reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anagrzymnis przykro mi bardzo, jak juz krwawisz to na nastepny dzien rozkreci sie do okresu, ja tak mialam w drodze do domu wracalismy z Wloch zaczelam krwawic ale tylko do poludnia, byla to sobota, w niedziele sie ze mnie lało i w sumie trwało to 8 dni a macica bolała okrutnie gdyż musiała się skurczyć
Nie poddawaj się , widzisz ja tez bylam zalamana, ale warto bylo myslec pozytywnie, bede mieć swoją Zuzie :-)

a teraz z innej beczki, słyszałyście o wózkach JEDO fyn????

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: FYN 4DS Classic 2011 - skórzana rączka! (4w1) głęboko-spacerowy z torbą + fotelik Maxi Cosi Pebble + baza Easy Base 2>

reklama
Jagienko, nie złość sie,ja myśle, ze wesele siosrty to ważny powód..i to jak poiszesz jedynej siostry....w końcu to ważny dzień dla jego bardzo bliskiej osoby....gdybym ja była siostrą, pomimo wszytko myślę, że bardzo chciałabym aby w tym waznym dniu byli i cieszyli sie ze mną moi najbliżsi...To nie jest tydzień czy miesiąc.....a 3 dni....a dla niej to może bardzo wyczekany i naprawde bardzo ważny dzień....musisz spojrzec na to z tej strony,,,,Myślę, że tez nie chciałabym ranic najbliższych ale rodzonej siosrty tez nie chciałabym tak "olać".Ja jestem mocno żżyta z moim bratem i jak coś mnie cieszy, to chce aby wiedział a w radosnych momentach aby tez był....Pewnie, że w sytuacji gdyby coś sie dzialo to oczywiste , że żona i dzieci są najważniejsze...ale...teraz chyba nic się nie dzieje niepokojącego?
...

Nie gniewam się,też rozpatrywałam to od tej strony i muszę się z Tobą zgodzić aczkolwiek mój punkt widzenia zapewne wziął się z faktu że mojego męża długo nie ma i jak już przyjedzie to każdy dzień jest na wagę złota...no i ja,mimo że mam brata i siostrę,nie jestem z nimi aż tak zżyta...wiem że to samolubne ale jestem na niego zła że pojechał tam sam...wolałabym mieć go w domu....:zawstydzona/y:
A może to jeszcze hormony...??

chyba już koniec mojego myślenia i zastanawiania się: "brać luteinę, nie brać?" Byłam w ubikacji, cała wkładka od krwi i sporo mi poleciało (nigdy tyle), to tak, jak na początku okresu :-(
teraz boli mnie też trochę podbrzusze, nie wiem co robić, czy lepiej jechać gdzieś dziś, tylko że już oblatałam ginekologów w mojej miejscowosci i okolicach i dziś żaden nie przyjmuje. A jak pojadę na pogotowie to aż strach jak się mną zajmą...
Jak myślicie mogę poczekać do wtorku na wizytę u mojej gin.?
No to już nigdy się nie dowiem na 100% czy pęcherzyk był pusty.... :-:)-:)-:)-(

Przykro mi kochana...tulam...

Słyszałam,duzo pozytywnych opinii :tak: wiele moich koleżanek ma i sobie chwalą,to był też swego czasu też mój typ ale ostatecznie mąż wybierał wózio dla córci :-)

Wróciliśmy ze spaceru,moje dziecię przewinięte,nakarmione i irytuje się okrutnie w łóżeczku a ja nie wiem o co chodzi...

wozki, wozki, trudny wybór

Jagienko ja też jakas nerwowa i zawzięta :zawstydzona/y:i chyba nie moglabym tak spokojnie do tego podejsc jak Daria, u mnie byłoby na nie i obraza jak siebie znam, a Ty już sie nie denerwuj, decyzja podjęta a Twoje nerwy już w tym momencie nic nie dadzą, jak wróci z zagranicy to zostaw go samego z trojką:confused2:

Andziak, kurcze raz kupialam za jeden miesiac chyba 180 zł :szok: beatka ma link do tego kalendarza Selnas, ja zakupilam za czerwiec, a w maju zaszlam :-D wiec nie wiem czy skuteczny

Ile kosztuje ta metoda jonasa na twoja płodnosc i jak ja zamówić

Wszystko jest na stronie,kliknij w "zaplanuj płeć" tam jest taka niebieska tabelka,musisz sms-em wysłać datę urodzenia i wybrać opcję czasową kalendarza np na jeden dzień-3zł, na 3 m-ce-9 zł a na 12 m-cy-30 zł z dowolną ilością aktualizacji :tak:

Jagienko ja też jakas nerwowa i zawzięta :zawstydzona/y:i chyba nie moglabym tak spokojnie do tego podejsc jak Daria, u mnie byłoby na nie i obraza jak siebie znam, a Ty już sie nie denerwuj, decyzja podjęta a Twoje nerwy już w tym momencie nic nie dadzą, jak wróci z zagranicy to zostaw go samego z trojką:confused2:

Ale ja nawet focha nie strzeliłam,tak jak pisałam,nawet pomogłam mu się przygotowac,dałam buziaka i życzyłam dobrej zabawy tylko...czemu jest mi tak cholernie przykro?? :-(

A zostawienie go z całą trójcą na nic się zda bo on świetnie sobie radzi :-p
Po akcji z macicą chylę czoła bo gdyby nie on...na pewno bym się załamała...poza tym mam świadomość że jemu też nie jest łatwo tam,w Norwegii,tak daleko od nas,on tęskni za (już teraz) czterema osobami ale musi zarobić na nas,na tyle żebyśmy w przyszłym roku mogli wreszcie być razem...echhh....żeby to wszystko mniej skomplikowane było :sorry:

widzisz jagienko moze daria ma rację, chylę czoła bo ja napewno mialabym focha, a Ty ....

Andziak kurcze pomyslilam sie i napisalam Ci o Selnas :(

Jagienko a jaki mąż kupil wózek??? pisalas ale zapomnialam, sprawdza się

monico ja mam Jedo Fyn. Kupiłam go dla Antka i jestem bardzo zadowolona. Dokupiłam adapter i nakładałam na stelaż fotelik maxi cosi

Jagienko a jaki mąż kupil wózek??? pisalas ale zapomnialam, sprawdza się

Mutsy4Rider,chorował na niego od początku,mnie skutecznie odstraszała cena ale skoro on nie przyjmował do wiadomości zakupu innego to czemu nie? :-p Ja wybrałam tylko kolor-fiolet :-)
Na razie sprawdza się dobrze chociaż gondolka nie jest za duża i zimy na pewno w niej Laura nie przejeździ...na szczęście spacerówkę możemy montować zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy :tak:

reklama
Do góry