reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
UUUU NullKo a co to taK...moze zle samopoczucie to dobry znak???

AneczkaK
mama bambulinkow
Tusia no tak poki masz 29 to patrz na 29 a jak skonczysz 30 to juz na 30. Wazne sa skonczone lata. Moja kuzynka wlasnie w ten znak zapytania sie idealnie wstrzelila;-)
Nullka to zycze Ci lepszego samopoczucia ale i tego ,zeby to dobrze wrozylo;-)
Nullka to zycze Ci lepszego samopoczucia ale i tego ,zeby to dobrze wrozylo;-)
kosmopolitan
witam dziewczyny,
u mnie juz , a raczej dopiero 6 tydzien. do tej pory czulam sie super, ale od 2 dni nastapil spadek formy- czuje sie nijak, nie mam na nic ochoty, delikatnie mnie mdli. generalnie jestem jak flaki z olejem. nie lubie sie tak czuc
i o ile na poczatku bylam optymistycznie nastawiona co do planowania, tak teraz coraz czesciej mam obawy ze sie jednak nie udalo wstrzelic w corcie
dziewczyny tez tak mialyscie?
nullka Twoj cykl od poczatku wysglada bardzo podobnie do mojego w ktorym udalo mi sie zajsc w ciaze
ja tez mialam jeden dzien mocnego bolu glowy, pierwszy raz od urodzenia dziecka (czyli 2 lata). no i jeden dzien mialam nagly spadek formy, czuulam sie jakbym rozkladala sie z powodu choroby, ale nastepnego dnia juz bylo po wszystkim. to wszystko mialo miejsce pare dni po owulacji. weszlam na jakies forum i tam pare dziewczyn ktore zaciazyly tez mialo takie objawy. wtedy jeszcze nie wierzylam ze sie udalo:-)
u mnie juz , a raczej dopiero 6 tydzien. do tej pory czulam sie super, ale od 2 dni nastapil spadek formy- czuje sie nijak, nie mam na nic ochoty, delikatnie mnie mdli. generalnie jestem jak flaki z olejem. nie lubie sie tak czuc

i o ile na poczatku bylam optymistycznie nastawiona co do planowania, tak teraz coraz czesciej mam obawy ze sie jednak nie udalo wstrzelic w corcie

dziewczyny tez tak mialyscie?
nullka Twoj cykl od poczatku wysglada bardzo podobnie do mojego w ktorym udalo mi sie zajsc w ciaze

Czarodziejka
NullKo puKi co w ogole nie mysl o tym czy sie udalo zaplanowac czy nie!!!! totalnie sie tym nie zajmuj!!!
narazie czekamy na wyniK staranek...zapowiada sie obiecujaco....a z tym bolem glowy to juz kilka moich kolezanek mowilo ze mialo wlasnie taki bol na poczatku ciazy!!!!!!
narazie czekamy na wyniK staranek...zapowiada sie obiecujaco....a z tym bolem glowy to juz kilka moich kolezanek mowilo ze mialo wlasnie taki bol na poczatku ciazy!!!!!!
Czarodziejka
Dzień Dobry
Komu Kawe komu...bo ide do domu.....zaciązonym Kawa InKa
A teraz meldowac sie po koli: Beatka, JaginKa, monico, aneczKa, Nullka, Kosmo, Tusia, dido....i reszta babeczeK!!!!!!
Dziewczyny gdzie wy sie podziewacie??? JagienKe rozgrzeszam bo mam małą Klusie ale reszta?????????
Komu Kawe komu...bo ide do domu.....zaciązonym Kawa InKa
A teraz meldowac sie po koli: Beatka, JaginKa, monico, aneczKa, Nullka, Kosmo, Tusia, dido....i reszta babeczeK!!!!!!
Dziewczyny gdzie wy sie podziewacie??? JagienKe rozgrzeszam bo mam małą Klusie ale reszta?????????
reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Hej!
Ja dzis pospalam bo dzieci do przedszkola nie poszly;-):-) Wlaczylam im bajki i lulu.Zjedlismy sniadanko i zbieram sily.
Potem jade do alergolog , zawiezc ksiazki do biblioteki, potem zrobie obiad, potem po meza do pracy bo sprzedaje dzis samochod, potem na basen z dzieciakami. No i tak mi dzien zleci;-)
Ja dzis pospalam bo dzieci do przedszkola nie poszly;-):-) Wlaczylam im bajki i lulu.Zjedlismy sniadanko i zbieram sily.
Potem jade do alergolog , zawiezc ksiazki do biblioteki, potem zrobie obiad, potem po meza do pracy bo sprzedaje dzis samochod, potem na basen z dzieciakami. No i tak mi dzien zleci;-)
Podziel się: