reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam się i ja

w końcu po remoncie
zadowolona jestem bo juz mam cacy wysprzątane. aż miło.
Idę pod prysznic i zaraz... jeszcze z psem maraton. a do 20 siedziałam z Filipem na placu zabaw tak szalał z koleżanką z przedszkola (mieszka obok po sąsiedzku) Justyna teraz jest najfajniejsza heh:cool2::rofl2:

Pozdrawiam was
poczytam przy okazji.

reklama
Hej!
Trochę mnie nie było ale wszystko dobrze.Padałam na twarz przez cały tydzień po powrocie do domu. Kurs trwał codziennie prawie 11 godzin non-stop. Przerwa na jedzenie czy siku wiązała się z obsuwą czasową z obcinaniem kolejnego psa więc cięęęężko było. W ciągu tygodnia zrobiliśmy w 4 osoby około 50 psów :baffled::rofl2:
Dzisiaj miałam egzamin z komisją i w ogóle. Dostałam zarośniętego psa i musiałam zrobić go na cud miód według wzorca rasy. Pod koniec strzyżenia myslałam ,że dostanę palpitacji ze stresu ale....ZDAŁAM bardzo dobrze. Szef mnie bardzo chwalił i powiedział ,że byłam najbardziej precyzyjna z całej grupy i ,że bardzo dobrze mi rokuje na przyszłość w zawodzie:-):-):-):rofl2: Po wszystkim musiałam wyjść bo z emocji mało się nie popłakałam. No i tym sposobem mam drugi zawód GROOMER. No.. nagadałam się;-)
Co do usg to oglądał tylko serduszko i ruchy a przy dupci stwierdził ,że nie ma pewności więc nie będzie gdybał i dowiem się na połówkowym może :dry::confused:
Dziękuję za troskę i teraz już będę się pojawiać regularnie;-)

BaeatKo- Zrozumiale takie obawy....Tak trudno uwiezyc we wlasne szczescie:))))
Tez bym sie pewnie bala az do porodu ze co jesli pomylka....Dlatego ja gdybym miala corcie w brzuchu , nikt by nie wiedzial...nie pochwalila bym sie! Bo mam wrazenie ze gdyby sie okazalo ze zamiast dziewczynki mam chlopca to tylko ja bym o tym wiedziala....a tak jak wszyscy wiedza jeszcze bardziej to doluje ze inni beda sie smiac z nas..cieszyc...Rozumiesz? Dlatego nikt ze znajomych by nie wiedzial...zadne kolezaneczki z reala!!!! PrzeKonalam sie ze ludzie potrafia byc takimi świniami!!!!! No ale nie wszyscy oczwiscie....nie wszyscy:tak::tak::tak::tak::tak:

AneczKo- Super ze z dzidziulkiem wszystko Ok.
nO i gratuluje zdobycia nowego zawodu:))))
Zagladaj do nas Kochana:))))

Kinga- To beda jakies zmiany skoro domek odswiezony i czysty:)))))

No dobra dziewczynki...spadam..Buziole

Witajcie kochane mam pytanie odnosnie testow owulacyjnych dzisiaj mam 12 dzien cyklu w 9dc zrobilam test wyszla 1 kreska to byl czwartek w piatek na 10dc pojawily sie dwie kreski z tym ze jedna testowa byla jasniejsza czyli wychodzi na to ze w sobote miala byc owulacja czyli na 11dc wedlug temp i objawow bolowych nastapila bo dzisiaj jest 12 dzien cyklu i juz nic mnie nie boli chodzi mi o to ze pisza ze zeby byla owulacja musza byc 2 ciemne kreski wiec nie zabardzo kumam bo to moj dopiero 1 cykl z testami ale wedlug moich obliczen jezeli nastapi zaplodnienie to 2,5-3 dni przed owulacja mam 39l 4 dzieci i po pierwszym cyklu mierzenia temp plus testy owulacyjne dopiero teraz wiem ze majac cykle 26-27d planowalam corke a trafialismy w sam sierodek owulacji no i wychodzily chlopaki prawda ze czlowiek cale zycie sie uczy:-)trzymajcie kciuki zeby sie udalo zafasolkowac w tym cyklu milej niedzieli:-)dajcie znac co do tych testow dzieki

Aneczko gratuluje!! Zazdroszcze takiego zawodu! Mozesz zdradzic gdzie taki kurs konczylas, ile trwa i kosztuje? Bede wdzieczna:)

hej
ja na chwilke, uciekamy dzis z domku nad wode, slizna pogoda, ale ma się konczyc :(
juz jest wiaterek wiec napewno bedzie zmiana pogody
Pa

reklama
czarodziejka ja zaluje ze powiedzialam w realu o plci jaka bedzie
a pamietam jak wczesniej mowilas ze nie powiesz i mi tez to radzisz
ale ja jestem zbyt wylewna
tzn jak sie ciesze to kazdy to widzi
i musze sie odrazu podzielic
teraz to juz po ptakach
ale mam caly czas nadzieje ze nic sie nie zmieni

Aneczka ja tez bym chciala o info na temat tego kursy
dawno temu o tym myslalam
ale jakos przeszlo
ja mialam sznaucerka miniaturke i trzeba bylo go samemu strzyc bo za drogo fryzjer wychodzil
teraz jest w PL u mojej tesciowej i ona go teraz strzyze i nawet jej to wychodzi

Do góry