reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzastina pamietam cie czasami tu zagladasz
i u ciebie z tego co pislalas nie ma jasnej odpowiedzi ze to chlopczyk.
Ty juz chyba masz jednego synka ?

Tak Beatko mam już synka.. Ma 3.5 roku:)
Teraz w drodze kolejne bobo... na usg albo zaciska nóżki albo się ustawia tak żeby nie było widać..a jak widać to tak nie na 100 % tego siusiaka... mimo to moja intuicja mi mówi że to facecik:) no cóż zobaczymy:) usg to tylko maszyna,... znam dużo przypadków pomyłek w tych czasach więc się okaże w czerwcu jak urodzę:)

reklama
:dry:Kurcze Beatko trochę drogi ten kalendarz jak dla mnie, mam nadzieję ,że w takim razie uda mi sie szczesliwie wpasowac w niego (bez jego znajomości) jakoś;-)
Co do tych testow w 10tyg to ja nie wiem czy sie nie skusze bo cierpliwosci to ja tez nie mam:-D

Witajcie dziewczyny!!!
Czarodziejko - wspaniale Cie widziec po dlugiej przerwie. Gratuluje drugiego syneczka, jeszcze Ci nie gratulowalam

a te testy sa u nas w Anglii, ponoc sa pewne
Beatko czy widzialas w Londynie te testy ?? Jesli tak, to napisz gdzie, bo ja widzialam je tylko na ebay'u i w dodatku wysylane sa z USA.
Z gory dziekuje.

Pozdrawiam Was wszystkie goraco !!

Ostatnia edycja:
Czarodziejko - wspaniale Cie widziec po dlugiej przerwie. Gratuluje drugiego syneczka, jeszcze Ci nie gratulowalam
ojej kochanie ile ja cie nie wiedzialam:))))) jak mi fajnie ze tu jestes i do tego drugi ludzik w drodze. Super!!!! mam nadzieje ze zameldowalas dziewczynkom z października 06:))))))
swoją droga patrze ze ty juz 15 tydzien ciązy...kochanie mi w 17 tygodniu na 100% pokazano ze bedzie siurek wiec mysle ze u ciebie usg wystraczy niz te testy:))))))

Bardzo dziekuje Wam kochane za odzew.
Beatka, dzieki za linki, musze przeanalizowac te oferty.
Jesli chodzi o przepis na dziewczynke, to chyba takiego nie mam. Wydaje mi sie natomiast, ze u mnie do zaplodnienia, zarowno w pierwszej jak i drugiej ciazy doszlo w 14 dniu cyklu (przy 28-dniowym cyklu). Aaaa i jeszcze jeden szczegol..... przytulanki te byly poranne:)

Czarodziejko dziekuje za cieple przywitanie :-) Wstyd sie przyznac, ale nie meldowalam sie na naszym pazdziernikowym watku, bo watek mocno zakurzony i pomyslalam ze nikt tam juz nie zaglada.

No no widzę ,że wątek nam trochę ożył, fajnie:-)
Bardzo ciekawa jestem co wyjdzie wszystkim staraczkom i czy jakś metoda okaże się słuszna.Myślę ,że to też trochę tak ,że każdemu jest zapisane co ma być ale staram się wierzyć ,że mi jest pisana dziewczynka właśnie;-)
Póki co odliczam czas do @ i potem walczymy;-):-p

Wlasnie dostalam wiadomosc od kolezanki, ze bedzie miec druga coreczke
i oby dwie zostaly poczete wlasnie w sama owulke lub nawet po bo ta druga w 18dc:szok:
wiec wydaje mi sie ze ta metoda Selnas ma tu swoje dzialanie
a mi przez ten krotki cykl wszystko sie pomieszlo
mialam ustawione co miesiac na dziewczynke a teraz na chlopczyka wychodzi :-(

reklama
Beatka, a ona planowala plec???? CZY korzystala z tej metody Selnas ???
Dziewczyny ja juz zgupialam z tego wszystkiego.:confused:
Ale juz nie mam czasu na rozmyslanie.;-)

Do góry