reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nullka,kochana-myślę że już możesz zacząć się cieszyć!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D powturz test za dwa-trzy dni,stężenie hormonu na pewno wzrośnie i kreska będzie już mocniejsza ale ja gratuluję już teraz!!! To na pewno jeden z Laurkowych fluidków ;-)

reklama
dziewczynki ja tylko wpadlam wam powiedziec ze jade do szpitala bo ostatnio bardzo slabo czuje ruchy
czasami rano i wieczorem ale przez chwilke
musze to sprawdzic bo zwariuje
jak wroce dam znac
mysle ze wieczorkiem

nullka-chyba mamy nowa fasolke:-)
Beatka-pewnie Hania leniuszek.
Ale jak ma cie to uspokoic, to warto to sprawdzic.:tak:

A mnie dzis od rana glowa boli.
I jakos takos dziwnie sie czuje.;-)

Beatko trzymam kciuki . Musi byc dobrze. Hania ma juz mniej miejsca to moze mniej fika. Czekam na wiesci.
Nullka Gratuluje na razie po cichutku ale mysle ,ze bedzie O.K. hehe ja tez bylam niecierpliwa i juz przewd terminem @ testowalam;-)

wrocilam
i w sumie nic sie nie dowiedzialam
mala przed wizyta w szpitalu postanowila sie powiercic
i tak do samego badania
jak przykladali dooplera od echa serca to mala skakala i serduszko bylo w normie
wiec stwierdzili ze nie ma potrzeby robic usg
a jesli dalej sie niepokoje to moge jutro jechac na oddzial gdzie bede rodzic
i tam zapytac o usg
mam ich w nosie
pojde sobie prywatnie do polskiej kliniki
i tam mnie wybadaja
bo panstwowo juz nie bede miec usg
jak nic sie nie dzieje to tu sa zawsze dwa
a mala tak sie rozszalala ze nawet teraz wariuje
a od paru dni malo ja czulam
praktycznie tylko wieczorem i to tez nie zabardzo aktywnie
moze rzeczywiscie jest duza i nie ma zabardzo miejsca
nic umowie sie na wizyty do polskiego ginekologa i tam mnie obada

reklama
Nullka u mnie bylo identycznie!!! doslownie cien drugiej kreseczki. jak ktos inny by spojrzal to na pierwszy rzut oka nie bylo jej widac, dopiero po dokladnym przyjrzeniu sie. jestem pewna ze sie udalo:tak:

beatko dobrze ze bylas na wizycie, ale jezeli chcesz sie jeszcze bardziej uspokoic to idz do tej polskiej kliniki:tak:

Do góry