reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatka,Hani zostanie Hania:tak:

Dziewczyny powiedzcie mi,czy kobieta w ciazy,moze by matka chrzestna.
Rozne sa na ten temat zdania.
Mam byc chrzestna dla mojej siostrzennicy.
Nikt jeszcze nie wie ,ze jestem w ciazy.
Czekam do czwartku do wizyty....
Jedynymi osobami ,ktoryM na razie powiem, to mama i siostra.

reklama
Dido ja mysle ze mozna bez problemu.Bo niby dlaczego nie.Jakies stare zabobony bezsesu. Przeciez masz w sobie nowe zycie,a dziecko chrzone to tez rados i pozytywne swieto.

losiczka,trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&
A co do testow owulacyjnych.
To mi zawsze wychodza pozytywne juz po owulce.
Najwazniejsza jest obserwacja wlasnego ciala.;-)
ania,bo wiesz ludzie takie glupoty czasami gadaja.
Ze dziecko moze sie chore urodzic,albo przez to cale zycie bedzie nieszczesliwe itp.

losiczka ja ci nie pomoge ba ja nie robilam tych paskowych
bo zawsze mi glupoty wychodzily
robilam te z buzka

dido wydaje mi sie ze bez problemu mozesz byc chrzestna

No ja dzieki Ani szukam kursow tego typu! Najbardziej mnie interesuje kurs na tresera psow:)

Dido na pewno mozesz byc chrzestna, nie slyszalam zadnych przeciwskazan :) zabobony? no prosze jak chrzcimy dziecko to jestesmy wierzacy a wiara w zabobony jest grzechem w naszej wierze... wiec nie sluchaj nikogo:)

dziekuje za odpowiedz dzisiaj 12 dc ostre 2 krechy ale moj organizm mowi cos innego wiec moze tez wychodzi mi pozytywny test juz po owulacji a stego wychodzi ze gdyby jednak sie udalo to okolo 3 dni przed owulacja :-)teraz tylko czekanie :-(dziekuje

Losiczka, mi tak jak dido wychodzily testy owu paskowe pozytywne po owulacji, wiec moze u Ciebie tez tak jest, trzymam kciuki za córcie
czarodziejko, Beatko wiecie chciałoby się trzymać taką informację w tajemnicy, ale ja wątpię żebym utrzymała gdyby udało mi się mieć córcie i lekarz potwierdziłby to na USG. Ta radość w sercu musiałaby znaleść ujście na zewnątrz, wiec napewno mąż i rodzice i teście by wiedzieli, a reszta chyba dowiedziałaby się z radości od nich

czarodziejko ja też poproszę instrukcję masażu :-)

reklama
a co za masaz?
np w ie nie chca nacinac i to zalezy od lekarza/poloznej jak to robi;)
Beatko ile osob odbieralo Twoje porody w uk? Moj tylko jedna polozna i mm, nie bylo zadnego lekarza i nikogo innego:) w ogole mnie nie nacinala i nie peklam w ogole. A najlepsze jest to, ze przez kilka dni myslalam ze jestem nacieta i balam sie tam dotykac i zagladac dopiero mm mi powiedzial, ze nic a nic tam nie mam. i chwala Bogu, ze byl ze mna bo bym wiele rzeczy nie wiedziala;) a on miedzy nogami siedzial razem z polozna i widzial wszytsko:)

Do góry