reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
bede o 16 u lekarza

wiesz czarodziejko cos w tym jest co mowisz, chyba mam cos z hormonami w tej ciazy,
1. po pierwsze słabe hcg test bardzo długio wychodził słabiutki
2. beta hcg z krwi tez nie wyszla wysoka
3. nie mam zadnych objawow, tzn mdlosci, zachcianek, odrzucenia, a wiadomo im wiecej tego hormonu tym wieksze rewolucje, a u mnie ZERO

Niekoniecznie...napiszę ci jak było u mnie....
Pierwszy test negatywny na dwa dni przed spodziewaną @,potem bladziutka druga kreseczka dwa dni po spodziewanej @....grube dwie krechy dopiero 4 dni po spodziewanej @,co prawda bety nie robiłam ale wiem że ma ścisły związek :tak:
Do 8 tc nie miałam żadnych objawów ciąży,na parę dni przed spodziewaną @ bardzo bolesne piersi,ból jak na okres i rozdrażnienie....po ok tygodniu przeszło-wszystko inne przyszło później,ze zdwojoną siłą bo też dostałam duphaston i u mnie nasilił wszystko co najgorsze ;-)

Trzymam mocno kciuki za wizytę,wierzę że wszystko będzie dobrze :happy2:

Ps.z chłopcami też chodziłam obie ciąże niczym czołg ;-) nic mi nie dolegało,nic nie ruszało a pracowałam do połowy ciąży-główka do góry!!

wiesz czarodziejko cos w tym jest co mowisz, chyba mam cos z hormonami w tej ciazy,
1. po pierwsze słabe hcg test bardzo długio wychodził słabiutki
2. beta hcg z krwi tez nie wyszla wysoka
3. nie mam zadnych objawow, tzn mdlosci, zachcianek, odrzucenia, a wiadomo im wiecej tego hormonu tym wieksze rewolucje, a u mnie ZERO

u mnie wtedy tez betahcg wyszlo znacznie mniejsze niz z pierwszym dzieckiem, takze nie mialam zadnych objawow ciązy!!! zadnych wymiotow...dlatego nie martw sie kochana...ale wiem ze jednak stres jest...buziaki i koniecznie daj znac!

monico czekamy

ja dziewczynki jutro testuje nie dzis
ale temka dzis dalej 37
ale wydaje mi sie ze nic z tego bo czuje sie normalnie
nawet bimbalki mam miekkie hmmmmm

Przepraszam nie miałam siły
NIE JESTEM juz w ciąży

macica duża,miękka ale czysta, poronienie, zaczyna się obkurczac i bardzo boli, mam czekac na okres :(

reklama
Monico bardzo mi przykro.... i tule .... :-(
widocznie mialo tak byc
moze dzidzius by sie pozniej zle rozwijal
a twoj organizm wiedzial co robi
jeszcze raz wspolczuje :-(

Do góry