reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jestem i ja :) siedzę dziś z moim Antkiem i siostry jedną córką. Za to wieczorem jadę na maniciure i pediciure ojjj uwielbiam takie chwilę :)
Jeśli o mnie chodzi to dziś rano miałam odruch wymiotny przy myciu zębów. Niby w każdej ciąży tak miałam ale mimo wszystko jakoś nie nastawiam się . Matko jak to czekanie na termin @ się dluzy .

I jakoś pobolewa mnie jak na @ :o

reklama
czarodziejko dzisiaj nawet by mi sie nie chcialo odezwac, ale po Twoim poscie nie mam wyjscia ;-) jejku tak sie nijak czuje ze zwykle czynnosci to mega wyzwanie... oby do konca I trymestru:tak:

Nullka a kiedy mozesz zrestowac? ja zrobilam testna 4 dni przed terminem miesiaczki i juz wtedy pojawila sie ledwo dostrzeglana kreseczka.
trzymam kciuki zeby sie udalo. dobrze pisze czarodziejka- teraz nie mysl o plci tylko zeby w ogole sie udalo zafasolkowac:tak::tak:
ja pamietam ze jak oczekiwalam na termin miesiaczki to kompletnie byla mi obojetna plec, martwilam sie czy odstep oby nie za duzy bo wtedy moze sie nie udac. dopiero teraz wlaczylo sie u mnie myslenie- czy napewno sie udalo wstrzelic w coreczke i coraz wieksze obawy ze jednak nie:-(

hej hej jestem i ja nerwica mnie jakas męczy bo góla w gardle mało mnie udusi :angry::baffled:
Anulka dziękuje ci za odpowiedzi.
Nulka &&&&
Kosmo oj ciężkie początki u mnie to był kosmos :baffled::szok:

Przyznam się bez bicia że dziś zrobiłam test rano i negatywny . Dziś mam 27dc.
Następny zrobię w niedzielę ale w moim przypadku też może być za wczesnie.
Kurde jednak nie czuję się za dobrze wypilam kawę i muli mnie jak cholera

hej
czytam,czytam i nie umiem was nadgonic;-)
Ja od rana sprzatam,porzadki w polkach.....i takie tam..
obiadek sie gotuje,
niedlugo po chlopakow do szkoly
a pozniej wielkie leniuchowanie:biggrin2:

Poczatki tej ciazy byly ciezkie,teraz jest lepiej.....ale ja chce juz maj:tak:
Wiecie co,ja teraz wogole nie rozpatruje kto pod moim sercem zamieszkal.
Nie robie zadnych testow,kompletnie nic.
Az moj M sie dziwi.
Podchodze do tego zupelnie na luzie,az sama sobie sie dziwie:szok:

Dido masz rację wezmę z Ciebie przykład i też nie będę o tym rozmyslac bo w sumie to i tak już nic nie zmieni.
Teraz myślę tylko o tym czy muli mnie bo jestem w ciąży czy to tylko moje wymysly ;)

Ja też się melduję,jak przystało na wywołaną do odpowiedzi ;-) chociaż z kluską na rękach za wiele nie napiszę...:baffled:
Dzisiaj mam w planach zaraz po obiadku rozwieźć zaproszenia na chrzciny...mam nadzieję że tym razem obejdzie się bez przygód :confused:

Nullka,u mnie też przed terminem @ test wyszedł negatywny,dopiero 3 dni po były dwie kreseczki,trzymam kciuki i ślę Laurkowe fluidki-łapać!!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Jesooo ale mam sile przebicia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Większość wywolanych - dała znac....Cudnie!!!!! BeatKa po uszach dostanie!!!!! i monica:)))
jak zajdzie taKa potrzeba to i codziennie Wami "potrząsnę":)
DzieKuje ze Jestescie..i taK trzymac...gdzie jak nie tu mozecie jękac, i komu jak Nie nam mozecie opowiadac co sie wydarza!
Dziewczyny ja dla odmiany mam dzis jakis przyplyw Energiii. ale u nas dzis slonko sie przebija wiec moze dlatego:) taka juz jestem polaczona z tą natura ze jak za oknem taki i moj stan ducha!:)

Z ranca ugotowalam zupe i posprzatalam, teraz MaKsik spi..jak wstanie dygniemy do sKlepu:)))

NullKo- napisalam ci na 28dni ze przy Twojej dlugosci cyKli za wczesnie moze byc na test!!!!!!!!!
Dido- super podejcie...oby ten stan ducha i ten spokoj towarzyszyl Ci DO Konca ciazy!!!!!

reklama
Do góry