reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jagienka ja mate mialam przy obu i uwazam ,ze jest bardzo przydatna dla rozwoju dziecka. Musi byc kolorowa , miec cos szeleszczacego piszczacego itd. Na lezaczku dziecko sie nie obruci , nie polezy na brzuszku i nie pokreci. Zaraz oblukam te co wstawialas w linkach.

reklama
Jagienko najpierw do ciebie.My mielismy identyczna mate Tiny Love.Bomba jak dla mnie.Służyła nam bardzo, bardzo długo od 3 m zycia.Potem te palaki mozna inaczej zamontowac albo calkiem zdemontowac i dzidzia sie bawi jak starsza. Bujaczek tez mialam taki jak ty kupilas.Polecam z calego serca.A hustawka to juz co innego i wolalabym mate miec zamiast hustawki.Tu dziecko ma mozliwosc poruszania sie,cwieczenia bezpiecznie przekrecac sie na plecki i brzuszek.

Ja też dla chłopaków miałam mate fisher price i bardzo ich interesowała. Coś szelescilo coś piszczalo mogli godzinami się wpatrywać i bawić

Dzięki dziewczyny :-)
Zdecydowałam się kupić tę Tiny Love :tak: dopiero teraz dopatrzyłam to o czym napisałaś Aniu,że pałąki można zdemontować,potem może nam służyć jako mata do siedzenia :happy2:
Daria-dziękuję za fotki,śliczna perełka z Twojej Nadii,aż sama się buzia cieszy na jej widok! Nad huśtawką pomyślę,muszę pogadać ze sponsorem,może kupi swojej księżniczce :-p ale jeśli będę się przymierzać to kupię podobną tyle że z kolekcji Rainforest,jest bardziej kolorowa :tak:

Moje dzieci już śpią,wszystkie trzy :-) a ja biorę się za prasowanie...:dry:
Dzisiaj cały dzień boli mnie lewy jajnik....:confused:

jagienka mate mialam taka i mlodszy ja uwielbial wiec ja kazda kolorowa mate polecam

a lezaczek - hustawka mam taka i jest super
bo ma trzy pozycje oparcia od lezacego do siedzacego
moze sie sama kolysac lub sluzyc jako lezaczek
i w daszku (ktory jest sciagany)ma swiatelka cos ala planetarium

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny:)
ja mialam i mate i lezaczek bujaczek FP i z jednego i drugiego bylam bardzo zadowolona:tak: moim zdaniem warto kupic:tak:

dziewczyny ekspertki;-) mam do Was pytanie. otoz zaraz po owu zaleczalo znowu dokuczac mi podbrzusze i jajniki (tak jak przed owulacja i przed okresem). raczej 2 tygodnie przed okresem nie mialam takich dolegliwosci :crazy: a moze mialam a nie kojarze?
dzis jest 19dc i zrobilam tak dla jaj test owu i wyszla mi druga kreseczka, widoczna, ale jasniejsza od testowej. o co chodzi?
wczoraj przeczytalam ze przy zagniezdzaniu sie zarodka moze pobolewac podbrzusze , ale to najwczesniej 6 dni po owu:crazy: a u mnie zaczelo sie jakos na drugi/trzeci dzien po owu. kurcze niepokoje sie...

reklama
Do góry