reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
anagrzymis,a bylas juz u lekarza???
A na ktorego mniej wiecej wypada ci termin???
Ja ide w czwartek.Beatka ty chyba tez,co nie;-)

Byłam u lekarza w miniony czwartek (1 września) i pokazała mi właśnie to malutka plamke na usg. Powiedziała ze na teraz może powiedzieć, że fasolka jest w macicy więc ok i kazała się wstawić za 3 tygodnie. Wtedy juz założy kartę ciązy.
Liczyłam w jakimś kalkulatorze ciązy w necie to wyszło mi na 6 maja. Całkiem nieżle, bo 1 maja ma urodziny mój mąż, 2 maja mamy rocznicę ślubu a 4 maja ja mam urodziny. Maj będzie zawalony ;-)

Hej!
dzisiaj tak sobie rozmawialam z mojego T. siostra,ktora
ma coreczke w wieku mojego Olusia (o miesiac starsza)
chodzilysmy razem w ciazy i ona juz wtedy mi mowila ze chlopak
bedzie i takie tam ...
zyczyla nam chlopaka po prostu choc ja marzylam o coreczce
a dzisiaj powiedziala ze chce tez miec drugie dziecko i ma
nadzieje ze to bedzie druga corka bo chlopaka to nawet fajnie
ubrac nie mozna i wychowac tez ciezej a mi jak zwykle zyczyla drugiego chlopca
bo dla Olusia brat by sie przydal no wiecie co:wściekła/y:wkurzyla mnie strasznie:crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Do góry