reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

natan sliczne dzieci masz takie w moim typie cos jak moi synkowie
wozek tez mialam taki sam (bugaboo cameleon teraz mam bugaboo bee+)
wiec widze ze na podobnych falach nadajemy
a chatka tez slicznie uzadzona
(jak sobie dajesz rade z ta podloga bo ja mam tak samo ciemna i klne codziennie)
w Polsce mieszkasz?

co do temperatury to ja zawsze mialam problem z odczytaniem jej
ale zwykle przed sama owulka tempka mocno spada
i na drugi dzien powinna wzrosnac o min 5 kresek i wtedy jest po owulce

dziekuje wszystkim!

Beatko pewnie masz rację ze nadajemy na podobnych falach!twoi synkowie tez maja dlugie wloski-uwielbiam takie!zazdroszcze ci ze twoj mlodszy ma jasny blad, ja tak marzylam zeby moj tez sie z takimi urodzil ale chyba nic z tego bo ma czarne;-)
a wozki tez nam sie podobaja takie same, moj starszy miał Quinny BUZZ, a pozniej Quinny ZAPP. teraz mamy Bugaboo cameleon i strasznie mi sie podoba Bugaboo BEE (jest strasznie drogi ale moze sobie pozniej kupie:sorry2:)
jesli chodzi o parkiet to sobie z nim nie radze, mam bardzo duze i duzo okien i jak swieci slonce to bardzoooo widac kurz-okropne!

jak bede planowac corcie to poprosze cie o porady;-)

a tak w ogole to mieszkam w Polsce- na obrzezach Warszawy
a Milan miał 55cm, 3400kg!i moj porod byl jak z filmu-utknelismy w korkach i maz musial wezwac karetke bo ja juz rodzilam!jechalam na sygnale a potem na noszach prosto na fotel porodowy-masakra:szok:

reklama
12827751194cdc35c5bf432.jpg
Alez tu u nas ezoterycznie sie zrobilo:))))))

Tusia- ten Anubis nie wystepuje czasem na Komica Tv?? cos tak go kojarze z telewizora:-D Co do "wrozby" jest tak nie jasna ze sama nie wiedzialabym co myslec:)))) Jedyne madre to ze "mamy wybor", wolna wola...i choc te energetyczne dzieci sa kolo nas...mamy wybor czy sie wciela...z Tym sie 100% zgadzam:))) ale reszta hm hm hm..:)))
Mi znajomy powiedzial od razu..ja nawet nie pytalam o dzieci...dla mnie zamkniety temat...a On pierwsze co...a pote, jeszcze ze 2 razy powtorzyl ale podobnie zaznaczyl ze karty to jedno a jakby nasz wybor to drugie...Czas poKaze...

Natan- alez Twoj bobaseK jest Cudny...boziu jaki Kochany!!!!! od razu poczulam jak moze pachniec oliwką i mleczkiem:)))) to jest niesamowite ze dzieci tak pachna...:))) po prostu same z siebie:tak:

losiczka- pamietaj ze istnieje cos takiego jak prawo przycigania...mamy wielki wpływ na to co nas w zyciu spotyka...nasze mysli kreuja nasza rzeczywistosc...Ja w to wierze, wiem ze to prawo tak dziala...dlatego jesli uwiezylas wrozbie ze nie bedziesz miec corki to tak sie stanie....jesli wiesz ze bedzie ja miala....cala soba to czujesz to bedziesz ja miala:))) naprawde to takie proste ale trzeba w to wierzyc...Ja moich chlopcow sobie wykreowalam bo powiedzialam kiedys ze ja to bede miala dwoch synow...i mam:-D:-D:-D:-D:-D wedle zyczenia:)

Hej!
Dido głowa do góry taki byle jaki stan trwa krótko i już niebawem będziesz się cieszyć ciążą:tak:
Co do wróżb to ten Anubis jest dla mnie zupełnie nieprzekonujący:no: Tak można powiedzieć każdemu i każdemu się to w sumie sprawdzi. Inna sprawa jak mówi Ci ktoś rzeczy , o których nie ma prawa wiedzieć i to są konkrety. Ja zawsze się bałam iść do wróżki, że powie mi coś czego bym nie chciała usłyszeć.

natan ja zas chcialam zeby moi mieli ciemne wloski :-)
Oscar nawet sie urodzil z czarnymi a pozniej mu zjasnialy
a Marcelek od poczatku bialy

co do wozkow to bee sie nie nadaje dla noworodkow
bo to raczej spacerowka
wiec z okazji tego ze cameleon mi sie znudzil po 2 dzieci
wiec sprzedalam go i kupilam bee i niedawno okazyjnie uzywany quinny buzz

napewno pomoge przy staraniach na tyle ile bede w stanie
ale dziewczyny na bb tez maja wielka moc szczegolnie czarodziejka (nazwa mowi sama za siebie)

ja kiedys bylam u wrozki jakies 10 lat temu
i powiedziala mi ze bede miec syna z tym mezczyzna obecnym
i czeka nas daleja podroz z ktorej nie wrocimy
i sprawdzilo sie
po roku wyjechalismy do Anglii i pozniej sie Oscar urodzil
i na dzien dzisiejszy do PL nie wracamy

witam was
pozdrawiam i miłego życzę...
Ja troche mało czasu mam ostatnio na bb.

Powodzenia życzę staraczkom i kciuki 3mam za pozytywne testy wasze! :)

my dziś z mężem świętujemy ♥4 rocznicę :-)

Natan, dzieci cudne i mieszkanko też.....ja cierpię obecnie na brak przestrzeni...zawsze mieszkałam w dużym mieszkaniu a teraz, chwilowo jest mi za ciasno w naszych 56 m.....
Beatko, ja tez chciałam dzieci o ciemnych włoskach a oboje mają blond....hmmm.....teraz Domkowi pociemniały....
Kinga, gratulacje.
Czrodziejko , mnie wrózka lata temu wywrózyła ze bedzie pierwszy syn a druga córcia.....sprawdziło sie...niby mam miec tylko 2 , zobaczymy....jeszcze inne złe rzeczy były ale mam nadzieje ze sie nie sprawdzi.A muza super, ja tez uwielbiam takie klimaty

Ana trzymam kciuki...

Wieczrokiem wkleje wam fotke z zoo...moja zołza mała nareszcie dała sie przekonac na kucyki....bosko wyglada ale po wejsciu do domu od razu zrywa gumki....

reklama
Do góry