reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Agatko jak zrobicie kiedys zamknięty bede pisac a pisac :-D teraz na ogólnym nie chce zeby mnie wszyscy podczytywali ;-) ale miło mi sie Was czyta.., kibicuje wszystkim staraczkom w dążeniu do zrealizowania marzeń... Ja mam juz 33;-) wiec moge tylko kibicować :-) buzia

reklama
Ja w ogóle nie znałam tej dziewczyny, ale to co piszecie jest okropne :-(
Baaaaaaardzo współczuje jej synkom i mężowi, mam nadzieję, że jakoś dają radę, bo niestety trzeba dalej żyć mimo, że już nic nie jest takie samo :-:)-:)-:)-(

Losiczka ja mam 26 lat. Zaszłam w pierwszym cyklu i tak mnie to zaskoczyło, że chyba dlatego nie mogę jeszcze uwierzyć w tą moją fasolkę. A w sumie przytulaliśmy się tylko dwa razy przed owulacją, no widocznie mój mężuś mocny jest :-D,

Aneczka a nie wiesz jak radzi sobie jej maz?

ja to po pati mialam jeszcze dw wypadki ktore mnie wstrzasnely

jeden mojej koleznaki bratowa jechala z mezem autem
z tylu byly ich dwie coreczki jedna 9m druga 3 latka i ona 23 lata miedzy fotelikami
mieli wypadek i tylko ona zginela bo nie miala pasow
przeleciala jak z procy przez auto
teraz on sie zajmuje dziewczynkami
ale one to strasznie przezywaja
jak jestem w pL to jak patrze na nie to mi sie plakac chce

a druga tragedia stala sie niedawno
tez byli z mojego miasta
mieszkali tu w UK
mieli dwie corki
jedna 2 latka druga dopiero sie urodzila
pojechali do PL zeby sie pobarc i ochrzcic ta mala
w sobote wzieli slub ochrzcili mala a w poniedzialek wracali do UK
nie wiadomo co sie stalo ale w trasie w Niemczech wpadli w poslizg i tylko on przezyl
cala trojka zginela
chlopak sie zalamal
nie wiem co dalej z nim

ale te dwie historie bardzo przezylam

Bershka nie ladnie, nie chcesz z nami pisac bo nie chcesz zeby ktos cie podczytywal
a ladnie to nas podczytywac hmmm :-)
prosze mi tu pisac z nami :tak:

WITAJCIE TAK Z RANA dziekuje za hisorie Pati26 smutna bezssensowna smierc:-(Wy tutaj to mlodziutkie panienki jestescie:-)ja to juz emerytka przy was;-)ale prawda jest taka kto z kim przystaje takim sie staje.Jestem mama duzych chlopakow w naszym domu zawsze bylo mlodych ludzi i czlowiek czerpie energie od nich.Ja mam te swoje fajne 39l a teraz czuje sie lepiej niz jak mialam 20 pare.Wiec nie odczepie sie od was ha ha i nie przejde do foru ciaza po 40 bo tu mi dobrze z wami.:-)DIDO nie mam pojecia dlaczego swedzi cie skora moze jakas reakcja alergiczna?W ciazy wiele rzeczy jest inaczej.MILEGO DNIA DLA WAS DZIEWCZYNKI

losiczka,jaka tam emerytka.
Kobieta nie wazne ile ma lat,ale wazne na ile sie czuje;-)
Ja juz od 5-tej nie spie.Mecza mnie mdlosci,a przed chwila zaliczylam spotkanie z klozetem:sorry:
milego dnia.
Musze dzis chlopakow przyszykowac do szkoly,bo jutro start.:-)

anagrzymis,a bylas juz u lekarza???
A na ktorego mniej wiecej wypada ci termin???
Ja ide w czwartek.Beatka ty chyba tez,co nie;-)

reklama
Czesc DziewczynKi i ja sie Witam z rana..
Noc byla goooowniana...Maks przybiegl do mnie bo byla burza i tak sie wtulil..w ogole nie patrzyl w oKno tak sie bal blyskawic....JaK sie rozbudzil to sie ze 2,5 godziny turlal po mnie!...Jesooo ledwo zyje..No nic Jakos musze dzis przetrwac...Moze jak MaKsio pojdzie na drzemke to i ja sie poloze...

Bershka- Kochana to zakladaj watek zamknety...Ja sie na tym nie znam...nie wiem jak sie to robi...:-D:-D

Do góry