reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

nullka a co teraz wychodzi na testach owulacyjnych? czy juz nie robisz sobie? bo ja przyznam ze w czasie kiedy nie moglam jeszcze zatestowac (jakies 7 dni przed terminem miesiaczki) caly czas robilam testy owulacyje i kazdego dnia kiedy ta druga kreseczka sie pojawiala (na poczatku jasniejsza od testowej) to cieszylam sie jak glupia ze to moze dobry znak.na 3dni przed terminem byla juz ciemna. przeczytalam tez ze dopiero po 6-10 dniach od owulacji mozna sprobowac roic test owulacyjny.

reklama
JaK bylam w ciąży z MaKsymilianKiem to tez przed terminem @ zrobilam test owulacyjny i wyszedl mi pozytywny!!!!:)
NullKo- bedzie dobrze...jesli nie tym razem to nastepnym:) WszystKo ma swoj czas a cierpliwosc nieKiedy BARDZO SIE OPŁACA...zwlaszcza przy staraniach o córcie:))))

nulko no u mnie tez przez te pierwsze dni testowania po owulacji caly czas tej samej intensywnosci, oczywiscie nie byla tak intensywana jak testowa, dopiero przed samym terminem miesiaczki zrobila sie intenywna. a skoro u Ciebie cykle sa dlugie to jeszcze jest czas:tak: a jak dlugie masz cykle?

Jestem czarodziejka a mialo mnie nie byc
bo dzis Marcel mial miec zabieg wyciecia migdalkow
pojechalam rano z nim do szitala na 7 jak bylo umowione
i co ?
okazalo sie ze jego operacje anulowali
nawet nie wiadomo z jakich przyczyn
jak pytalam dlaczego to powiedzieli ze z powodu naglego
i tak oto wrocilam i jestem
nastepny termin ma na 26 listopad
dobrze ze jest jeszcze maly i bardzo sie nie nastwil
i nie bardzo rozumie jak to bedzie mial robione

a wogole to samopoczucie do konca nie powrocilo
wyspac sie tez nie moge
bo te pozycje na boku mnie dobijaja
pozatym mala cos ostatnio malo sie wierci
najczesciej ja czuje rano i wieczorem
w ciagu dnia raczej wcale

DziewczynKi jak cudnie ze jestescie wszytskie!!!!
BeatKo- jesli chodzi o samopoczucie..mysle ze bedzie ono zmienne..hormonKi robią swoje...mam jednaK nadzieje ze dolKi przeszły..a jak nie to ze przejdą, to chyba juz taka przypadlosc w ciazy ze dopada jakies blizej nieoKreslone zrezygnowanie, zwątpienie czasem obawy a do tego zmeczenie robi swoje!!!! Trzymaj sie mycha..pomysl ze Twoje marzenie wlasnie sie spelnia..przeciez tego wlasnie chcialas..WszystKo minie jaK sie HanulKa urodzi!!! Glowa do góry!

Monico- Kiedy idziesz na zwolnienie? chyba juz czas zwolnic nieco obroty????

dziewczynKi wKlejam Wam cos na wyciszenie, zrelaKsowanie:
http://www.youtube.com/watch?v=Y8vOp_czyOE&feature=related

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem czarodziejka a mialo mnie nie byc
bo dzis Marcel mial miec zabieg wyciecia migdalkow
pojechalam rano z nim do szitala na 7 jak bylo umowione
i co ?
okazalo sie ze jego operacje anulowali
nawet nie wiadomo z jakich przyczyn
jak pytalam dlaczego to powiedzieli ze z powodu naglego
i tak oto wrocilam i jestem
nastepny termin ma na 26 listopad
dobrze ze jest jeszcze maly i bardzo sie nie nastwil
i nie bardzo rozumie jak to bedzie mial robione

a wogole to samopoczucie do konca nie powrocilo
wyspac sie tez nie moge
bo te pozycje na boku mnie dobijaja
pozatym mala cos ostatnio malo sie wierci
najczesciej ja czuje rano i wieczorem
w ciagu dnia raczej wcale

Wycięcie migdałków? A czemu? Czy chodzi o trzeci migdał?

Tulam kochana,wiem jak sie czujesz,pamiętam doskonale tą niemożność ułożenia się do snu,zresztą jeszcze niedawno Wam tu właśnie na to narzekałam ;-)
Hanulka może po prostu w dzień śpi :tak: spróbuj zjeść coś słodkiego i się położyć-u mnie działało od razu-mała zaczynała fikać :happy:

Rozwiozłam wczoraj zaproszenia,koło grzało się znowu ale co zrobić,na razie muszę wstrzymać się z naprawą,dzisiaj jadę na diagnostykę,może okaże się że to ta fatalna linka od ręcznego a nie zaciski? Oby...oby
Poza tym popołudniu imieniny u teściowej :baffled: z chęcią bym nie szła,będą się wytrząsać nad małą i komentować wszystko począwszy od karmienia (bo przeciez jeśli dziecko woła jeść co godzinę,znaczy że się nie najada i "daj temu biednemu dziecku butlę...") na bujaniu skończywszy (powinnaś zostawić w łóżeczku,niech się wypłacze...")...bardzo,ale to bardzo tego nie lubię :no:

Do góry