reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
nullka,ja jak zrobilam test ciazowy i byl pozytywny z ciekawosci zrobilam owulacyjny.
I na owulacyjnym wyszla blada druga kreska.I zrobilam jeszcze ten z buzka i wyszedl usmieszek.
Ja mimo wszystko trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&
I mam nadzieje,ze do mnie dolaczysz.
Bo Beatka,monico i Aneczka sa juz tak daleko,ze niedlugo zostane sama.
A jest jeszcze kosmopolitan.:-)

Dido nawet nie wiecie jak pragnę do Was dołączyć i dzięki za kciuki. Nie powiem pocieszające jest to co napisałas o teście owu. Widać z tym też nie ma reguły :)
U mnie jest od dwóch dni jeszcze jeden objaw inny niż zwykle- mianowicie gdy tylko się na chwilę położe zasypiam jak dziecko. Przed chwilą usypiałam Antka i co... ? Zasnęłam i na dodatek miałam sen. Naprawdę do tej pory mi się to nie zdarzało. A wczoraj wieczorem zasnęłam już o 22 gdzie normalnie zasypiam o północy a nawet o 1 w nocy
Aaa tak sobie gledze i sama się nakrecam ;)

Tak na wysokim poziomie i dziś była wyższa niż wczoraj . Zobaczymy co będzie jutro.
Dziewczyny jak nazywa się ten test co wykrywa ciaze dość wcześnie? PIsałyście kiedyś ale nie mogę znaleźć

Nulka edycja zaawansowana
i zarządzaj załącznikami (jest troszke niżej) dodaj pliki , wybierasz i potwierdzasz foto z kompa.
albo wklejasz foto tu i potem wklejasz kod forum http://imageshack.us/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny jak nazywa się ten test co wykrywa ciaze dość wcześnie? PIsałyście kiedyś ale nie mogę znaleźć

Quick Vue :tak: jest najczulszy.

Dziewczyny,padam na pysk...zabawiłam na imieninach nieco ponad półtorej godzinki a wymęczona jestem jak koń po westernie :huh: ogólnie nie było tak źle,tyle że niewiele pojadłam ani nie posiedziałam...kluska zrobiła furorę,rozdawała uśmiechy na wszystkie strony ale...wszystko na mamusinych rączkach :rolleyes2:
Dostałam tylko wykład na temat spania dziecka na brzuszku,że nie wolno,nie będę pisać dlaczego bo nawet samą mnie przyprawiły te historie o gęsią skórkę i na nic nie zdały się tłumaczenia że nadzoruję ją wtedy!! Oczywiście że to niedobrze że ją noszę,hehe,jasne że niedobrze bo robi się coraz cięższa ale halo!!-to moje ręce i moja córka więc o co kaman??
Jest jeden plus,teściowa kazała zostawić chłopców na noc u siebie,mała śpi a ja mam labę,zaraz to wykorzystam i uciekam lulać bo gwiazda ostatnio przed 5.00 rześka i wyspana,gotowa gugać i się pobawić :baffled:

reklama
Dziewczyny mam cień naprawdę bardzo leciutki cień drugiej kreski na teście z apteki. Już myślałam że negatywny jest ale spojrzalam za 10 minut a tam coś jest. Lekka ale jest :)

Do góry