reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anagrzymis
nie dzwonilam do mojej, bo byla sobota i ona byla akurat w tym czasie na delegacji
ale ja czułam że juz "po", leciała mi potem mocno krew i skrzepy i macica bolala nastepnego dnia skurczowo
jak w poniedzialek poszlam na USG to byla czysciutka powiekszona ciazowo, ale pusta
wiem ze nie powinnam teraz tego pisac, jak czujesz ze powinnas jechac to jedz do szpitala, mi wydaje sie ze u Ciebie jest tez "po" i tutaj juz nic nie pomozesz
W tej ciazy w 7 tyg juz mialam fasolke i bijace serduszko :-D

Myślę, że już faktycznie nie mam po co jechać. Przed chwilką wyleciało ze mnie coś ogromnego, czy możliwe żeby to był cały pęcherzyk? To było straszne, przerażające. Szczerze (może powiecie że głupia jestem), trzymałam to w ręku i zastanawiałam się czy tam była moja dzidzia? I musiałam to wyrzucić.... :-:)-:)-(
Brzuch przestał mnie boleć i dziwnie się czuje, tak inaczej.... Dziwne to wszystko, niezrozumiałe dla mnie i niepojęte, ale chyba moje pytanie dlaczego? i tak nie ma sensu bo już na zawsze pozostanie bez odpowiedzi.........

reklama
Myślę, że już faktycznie nie mam po co jechać. Przed chwilką wyleciało ze mnie coś ogromnego, czy możliwe żeby to był cały pęcherzyk? To było straszne, przerażające. Szczerze (może powiecie że głupia jestem), trzymałam to w ręku i zastanawiałam się czy tam była moja dzidzia? I musiałam to wyrzucić.... :-:)-:)-(
Brzuch przestał mnie boleć i dziwnie się czuje, tak inaczej.... Dziwne to wszystko, niezrozumiałe dla mnie i niepojęte, ale chyba moje pytanie dlaczego? i tak nie ma sensu bo już na zawsze pozostanie bez odpowiedzi.........

Kochanie,musisz przestać tak o tym myśleć,nie zadręczaj się bo nic nie mogłaś zrobić..:no: tulam mocno!! Tak musiało być...widocznie jeszcze nie czas,musisz poczekać a słoneczko zaświeci też dla Ciebie :tak: bardzo mocno w to wierzę ale żeby było dobrze-Ty też musisz!! Nawet sobie nie wyobrażam jak musisz się czuć,wypłacz się jeśli to Tobie pomaga,porozmawiaj z kimś "fizycznie",pozwól żeby czas zaleczył ranę...

Anagrzymis pecherzyk na tym etapie ciazy ma kilka mm moze 6-7, nie zauwazylabys go w jakims malym skrzepie. Jesli jednak wylatuja z Ciebie duze skrzepy to moim zdaniem warto podjechac do szpitala.

daria a mi sie podoba ten co pokazalas teraz mutsy

ja teraz mam quinny buzz i jest ok
a siedzenie spacerowe kubelkowe zmienia sie na zwykle jak dziecko sie w kubelkowym juz nie miesci

najbardziej mi sie podobal ten model mutsy tylko taki byl problem z moja corka ze do traz spi w wózku i musi byc rozkładany na lezaco;/

Bry :-)

Weekendowo (czyt.pusto) się nam tu zrobiło...my już od 6.00 nie śpimy :dry: czasem mam wrażenie że moja córuś to najchętniej by wszystko co zjada-na ten tychmiast chciała strawić i wydalić bo często dopóki nie zapełni pampersa...wścieka się nieprzeciętnie :confused:
A ja sobie przez odciąganie nadprodukowałam mleka :zawstydzona/y: cycki znowu bolące,zwłaszcza prawy i wkładki nie nadążają...Co robić w takiej sytuacji,ściągać po troszeczku czy tylko przystawiać małą i się samo wyreguluje? Boję się zastojów,zapaleń czy innych skutków (tfu,tfu!)

Dziewczyny , a ja mam takie pytanie . wczoraj test owulacyjnywny wyszedł mi pozyty więc godzine po nim już odbyliśmy stosunek (do czterech god.po teście -dziewczynka) ale obawiam się , ze nic z tego nie bedzie czy to nie aby za długo (czas od stosunku do owulacji ) dla plemników ?? a poza tym nie rozumiem jak to jest z tymi testami ? z kąt wiadomo ile czasu do owulacji ? skoro robiłam codziennie o 15 a pozytywny mógłby być już wieczorem to nie daje nam 24 godz.Ale pokręciłam :))

Witam sie!
Tesknilam i liczylam dni do powrotu;) bylo fajnie, ale nie jestem stworzona do zycia i mieszkania w hotelach, kolejny raz sie przekonalam...
Przejadlam sie strasznie, przytylam ze 2kg, zarcie mi uszami wyszlo, a moje dziecko nic nie jadlo:( od dzis zaczynam dietke i cwiczenia, bo szok!!
Jednak tydzien wczasow to stanowczo za dlugo! Majorka jest ladna, ale specjalnie mnie nie zachwycila... Za duzo chyba widzialam w zyciu;)

Ktos zaciazyl?

reklama
Witaj Ollena !
Madziu jesli staracie sie o dziewczynke to trzeba jak najdalej od owulacji. Przy pozytywnym tescie mozna probowac chlopczyka. Na dziewczynke w oparciun o testy staramy sie czesto ale jak juz pojawi sie druga kreska(nawet blada) to konczymy przytulanka.

Do góry