reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moja ciocia w Krefeld mieszka :) to bliziutko:)dlugo tu juz mieszkasz??
ja tu jezdze juz pare dobrych lat bo sistra tu mieszka ale dopiero od czerwca tu przyszlam ale chcialabym wrocic do polski;/

reklama
Natan śliczni Twoi synkowie:tak: Mały to chyba troszkę żółtaczki miał bo taki śliczny brzoskwiniowy kolorek ma;-)
U nas pogoda do bani, wieje okropnie i nawet nie chcę chłopców na dwór wysyłać bo trochę podziębieni są:dry: No nic do obiadu jeszcze czas to chyba obetnę trochę mojego pudliszonka;-) Poćwiczę sobie:-p

jak juz o wrózkach mowa to wkleje wam co mi wywróżył ale to wrózbita z netu polecony niby ale... jakieś to zagmatwane :eek:
Odpowiedz: Witaj
stawiam ci karty i zobaczymy co tam wyjdzie ciekawego
a wiec zaczynamy
...karty postawione....
hmmm ja ci bede musial jednak inaczej odpowiedziec ...bo karty nie pokazują ile bedziesz miala dzieci ...w tym wypadku pokazują ile energii dzieciecych jest koilo ciebie ...jedno jest pewne moim zdaniem, mamą bedzie lub powinnas być , oczywiscie to zalezy te od ciebie czy bedziesz chciala czy nie . Bo to nie jest tak ze musimy miec dzieci , od nas zalezy czy beda i od tego czy energie dzieciece są przy nas bo jak nie ma takich energii to zeby ktos na glowie stawal to dziecka nie bedzie lub bedzie poczecie i np. poronienie bo dziecko bez duszy sie raczej nie urodzi ...
Ale dobra nie o tym mialo byc :) ot tak chcialem ci przyblizyc temat po prostu :) wiec co wyszlo ? powiem ci ze masz kolo siebie moim zdaniem az 4 takie energie ale nie wystrasz sie ...nie oznacza to dobitnie ze bedzie 4 dzieci ...dlatego opisalem to wczesniej , w kaxzdym razie masz 4 takie energie kolo siebie i moim zdaniem 3 sa chlopiece a jedna dziewczeca ale glowy nie dam sobie uciac z tego wzgledu ze masz 2 waletow w ukladzie a te karty czasami oznacza obie plcie choc generalnie przewaza plec meska w nich ale tez moga oznaczac dziewczynke .
krotko mowiac ...moim zdaniem mozesz miec 4 dzieci ( nie jest to jednoznaczne ze tyle bedzie) i plcie powinny byc mieszane w kazdym razie nie sądze zebys miala samych chlopcow lub same dziewczynki .
jak juz pisalem mama bedziesz i to jest najwazniejsze w tym momencie
pozdrawiam Anubis

jak byłam u wrózki to najpierw mi powiedziała że mam juz dwoje dzieci - do tego że to są chłopcy. Potem powiedziała że widzi jeszcze dziewczynkę..... ale jeszcze po czasie dodała ze karty sie nakładaja i takjakby miało byc 4 dzieci (w tym bliźnięta - dziewczynka i chłopiec). I teraz nawet jak zajdę w ciąże to bede szła z duszą na ramieniu do lekarza bo.... wolałabym żeby wróżba sie nie sprawdziła . Troje dzieci chciałabym miec bo czworo to juz dla mnie sporo.
Dodała jeszcze ze to dziecko (dzieci) beda tylko i wyłacznie jak sie na nie zdecydujemy a nie z przypadku. I ze jestem bardzoooo płodna

W ogóle wiekszosc tego co powiedziała o przeszłosci było prawda :-) Także teraz drżę co by z bliźniakami mi sie nie sprawdziło. Siostra ma juz bliźniaczki więc mam nadzieje limit w rodzinie wykorzystany (u nas co pokolenie są bliźnięta), ale siostra miała zarówno ze swojej strony jak i z męża.

A ja bylam u wrozki jak mialam 2 synow i powiedziala ze nigdy nie bede miala corki bo sa kobiety co corek nie rodza mam 4 synow planujemy 5 dziecko metoda dziewczynkowa zobaczymy oby sie nie sprawdzilo:-(

natan sliczne dzieci masz takie w moim typie cos jak moi synkowie
wozek tez mialam taki sam (bugaboo cameleon teraz mam bugaboo bee+)
wiec widze ze na podobnych falach nadajemy
a chatka tez slicznie uzadzona
(jak sobie dajesz rade z ta podloga bo ja mam tak samo ciemna i klne codziennie)
w Polsce mieszkasz?

co do temperatury to ja zawsze mialam problem z odczytaniem jej
ale zwykle przed sama owulka tempka mocno spada
i na drugi dzien powinna wzrosnac o min 5 kresek i wtedy jest po owulce

Ostatnia edycja:
losiczka,kiedy testujesz?????
U mnie jest taka dziewczyna co tez ma 4 synow.
Lekarz powiedzial ej,ze nigdy nie bedzie miec cory.
Bo taki ma uklad i od pokolen nie bylo dziewczynek.
I co piata ma coreczke.Takze marzenia sie spelniaja,tylko trzeba mocno wierzyc.
A wrozby wrozbami

dziewczyny,ale mam dola.
Normalnie ryczec mi sie chce:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Beatka,nie najlepiej sie czuje.
Caly dzien mnie mdli,a dziennie rano mam spotkanie z kibelkiem.
Jestem slaba jak nie wiem co.:-(
Przerasta mnie to.....mam nadzieje ,ze z czasem to minie:zawstydzona/y:

Do góry