-)

Moze znowu kiedys ktos stworzy zamknięty i mnie zaprosi do klachania :-D tam gdzie Ty tam ja:-)

Zycze wszystkim duzo szczęścia

Dobranoc

witam.
hymmm.mmmm.Ja tez tylko paplam .więcej pytam???
ale chyba nikomu to nie przeszkadza i można paplać :-D :confused:
mnie osobiście bardzo tu ciągnieeeeeeeeeeee :-D MIŁEGO DNIA KRÓLEWNY.

Ps. Najpierw czekałam na druga kreskę a teraz jak ja zobaczyłam "prawie" to znowu mnie nachodza myśli czy dobrze zrobiliśmy? Czy ja dam sobie radę? Wiem wiem głupia jestem ...
NullKo to chyba normalne ze czlowiek sie zastanawia...jaKby nie bylo taki dzidzius wywraca caly swiat:)))) Ja przy MaKsiu wiedzialam ze chce juz drugie dziecKo ale jednak jak zobaczylam te dwie kreski to goraco mi sie zrobilo....mysle ze na oswojenie sie z mysla ze bedziemy znowu rodzicami mamy pare miesiecy:)

BershKa Ty łobuzie....nic sie nie odzywasz, dopiero teraz!!!!! Gdzie Ty sie podziewasz? jak biznes?
co do wspomnien...faaajne czasy:) i tak jak mowisz wszytskie mamy chlopcow mimo planow hehehhehe:)

A tak jeszcze odnosnie porodow......5 lat temu moj synek juz byl na swiecie...ur sie o 5:20....wlesnie odpoczywalismy po porodzie:) Hlip hlip co za wspomnienia

Czarodziejko no chyba jakis zamkniety by sie przydal a z drugiej strony to ciezko by bylo wtedy nowym planujacym sie tam dostac. To taki specyficzny watek. No ale Ty juz masz Maksia a my jestesmy w wiekszosci w ciazy wiec tez powinnysmy niby juz uciekac. Ty jestes naszym dobrym duszkiem ale my wszystkie razem mamy juz spora wiedze na temat planowania i mysle ,ze przydajemy sie dziewczynom ,ktore dopiero zaczynaja prawda???:zawstydzona/y:;-)
No i STO LAT SZCZESCIA dla Twojego 5 latka:tak:

reklama
Czarodziejko przede wszystkim wszystego najlepszego, duzo zrowka i samych usmiechow dla Twojego pieciolatka!

Carodziejko ja wiem po co tu jestes! dajesz tyle pozytywnej energii ze bez Ciebie kazda z nas napewno by sie nie raz sie zamulila. mi na sam widok tej kolorowej czcicnki robi sie jakos tak milo, a co dopiero po poczytaniu wielu pozytywnych przekazow:tak:
nie wyobrazam sobie zeby Ciebie tu nie bylo:no:

nullka no wiesz co! teraz to musisz powiedziec, nie trzymaj ciezarnych w niecierpliwosci;-)
ja jestem pewna ze sie udalo:tak: dzisiaj juz ponownie testowalas czy dzisiaj odpuszczasz?

dziewczyny blagam pomocy!!! prosze jak zaradzic migrenom w ciazy??:-( z synkiem mialam i teraz znowu sie zaczela jazda:-( jezeli tak dalej bedzie to bede musiala wziasc kogos do pieki nad synkiem bo ja jak mam migrene to jestem jak zwloki:-(

Do góry