reklama
nullka,ja jak zrobilam test ciazowy i byl pozytywny z ciekawosci zrobilam owulacyjny.
I na owulacyjnym wyszla blada druga kreska.I zrobilam jeszcze ten z buzka i wyszedl usmieszek.
Ja mimo wszystko trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&
I mam nadzieje,ze do mnie dolaczysz.
Bo Beatka,monico i Aneczka sa juz tak daleko,ze niedlugo zostane sama.
A jest jeszcze kosmopolitan.:-)
I na owulacyjnym wyszla blada druga kreska.I zrobilam jeszcze ten z buzka i wyszedl usmieszek.
Ja mimo wszystko trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&
I mam nadzieje,ze do mnie dolaczysz.
Bo Beatka,monico i Aneczka sa juz tak daleko,ze niedlugo zostane sama.
A jest jeszcze kosmopolitan.:-)
Dido nawet nie wiecie jak pragnę do Was dołączyć i dzięki za kciuki. Nie powiem pocieszające jest to co napisałas o teście owu. Widać z tym też nie ma reguły 
U mnie jest od dwóch dni jeszcze jeden objaw inny niż zwykle- mianowicie gdy tylko się na chwilę położe zasypiam jak dziecko. Przed chwilą usypiałam Antka i co... ? Zasnęłam i na dodatek miałam sen. Naprawdę do tej pory mi się to nie zdarzało. A wczoraj wieczorem zasnęłam już o 22 gdzie normalnie zasypiam o północy a nawet o 1 w nocy
Aaa tak sobie gledze i sama się nakrecam
U mnie jest od dwóch dni jeszcze jeden objaw inny niż zwykle- mianowicie gdy tylko się na chwilę położe zasypiam jak dziecko. Przed chwilą usypiałam Antka i co... ? Zasnęłam i na dodatek miałam sen. Naprawdę do tej pory mi się to nie zdarzało. A wczoraj wieczorem zasnęłam już o 22 gdzie normalnie zasypiam o północy a nawet o 1 w nocy
Aaa tak sobie gledze i sama się nakrecam
kosmopolitan
Fanka BB :)
nullko a jak u Ciebie z temperatura? nadal podtrzymuje sie podwyzszona?
T
Tusia.
Gość
Nulka edycja zaawansowana
i zarządzaj załącznikami (jest troszke niżej) dodaj pliki , wybierasz i potwierdzasz foto z kompa.
albo wklejasz foto tu i potem wklejasz kod forum http://imageshack.us/
i zarządzaj załącznikami (jest troszke niżej) dodaj pliki , wybierasz i potwierdzasz foto z kompa.
albo wklejasz foto tu i potem wklejasz kod forum http://imageshack.us/
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czarodziejka
NulKo- Kiedys czytalam ze bobotest (niebiesKi) jest bardzo czuly i wykrywa bardzo wczesną ciążę!!! No ale moze chodzi o jakis inny!
Jagienka29
Dziewczyny jak nazywa się ten test co wykrywa ciaze dość wcześnie? PIsałyście kiedyś ale nie mogę znaleźć
Quick Vue

Dziewczyny,padam na pysk...zabawiłam na imieninach nieco ponad półtorej godzinki a wymęczona jestem jak koń po westernie

Dostałam tylko wykład na temat spania dziecka na brzuszku,że nie wolno,nie będę pisać dlaczego bo nawet samą mnie przyprawiły te historie o gęsią skórkę i na nic nie zdały się tłumaczenia że nadzoruję ją wtedy!! Oczywiście że to niedobrze że ją noszę,hehe,jasne że niedobrze bo robi się coraz cięższa ale halo!!-to moje ręce i moja córka więc o co kaman??
Jest jeden plus,teściowa kazała zostawić chłopców na noc u siebie,mała śpi a ja mam labę,zaraz to wykorzystam i uciekam lulać bo gwiazda ostatnio przed 5.00 rześka i wyspana,gotowa gugać i się pobawić

reklama
Podziel się: