reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mutsy4Rider,chorował na niego od początku,mnie skutecznie odstraszała cena ale skoro on nie przyjmował do wiadomości zakupu innego to czemu nie? :-p Ja wybrałam tylko kolor-fiolet :-)
Na razie sprawdza się dobrze chociaż gondolka nie jest za duża i zimy na pewno w niej Laura nie przejeździ...na szczęście spacerówkę możemy montować zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy :tak:

dla mnie te wozki mutsy sa super ale bardziej wolałabym transportera ponieważ mam złe wspomnienia do kubełkowych wozkow. (jak chodzi już o większe dziecko)ale wszystkie sa ładne i bardzo praktyczne ....:)
ja jestem zadowolona z firm espiro.. mialam espiro vector ale szybko sprzedałam bo była kubełkowa a teraz maja vector pro rozkladany ale do następnego na pewno wezmę mutsy lekki to sie liczy :)
a nadia ma teraz magic 4 .

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczyny za informacje

patrzylam jeszcze na Maxi cosi mura 4 ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: MURA 4 (zestaw 3w1) 2011 wózek spacerowy + gondola + fotelik Maxi Cosi PEBBLE
fajny wyglad, pompowane kola, tylko spacerowka chyba kubełkowa z palakiem miedzy nogami :cool:
w sumie wagowo one sa podobne

a ten Mutsy transporter ciekawy a spacerowke ma montowaną w dwa kierunki ??

dido gdzie jestes??????
narazie jakos przypadla mi w/w mura, mutsy i jedo fyn

chcialabym aby latwo skladal sie do samochodu, sporo jezdzimy :-)

Ostatnia edycja:
kurcze mi sie tez podoba Mutsy, tylko troche "kosmiczny" jak na moją wiochę :-)
patrze tez na maxi cosi Mura 4

ciezko bedzie ;-)

Mi też podobała się Mura,tylko ten pałąk-barierka taki "niekompletny" :baffled:

dla mnie te wozki mutsy sa super ale bardziej wolałabym transportera ponieważ mam złe wspomnienia do kubełkowych wozkow. .

Szczerze mówiąc to nie widziałam Mutsy-ego z kubełkowym siedziskiem :eek: moja spacerówka rozkłada się do pozycji leżącej :tak:
Ja na fotce:

Załączniki

• mutsy_4rider_gond_spac_2011_d.jpg
    mutsy_4rider_gond_spac_2011_d.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 52
hmmm
transporter nie ma ponoc amortyzatorow i regulacje oparcia w spacerowce ma za pomocą paska?????

jagienko stabilny?? a jak sie go składa do samochodu?? łatwo?

Ostatnia edycja:
hmmm
transporter nie ma ponoc amortyzatorow i regulacje oparcia w spacerowce ma za pomocą paska?????

jagienko stabilny?? a jak sie go składa do samochodu?? łatwo?

transporter z tego co się orientuję ma też piankowe kółka,jeśli chodzi o mój model to owszem,jest stabilny,osobiście jestem z niego jak dotychczas bardzo zadowolona,tzn z wersji z gondolką,tylko pieruńsko ciężki,ostatnio jak go dźwignęłam to myślalam że ducha wyzionę :eek:
Jeśli szukasz wózka z dobrą amortyzacją to takową na pewno mają wszelakie modele z czterema dużymi pompowanymi kołami :tak:
Składa się prościutko,w zasadzie jedną ręką,miejsca zajmuje sporo,wiadomo,to nie parasolka,ja demontuję koła jak musze go wpakować do bagażnika ale mam kombi więc miejsca jeszcze full zostaje na inne bambetle ;-)

Nie namawiam do zakupu,każdy musi zanleźć coś co jemu będzie odpowiadało,sama przekonałam się że wózek idealny nie istnieje,w każdym coś nie tak,chyba bym się do tej pory nie zdecydowała który kupić,dobrze że mój mąż był pewien :laugh2:

Ja uciekam spać,przy moim ssaku każda godzina snu jest bezcenna :happy:
Dobrej nocy :-)

Hej!
Anagrzymis tulam mocno. Mam nadzieje ,ze niedlugo oczysci sie wszystko i wrocisz do siebie. Mysl o tym ,ze bedziesz sie starac znowu.

Widze ,ze temat wozkow sie pojawil. Ja mam dylemat bo mam po chlopcach roana marite. Juz dosyc stary ale bardzo bylam z niego zadowolona. Duuza gonolka przekladana raczka , spacerowka tez bardzo obszerna. No i duze pompowane kola. Z kolei kolezanka ma dla mnie po swojej trojce hmm.. chyba mutsy , tez fajny ale gondola mala no i do niego mozna fotelik maxi cosi przypiac. trudna decyzja.
Nie wiem jak z dopieciem maxi cosi do tamtego bo fotelik roana mozna dopiac.

Anula pytalam o imie corki ale juz widzę NINA -ślicznie.
dziewczyny tylko nam nie zwiejcie pomagajcie tu starajacym się :tak:
MIŁEGO DNIA.

czytam o tej metodzie selnas. ale gdzie zamowic nie doczytałam. ale to 180 zł na jeden miesiąc jest czy na więcej? na stronce twoja płodność nie widzę tej tabeli

Selnas i Jonas to dwie różne metody. Selnas jest bardzo droga...Kalendarz Jonasa-Kliknij: twojaplodnosc.pl, i idź w dół strony :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Jagienka. A wapn i magnez brałyście w tych dawkach? 1000 i 300 mg? Mnie nadal choroba trzyma. Niewiem czy pisałam moi chłopcy ur. się grudzien 2002#styczen 2005#maj 2008

Do góry