reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

zrobilam test ciążowy i negatywny;/ albo przez to ze dzisiejszy dzień jest pechowy albo wyjdzie jak z nadia dwie kreseczki w 8 tygodniu ciazy;/
pozostaje czekac...:tak:

reklama
:-D
niemowle_010.jpg
Witam z rana z moje forumowe Kolezanki:-D

KawKe mam juz zaliczoną...ale kawe Inke. Zauwazylam ze po zwyKlej Kawie z mleKiem brzuch mi wzdyma i napompowana jak balon jestem..
Zatem zaczelam pic zdrowsza:)))

Witam się i ja

Kurde przeziębiona jestem :-( stan podgorączkowy i mega katar :-(

Daria a w którym dniu cyklu jestes?

natan gratuluję synka (a swoją drogą jak to było u Ciebie bo ja nie jestem tu od początku - celowałas w dziewczynkę czy co będzie to będzie?)

mam do was jeszcze takie pytanie wiecie moze jak radzić sobie z dzieckiem co ma dłoń poparzona chodzi o to żeby nie ścigała tego bandażu;/ bo nadia mi sciaga i nie wiem co zrobic ;/

Beatko załączam zdjęcia Milana a na ostatnim jest mój starszy synek Natan:-)
od poczatku wierzylam ze ci sie uda i wiesz dalas mi nadzieje!za 2 latka jak odchowam maluszka bede sie starala o córcię!a powiedz mi jeszcze jak to jest z tym wykresem, czy owulacja jest w momencie spadku temperatury czy znacznego wzrostu?

Czarodziejko jeszcze raz dziekuje za pamięć i ze do mnie napisalas!!!chyba wybiore sie tez do wrozki;-)

Ostatnia edycja:
czarodziejka dzięki za linka - uwielbiam taką muzyczkę a dzisiaj mi jest bardzo potrzebna.

Takie melodie lecą non stop jak leżą na łóżku u mojej kosmetyczki :-) UWIELBIAM

daria,ja mieszkam w Krefeld.
A do Monchengladbach mam ok 20km.

Dziewczyny ja pierwszy raz bylam u wrozki ponad 8 lat temu.
I powiedziala mi,ze bede miala blizniaki.I sa.
Teraz jak bylam w Polsce tez do niej poszlam.
I powiedziala,ze wkrotce bede miec coreczke.Zobaczymy.
Moj M tez byl,tata i nawet tesciowa.I powiedziala im to samo.:szok::-D

reklama
natan sliczny synus:tak: ten starszy rowniez ;-)

a u mnie taka pochmurna pogoda ze sie nic nie chce...
poprawilismy jednak dzisiaj rano czyli 12dc bo jakichkolwiek objawów owu brak
oj cos ciezko widze te starania bo ja taka niecierpliwa jestem..
no nic pozostaje czekac teraz na @ bo nie licze zeby sie udalo

Do góry