reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
:-D:-D:-Dczesc babeczki..ale dzis senna jestem!!!!
wiosna tak na mnie dziala a raczej to przesilenie....
dziewczyny ja przed druga ciązą -wszystko mozliwe przeczytalam, i selnas, i 3 ksiązki o planowaniu plci dziecka.......przyznam wam ze jednak jak czlowiek ma cień nadziei ze sie powiedzie to naprawde zaczyna w to wierzyc i liczy ze tak bedzie...tym wieksze jest rozczarowanie!!!!!
ja sobie mowilam ze co bedzie to bedzie ale jednak te nadzieje byly wielkie mimo ze zaprzeczalam......pamietam jak zareagowalam gdy ginka w 17 tygodniu ciązy powiedziala ze chlopiec.....
tak bardzo wierzylam ze sie udało!!! jednak gdzies z tylu glowy czulam ze drugi chlopiec.....i choc teraz naprawede!!! naprawde! jest to bez nzaczenia to wtedy nakrecona bylam!!! wiem ze bardzo trudna jest ta presja o ktorej wam wczesniej pisalam!!!!! jedno co moge wam doradzic.....nie zdradzajcie wszystkim płci!!!!! a przynajmniej ludziom wam obojetnym....nie kazdy zyczy nam dobrze i ludzie cieszą sie z niepowodzen innych...chociaz dziecko jest najwiekszym szczesciem jakie moze byc!!!!!! no ale wiadomo...
ja bardzo zalowalam ze powiedzialam ze bedzie synek drugi....te reakcje niektocyh osob powalały mnie!!!!
mialam wrazenie ze wszyscy mają corki i synów i tylko mi sie "nie udało" spelnic marzenia....jesooo jaka głupia bylam:-D:-D:-D:-D
dziś wiem ze nie liczy sie płec....
wazne jak wychowamy dziecko i na kogo wyrosnie...ale uwiezcie mi ze naprawde najwaznijesze jest aby dziecko bylo 100% zdrowe, cala reszta to "pierdoły", choc oczywiscie marzyc zawsze mozna...i probowac takze mozna....bo marzenia sie spelniają a próby sie udają:)))))

swoją drogą....mam wrazenie ze gdybym miala trzecie dziecko- byla by to córka:))))):-) czas pokaze co nam jeszcze zycie przyniesie:)))))))

Ostatnia edycja:
Bardzo mądre słowa......
Ja też wierzyłam i czułam na 100 % że będzie dziewuszka i zapewne byłoby rozczarowanie jakby był chłopczyk ale juz wtedy mówiłam, ze najważniejsze to aby zdrowe.

Ja mam w planach nastawić się jakoś ,że będzie córka ,myślę ,że nastawienie też ma jakiś wpływ na nasz los.Ponastawiam się do 10tyg a potem może test kupię i będę już wiedziała na co się nastawiać dalej;-)

Ja mam w planach nastawić się jakoś ,że będzie córka ,myślę ,że nastawienie też ma jakiś wpływ na nasz los.Ponastawiam się do 10tyg a potem może test kupię i będę już wiedziała na co się nastawiać dalej
wink2.gif
.tak wlasnie dziala prawo przyciagania!!!!!!:-)
..no a ten test to super sprawa....fajnie ze juz jest dostepny w polsce!!!!

No właśnie Czarodziejko też o tym słyszałam;-) i mam nadzieję ,że u mnie uda sie tak mi nastawić bo z reguły jestem raczej pesymistką.
U mnie za tydzień @.Już się nie mogę doczekać tej ciąży:-)

Witajcie,
Mecza mnie ostatnio straszne migreny :-(

Chcialam sie pochwalic ze kupilam na ebay'u test na okreslenie plci dzidziusia, ten o ktorym pislala tu wczesniej Czarodziejka.
Mam nadzieje ze nie bedzie szedl wieki z USA, ale zaplacilam za niego razem z przesylka £13 (to chyba polowa tego co w Polsce)
Juz sie nie moge doczekac !!! A zanim zaszlam w druga ciaze zarzekalam sie ze przy drugim dzidziusiu chce miec niespodzianke i nie bede chciala znac plci przed porodem.
Buziaki

reklama
Do góry