Jagienka29
Fanka BB :)
czarodziejko Ty to w ogole musisz sie udzielac bo dajesz mega pozytywna energie!
To prawda,podpisuję się rękoma i nogami,czarodziejka jest takim naszym dobrym duszkiem kochana,z Tobą nawet rzeczy zwykłe stają się niezwykłe!! pierwszy raz "spotkałam" tak zarażającą pozytywizmem osóbkę i szczerze żałuję że nie możemy poznać się osobiście, wszelkie osoby z Twojego otoczenia mają nie lada szczęście z Twojego towarzystwa-serio!!
U nas Ola znów chora, znów w domku a wczoraj w zabawie Dominik jakos przekreił jej rączke i o 23 jechalismy na pogotowie bo myslelismy ze złamana....na sczescie skrecona ale ma szyne na tydzień.....
Bidulka...oby rączka szybciutko wróciła do sprawności!! Pewnie Domoniś też ma nie lada wyrzuty sumienia...
U nas też choróbsko się zadomowiło,teraz kuruję Olego,mam nadzieję że za szybko nie przyjdzie mi się znowu z tym zmierzyć poradzę sobie ze wszystkim,byle tylko byli zdrowi...jak tylko choroba-człowiek robi się tak bezsilny :-(
Mnie z kolei od trzech dni bardzo boli wyrzynająca się ósemka boli cała szczęka i nie tylko..dziąsło a nawet migdał :-(
Beatka,żyrandol świetny!! Ja mam taki jak na fotce,chłopcy ten z samolotami pokoik mojej małej jest w błękicie i łososiu z akcentami limonkowymi (mam na myśli ściany) :-) No i bardziej kolorowy,róż jest umiarkowany ;-)
Miłego dnia kochane!!