reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
W sumie to dobrze byłoby - ogólnie od popołudnia mnie cholernie mdli - może się czymś przytrulam ? Albo to od głowy bo mnie dziś bardzo boli.

Tusia no tak poki masz 29 to patrz na 29 a jak skonczysz 30 to juz na 30. Wazne sa skonczone lata. Moja kuzynka wlasnie w ten znak zapytania sie idealnie wstrzelila;-)
Nullka to zycze Ci lepszego samopoczucia ale i tego ,zeby to dobrze wrozylo;-)

witam dziewczyny,
u mnie juz , a raczej dopiero 6 tydzien. do tej pory czulam sie super, ale od 2 dni nastapil spadek formy- czuje sie nijak, nie mam na nic ochoty, delikatnie mnie mdli. generalnie jestem jak flaki z olejem. nie lubie sie tak czuc:no:
i o ile na poczatku bylam optymistycznie nastawiona co do planowania, tak teraz coraz czesciej mam obawy ze sie jednak nie udalo wstrzelic w corcie:baffled:
dziewczyny tez tak mialyscie?

nullka Twoj cykl od poczatku wysglada bardzo podobnie do mojego w ktorym udalo mi sie zajsc w ciaze:tak: ja tez mialam jeden dzien mocnego bolu glowy, pierwszy raz od urodzenia dziecka (czyli 2 lata). no i jeden dzien mialam nagly spadek formy, czuulam sie jakbym rozkladala sie z powodu choroby, ale nastepnego dnia juz bylo po wszystkim. to wszystko mialo miejsce pare dni po owulacji. weszlam na jakies forum i tam pare dziewczyn ktore zaciazyly tez mialo takie objawy. wtedy jeszcze nie wierzylam ze sie udalo:-)

Kosmopolitan właśnie tak się dziś czuję teraz leze jest mi nie dobrze i tak jakby mnie choroba jakas brała:(
Zobaczymy co z tego wyniknie ale powiem Ci że ja już się zastanawiam że jak zaciaze to że to jest za mały odstep od owu:/

NullKo puKi co w ogole nie mysl o tym czy sie udalo zaplanowac czy nie!!!! totalnie sie tym nie zajmuj!!!
narazie czekamy na wyniK staranek...zapowiada sie obiecujaco....a z tym bolem glowy to juz kilka moich kolezanek mowilo ze mialo wlasnie taki bol na poczatku ciazy!!!!!!

Dzień Dobry:)
Komu Kawe komu...bo ide do domu.....zaciązonym Kawa InKa:)
A teraz meldowac sie po koli:
Beatka, JaginKa, monico, aneczKa, Nullka, Kosmo, Tusia, dido....i reszta babeczeK!!!!!!
Dziewczyny gdzie wy sie podziewacie??? JagienKe rozgrzeszam bo mam małą Klusie ale reszta?????????

reklama
Hej!
Ja dzis pospalam bo dzieci do przedszkola nie poszly;-):-) Wlaczylam im bajki i lulu.Zjedlismy sniadanko i zbieram sily.
Potem jade do alergolog , zawiezc ksiazki do biblioteki, potem zrobie obiad, potem po meza do pracy bo sprzedaje dzis samochod, potem na basen z dzieciakami. No i tak mi dzien zleci;-)

Do góry