reklama
Jagienka29
Fanka BB :)
bede o 16 u lekarza
wiesz czarodziejko cos w tym jest co mowisz, chyba mam cos z hormonami w tej ciazy,
1. po pierwsze słabe hcg test bardzo długio wychodził słabiutki
2. beta hcg z krwi tez nie wyszla wysoka
3. nie mam zadnych objawow, tzn mdlosci, zachcianek, odrzucenia, a wiadomo im wiecej tego hormonu tym wieksze rewolucje, a u mnie ZERO
Niekoniecznie...napiszę ci jak było u mnie....
Pierwszy test negatywny na dwa dni przed spodziewaną @,potem bladziutka druga kreseczka dwa dni po spodziewanej @....grube dwie krechy dopiero 4 dni po spodziewanej @,co prawda bety nie robiłam ale wiem że ma ścisły związek

Do 8 tc nie miałam żadnych objawów ciąży,na parę dni przed spodziewaną @ bardzo bolesne piersi,ból jak na okres i rozdrażnienie....po ok tygodniu przeszło-wszystko inne przyszło później,ze zdwojoną siłą bo też dostałam duphaston i u mnie nasilił wszystko co najgorsze ;-)
Trzymam mocno kciuki za wizytę,wierzę że wszystko będzie dobrze

Ps.z chłopcami też chodziłam obie ciąże niczym czołg ;-) nic mi nie dolegało,nic nie ruszało a pracowałam do połowy ciąży-główka do góry!!
Czarodziejka
Fanka BB :)
wiesz czarodziejko cos w tym jest co mowisz, chyba mam cos z hormonami w tej ciazy,
1. po pierwsze słabe hcg test bardzo długio wychodził słabiutki
2. beta hcg z krwi tez nie wyszla wysoka
3. nie mam zadnych objawow, tzn mdlosci, zachcianek, odrzucenia, a wiadomo im wiecej tego hormonu tym wieksze rewolucje, a u mnie ZERO
u mnie wtedy tez betahcg wyszlo znacznie mniejsze niz z pierwszym dzieckiem, takze nie mialam zadnych objawow ciązy!!! zadnych wymiotow...dlatego nie martw sie kochana...ale wiem ze jednak stres jest...buziaki i koniecznie daj znac!
reklama
Podziel się: