reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beatko wiem
ale mimo monitoringu nie jestes w stanie dokladnie powiedziec na podstawie rosnacego pecherzyka czy bedzie to 15 czy 16 dzien a tu liczy sie kazdy dzien

u mnie chyba nic :(, test negatywny, chociaż jak poleżał 2 godziny to byl jakis cien baardzo malutki i wiesz mialam jakies mieszane uczucia, zaczelam bac sie ze jestem w ciazy, cos mi chyba odbija. Dzis 29 dc, jutro lub pojutrze powinnam dostac @, chociaz ostatni cykl po wyjeciu spirali mial 33 dni

jak chcesz to zobacz na to forum KAFETERIA - Planowanie płci dziecka - Forum dla kobiet - 318 strona tam wlasnie pisze duzo dziewczyn ktore staraja sie o plec, mamy jednego, lub dwoch synkow i jagienka i ja tez,
tutaj jakies pustki :( tylko Ty, dido, royanna, a jagienka wpada na chwile tylko
w sumie to pisze na tych dwoch otwartych forach, ale tam wiecej sie dzieje

beatko to ile trwał twoj cykl? chyba pózniej od mojego sie zaczął??
ja ma 29 dc, test ujemny, tzn w sumie na jednym po 1 godz jakis cien cienia wyszedl, ale to oznacza ze negatywny, po tym czasie nie nalezy patrzec :( czekam chyba do soboty

zobacz z ciekawosci, dla mnie nie ma problemu, moge tu zaglądać.

szkoda ze @ przyszla :( ale moze mialaś cykl bezowulacyjny jak sądziłaś. Ale wszytsko przed nami

zakupie chyba na przyszlosc jakies czulsze testy ciazowe takie 10 ml,
chociaz wczoraj jak odrzucilo mnie od kawy, to przestraszylam sie że jestem w ciązy i zaczelam myslec ze juz tego nie da sie odwrócić i bałam sie :( :( wiec juz sama nie wiem co chcę
dzis kawe pije :D

monico moj cykl trwal 28 dni ale dlatego ze byl wywolany @ luteina tak to niewiadomo ile by trwal
bo wlasnie chyba byl bezowulacyjny ( nie nawidze tego slowa wrrrr)

ja coraz czesciej zastanawiam sie czy chce to trzecie dziecko
moze to jakis znak ze dwojka mi pisana
jesli nie moge zajsc? :baffled:

a z chlopakami zaszlam za pierwszym razem

hmmm no zobaczymy co bedzie dalej

a moze ty jestes w ciazy zycze ci tego
bo mi nawet po calym dniu druga kreska nie wyszla
nawet cien, wiec zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

może jutro zrobie z porannego moczu chociaz to bedzie 30 dc, biorac owu 15-16 to powinnam chyba w piatek dostac@, juz sama nie wiem zawsze mialam 29 ale ostatni 33, wiec nie wiadomo, trza uzbroić się w cierpliwość :D a u mnie z nią ciężko.
ja z chlopcami też od razu, Ty jesteś 78 rocznik?? jesli tak to tak jak ja, w kwietniu skoncze 33 latka, wiek Chrystusowy wiec musi sie udac.
A może niech ci lekarz cos da na wywołanie owulacji!! Bedzie dobrze, jak masz zajść to zajdziesz. Ja zastanawiam się czy naprawde chce, z jednej strony zawiedzenie że nie jestem a z drugiej strach ze mogę być ...

witajcie :-)
U mnie dzis 17 dzien cyklu,a testy owulacyjne wciaz negatywne-Pierwszy raz od 6 miesiecy testowania,pewnie cykl bezowulacyjny,albo stres robi swoje:confused:
Beatka,pamietaj cierpliwi zostaja wynagrodzeni.Uda sie,zobaczysz.:tak:Ja tez sie nastawiam,ze u mnie staranka troche potrwaja.
monica,trzyman &&&&&&&&&&&&&

reklama
monico jesli nie moge zajsc? :baffled:

a z chlopakami zaszlam za pierwszym razem

&&&&&&&

witaj ja podobnie jak ty z chlopcami za pierwszym razem zachodzilam, co prawda nie staram sie ale mysle sobie ze łatwiej zaciązyc na chlopca bo plemniczki szybsze....a jesli robisz odstep przed owulką moze chwile sie zejsc , lecz jesli marzysz o corce- dzialaj dalej i nie poddawaj sie, czasem wymaga to cierpliwosci:)

Do góry