reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ollena w ciąży dieta i ćwiczenia??!!!! no szok.... uważaj na siebie raczej w tym stanie i nie odmawiaj sobie niczego! zdążysz schudnąć jeszcze uwierz mi

Witam was

miłej niedzieli życzę! :))
pozdr for all

reklama
Dziewczynki,potrzebuję rady...chcem kupić małej matę edukacyjną i jako że chłopcy takowej nie mieli,nie wiem czym się kierować przy wyborze...:confused:
Mam oko na trzy:
TINY LOVE -CENTRUM, MATA - PLAC ZABAW -SUPER CENA! (1834525769) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE N8850 MATA EDUKACYJNA PRECIOUS PLANET (1799722010) - Aukcje internetowe Allegro

maxx wypas MATA Fisher Price RAINFOREST na chrest (1816818652) - Aukcje internetowe Allegro

Jak myślicie,czy to zbędny wydatek? Czy Wasze dzieci miały,jeśli tak to czy faktycznie zwracały ich uwagę? Chętnie poznam Wasze opinie :tak:

Tez bym sie nie zdecydowala na diete ani cwiczenia zwlaszcza na samym poczatku ciazy, kiedy pecherzyk dopiero przykleja sie do sciany macicy:no:
Anagrzymis jak tam dzisiaj? Bylas w szpitalu?

Dziewczyny cwiczenia jak najbardziej wskazane! Wszystko byleby nie na miesnie brzucha! Kazdy lekarz Wam to powie, nie wolno rezygnowac ze swoich przyzwyczajen i usiasc na dupsku, bo ciaza to nie choroba!
A dieta? zero slodyczy, malo chleba, ziemniakow, duzo warzyw i zdrowego bialeczka:) Musze tluszczyk zgubic zanim zaczne tyc ciazowo.

mimo wszystko tak jak Aneczka pisze na początku ciąży nie należy ryzykować... Ale każdy ma swój rozum i robi jak uważa.
Oczywiście że ciąża to nie choroba:) nikt nie mówi o siedzeniu na dupsku hihihi :sorry2::cool2:

Dziewczynki,potrzebuję rady...chcem kupić małej matę edukacyjną i jako że chłopcy takowej nie mieli,nie wiem czym się kierować przy wyborze...:confused:
Mam oko na trzy:
TINY LOVE -CENTRUM, MATA - PLAC ZABAW -SUPER CENA! (1834525769) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE N8850 MATA EDUKACYJNA PRECIOUS PLANET (1799722010) - Aukcje internetowe Allegro

maxx wypas MATA Fisher Price RAINFOREST na chrest (1816818652) - Aukcje internetowe Allegro

Jak myślicie,czy to zbędny wydatek? Czy Wasze dzieci miały,jeśli tak to czy faktycznie zwracały ich uwagę? Chętnie poznam Wasze opinie :tak:

powiem ci ze nadia maty w ogolę nie lubiala.. ale caly czas huśtawka Fisher price owieczka super sprawa

powiem ci ze nadia maty w ogolę nie lubiala.. ale caly czas huśtawka Fisher price owieczka super sprawa

Masz na myśli tą?
FISHER PRICE HUSTAWKA KOŁYSKA OWIECZKA (1818528940) - Aukcje internetowe Allegro

Jest śliczna,nawet zastanawiałam się nad nią...a napisz mi,czy takiemu miesięcznemu dziecku będzie w niej wygodnie? Jak wyprofilowany jest środek,czy dziecko nie leży w nim jak w foteliku? Bo jak mam moją małą wsadzić do Maxi Cosi,mimo rzekomej wkładki spłycającej mam wrażenie że leży niczym paragraf :sorry2: więc jeśli zasada ta sama to dla mnie odpada...

Jagienko ja bym zrezygnowala z hustawki, bo po co dziecko przyzwyczajac do bujania? My chyba zainwestrujemy w lezaczek Fisher Price, taki bez bujania a z mnostwem bajerow;)

Jagienko ja bym zrezygnowala z hustawki, bo po co dziecko przyzwyczajac do bujania? My chyba zainwestrujemy w lezaczek Fisher Price, taki bez bujania a z mnostwem bajerow;)

Mnie odstrasza trochę cena ale tylko dlatego że to sprzęt na góra pół roku,no może ciut dłużej,producent zapewnia że do 12 m-cy albo 10kg

A leżaczek kupiłam,o taki:

FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK DO 18 KG Gratis (1816815044) - Aukcje internetowe Allegro

tylko jeszcze jej w niego nie kładłam,chcialam zaczekać aż skończy miesiąc.

A matę może miałaś? Bo mnie strasznie korci :sorry2:

reklama
Masz na myśli tą?
FISHER PRICE HUSTAWKA KOŁYSKA OWIECZKA (1818528940) - Aukcje internetowe Allegro

Jest śliczna,nawet zastanawiałam się nad nią...a napisz mi,czy takiemu miesięcznemu dziecku będzie w niej wygodnie? Jak wyprofilowany jest środek,czy dziecko nie leży w nim jak w foteliku? Bo jak mam moją małą wsadzić do Maxi Cosi,mimo rzekomej wkładki spłycającej mam wrażenie że leży niczym paragraf :sorry2: więc jeśli zasada ta sama to dla mnie odpada...

tak ta :) jest ekstra jest wyprofilowana dla takiego malego dziecka nadia w niej lezala od pierwszego miesiąca życia bardzo nam pomogła bo Nadia miała kolki i trochę ja to uspokajało i na długo starcza pokaze fotke jak sie nadia w niej cieszyla :)Zobacz załącznik 393487Zobacz załącznik 393489

nadia miala taki ogrodek od etapu lezacego do siedzacego i juz dla wiekszego dziecka co maluje i do teraz sie tym bawi :)
dodam ze tam sa tak delikatne huśtania ze dziecko sie nie przyzywczaja chyba ze do tych mocnych nadii sie podobla muzyka i te owieczki :)
nie martw sie cena szybko ja sprzedasz używaną ja ją sprzedałam za 450zl to duzo nie stracisz:)

Ostatnia edycja:
Do góry