reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Juz sie nie moge doczekac !!! A zanim zaszlam w druga ciaze zarzekalam sie ze przy drugim dzidziusiu chce miec niespodzianke i nie bede chciala znac plci przed porodem.
Buziaki
to normalne ze jest ta ciekawosc tym bardziej przy drugim dziecku- nie widze czegos złego w tym ze chcemy wiedziec!!! chociaz moja szwagierka twierdzi inaczej...powiedziala mi kiedys ze ona przy zadnej z ciąz nie znala płci do konca (a dodam ze ma troje dzieci). Wg jej mniemania "swoje trzeba wyczekac"- to są dokladnie jej słowa. Ja osobiscie nie widze w tym nic wzniosłego...i założe sie ze jest jedną z nielicznych osób mających takie podejscie- to jej wybór i jej sprawa!!!!osobiscie nie do konca wierze w to ze nie znala plci..przynajmniej drugiego dziecka...bo urodzila corke a w torbie w szpitalu miala rożowe czapeczki itp..czyżby miala taki zmysl???wątpie...ale jesli sie mysle to niech mnie pokreci...;-)
...wiec kochana czekamy na tescior:)))))))) ja stawiam na królewicza:)

reklama
ja dzis 10dzien po owulce i tempka 37,1
baffled5wh.gif
fiu fiu fiu czyzby fasolka?:)))))
trzymam kciuki

jakas nadzieje mam ale nie duza bo endo bylo cienkie po owulce
bo tylko 5mm gin daje male szanse ale ze wszystko jest mozliwe
lykam Omege 3 na endo wiec moze cos zgrublo do zagniezdzenia

U mnie dzis 6dc.Tesciki kupilam.Od jutra zaczynam staranka.;-)
Mala Mi,czekamy z niecierpliwoscia,ciekawe.Ja tez postanowilam,ze sobie go pozniej kupie.:tak:
Beatka,trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny,tak szczerze to chyba kazda chce wczesniej wiedziec jaka plec.co nie!?

hej babeczki a co tu tak pusto/.??/?
gdzie sie podziewacie???

dzis nad ranem moja kuzynka urodzila córeczke:))))
to jej druga córcia...ona mogla by nam sie tu pochwalic jak sie corcie robi:))))) no ale ona marzyla o synku:))))

U mnie dziś jakieś małe plamienie chyba @ nadchodzi.A to znaczy ,że...
biggrin.gif
zaraz zaczynam staranka
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
biggrin.gif
a jaka tempka??? czasem plamienie wystepuję przy zagnieżdzaniu!!!!
no ale nie chce cie nakrecac (jesli sie nie udalo w tym cyklu)
Który masz dzien cyklu?????i jaki pomiar????

Witajcie!!
U mnie dzis 8dc,staranka byly wczoraj.Beda jeszcze 9 i10dc.
Przy moich cyklach 28d,owulke mam okolo 14dc.
W tym cyklu maksymalnie oddale sie od owulki,a jak nic z tego nie wyjdzie,w nastepnym sie troche przyblize:tak:
Wiem,ze przy planowaniu dziewczynki,potrzebna jest duza cierpliwosc.A u mnie troche z tym ciezko.Ale bede musiala.

DZiewczyny a co tam u was?????????

reklama
Do góry