reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
:-):-)Hej ciotKi...
pamietacie Mala Mi???
mam nadzieje ze sie na mnie nie obrazi ze pisze za nia ale 3 pazdzierniKa urodzila syneczka (pierwsza ma corcie)
Pamietacie ona robila ten test na plec...co sie kolor moczu porownuje...i u niej wtedy faktycznie wyszedl chlopiec!!!!!:)))
Mala Mi jeszcze raz wielkie GRATKI dla Was!!!!!!!!

Mała Mi serdeczne gratulacje :) niech się synek dobrze i zdrowo chowa :)

Przed chwilą wróciłam z monitoringu i jestem w szoku bo przez 40h pęcherzyka urósł 7mm i ma teraz 21,5mm (czyli przyrost 2mm na dobę w moim przypadku reż się nie sprawdził). Także zakończyliśmy starania wieczorem 14dc a teraz pozostaje czekać czy bedą jakieś efekty i modlę się żeby owu nie było jeszcze conajmniej do wtorku wieczór ;)
Endometrium też ładnie uroslo bo ma teraz 12,8mm
Takze trzymajcie kciuki

czarodziejko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu- 100 wspolnych lat w milosci i zdrowiu:tak:

nullka wow to rzeczywiscie Twoj pecherzy duzo rosnie na dobe. nullka a 14dc to jaki to byl dzien? sobota? ja jak bylam na monitorinku i moj pecherzy mial 21mm to pekl naprawdopodobniej nastepnego dnia. trzymam kciuki zeby u Ciebie pekl dopiero we wtorek:tak:

Tak sobota to był 14dc ale u mnie wszystko jakieś popiep... bo w zeszłym cyklu w 16dc pecherzyk miał 23mm a pękł dopiero w 18 lub 19dc a dziś nic mnie nawet nie boli jak zawsze a testy owu robię 2 razy dziennie i cały czas druga kreską jest tak samo słaba Ehh mam nadzieję że się wstrzele a jak nie to będzie kolejny cykl z monitoringiem i staraniami :)

3.gif
Hej CioteczKi...Ja na chwilke aby sie przywitac....

Nie moglea sie dzis obudzic...pozno poszlam spac (znowu) i teraz troche oczY na zapalki...
Pogoda "barowo-lozkowa"...
sciskam Was mocno...

Nullko- mysle ze jesli chcesz te corunie zaplanowac bedziesz musiala chodzic na usg...bo samej moze byc ci ciezko okreslic ten dzien. Trzymam kciuki aby sie powiodlo!!!!!

No właśnie chodzę tylko widzę że niewiele to daje bo jak widać pecherzyk pęka u mnie nie zawsze będąc tej samej wielkości i przyrost też jest różny. W sumie to chodzę na usg z czystej ciekawości jak to wygląda. Może niebawem dojde do wprawy.:)
Mam pytanie do dziewczyn które zaszły w ciążę czy możliwe jest żeby nie miec widocznego sluzu plodnego?

dziewczynki!

miłego dnia życzę
U nas bardzo zimno już teraz.
Wybieram się z moim psem na spacer
a własnie oglądam DDtvn i o kontrowersyjnym wpisie na Fb Wiśniewskiego..

Kinga a co on takiego napisal?
ja Wam powiem szczerze, ze juz mam dosc ciazy :( brzuch mi zaczyna rosnac, w nic sie nie mieszcze, nawet rajtki mnie gniota:( czuje sie w brzucgu dziwnie, ciezko, co chwile musze cos jesc i ogolnie samopoczucie takze psychiczne mam do dupy....ja chce juz koniec:(

reklama
WisniewsKi to dla mnie przyglup nr 1 szkoda w ogole o nim pisac!!!!!

Ollena- Kochana to chyba musisz sie w cierpliwosc uzbroic...jescze troche przed Toba...co do psyche...ten stan mine w 2 trymestrze!!!! glowa do gory

Do góry