reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anagrzymis a ty w ktorym cyklu zaszlas?tzn ile miesiecy sie staraliscie? moze pisalas ale mi ulecialo gdzies A TAK WOGOLE DZIEWCZYNY TO PO ILE WY MACIE LAT????????:-)

reklama
hej !!
Mam dzis ciezki dzien.
Od rana mdlosc.Glowa mnie boli...
Po poludniu bylismy z Kacperkiem u lekarza.
Ma zapalenie oskrzeli:-(
Pozniej zrobilam sobie 2 godzinki drzemki.
losiczka,w takim razie trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&
Ja ma 28 lat;-)

Hej babeczki!
trosze mnie nie bylo ale juz teraz bede czesciej
bo zaraz zaczynam staranka, czekam jeszcze az mi sie @ skonczy
i dzialamy w tym miesiacu skoncze jednak na 11dc bo tak mi sie wydaje
z moich obserwacji ze owu w ostatnim cyklu byla 16-17 w nocy
zobaczymy ile te moje stanka beda trwaly:rofl2:
losiczka ja mam 26 :tak:

Losiczko- ja mam 29:)))) pierwsze dziecie w wieku 24 lat urodzilam a drugie 28:-):-):-)

Patrysia- ja tez nie wierze w zadne takie zabobony...jak bylam w ciazy to ciagle sluchalam nie rob tego czy tamtego...ale ja nigdy sie tego nie sluchalam...dla mnie to bzdury i wszystko zalezy od tego w co uwierzymy:))))

Bershka- najwazniejsze ze Kubus wyzdrowial i wszystKo juz jest Ok...
A tak poza tym co porabiasz?? Malo cie oj malo!!!!!:-p

BeatKo- pamietam ten okres jak Pati26 zginela i tez poczytywalam dziewczyny ktore znaly podobnie jak pati chodzily w ciazy...to chyba wrzesniowki byly...Pamietam jaka bylam zazenowana jak pisaly ze wszedzie wrzawa bo pati zginela ale przeciez one nie beda pisaly wciaz o tym samym...ze trzeba zyc dalej...owszem ale pamiec sie nalezy...ja bym nie opotrafila taK od razu przejsc do porzadku dziennego!!!!!

Kinga- pisalas o remoncie? odpisalam Ci!:-D

Dziewczyny ale dzis u nas piekna pogoda byla..MaKsio w dzien pospal mi ...uwaGa!!! 4 godziny!!!! Jak wstal , zjadl i poszlismy do lasu na spacer..Bylo tak cudnie, cieplo...takie jeszcze Lato!!! Pomyslalam ze fajnie ze zaraz wyjezdzamy:)))
05-wakacje.jpg

Ostatnia edycja:
Cześc , wiem że większośc z was uparcie dąży do poczęcia córeczki , bo was podczytuje. Jednak mam prośbę do was :
za miesiąc zaczynamy starania i marzy nam się synek . proszę o wszelkie sugestie jak pomóc naturze , macie ogromną wiedzę więc liczę że mi pomożecie :)

czarodziejka wlasnie to mialam na mysli, bo zanim dowiedzilam sie jak zginela z telewizji oczywiscie
to nikt o tym na forum nie wspomnial
i to wygladalo tak - o jaka tragedia ...-- i ble ble bel swoj temat ciagly
dokladnie tak jak piszesz

losiczka ja mam prawie 33 lata i pierwsze dziecko jak czarodziejka 24 lata drugie 28 lat :-) i teraz 32 trzecie (33 jak urodze)

BeatKo- pamietasz jak Ci pisalam ze jakbym miala miec 3-cie dziecko to w wieku 33 lat:)) Dla mnie to ostatni dzwoneK...Mozna i pozniej ale ja nie chce miec 40 lat i malutkich dzieci..oczywiscie to kwestia indywidualna...Ja moze po prostu jestem wygodna:))))) Zawsze chcialam miec dzieci do 30 -stki dwoje i potem juz tylko wychowywac////Dlatego wiem ze wiecej dzieciuffff u nas nie bedzie:))))

Co do Pati...nie wiedzialam ze w Tv mowili o tym wypadKu!!!! Bardzo wspolczuje Rodzinie...Jej Mezowi ...dzieciom...ten starszy chlopiec Juz duzy i napewno rozumial co sie stalo...mlodszy nie wiem,,,ale jakby nie bylo...nagle mama znika...i ta tesknota...Boziu az serce mi sie kraje....
Mysle o Pati , czasem wspominam w modlitwie!

czarodziejka tak mowili w tvn w wiadomosciach i ten tir to by zolty z biedronki
chyba mamy naprawde podobne charaktery bo mi tez zdaza sie o niej myslec mimo ze jej nie znalam
taka juz jestem ze bardziej sie przejmuje innymi niz soba
i jak mnie ktos o cos poprosi to staje na glowie zeby dac z siebie tyle co moge
a zrobilam juz sporo dobrych uczynkow oczywiscie swieta nie jestem bo zle tez sie przytrafily :zawstydzona/y: niestety takie jest zycie
mam nadzieje ze Bog mi to kiedys wynagrodzi

dziewczyny powiedzcie mi co to moze byc.
Od wczoraj swedzi mnie skora calego ciala.
A teraz to normalnie zadrapie sie na smierc:wściekła/y:

reklama
Hej!
Ta historia z Pati mnie strasznie zabolała i przez tydzień nie mogłam dojść do siebie. Cała moja rodzina wiedziała bo poruszyło mnie to do głębi. Niestety ludzie na forum często są różni, czasem wydaje się ,że kogoś znamy i dobrze się gada a potem nagle robi się jakaś afera i wszystko się sypie. Tak było też i u nas na grudniówkach. Forum się posypało i większość zagląda tam tylko czasami:sorry:

Do góry