reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczyny:biggrin2:
Ja ostatnio jestem taka zabiegana,ze nie mam czasu na pisanie,choc caly czas was podczytuje:tak:
U mnie dzis 11 dc ,od dzis znowu zaczynam tesciki.Ostatni cykl testowania i do dziela:happy:

Jagienka,super ze wszystko jest juz dobrze.Ja tez z niecierpliwoscia czekam na twoje usg 3D.
Beatka,a w kwietniu tez sie bedziesz starac????????? czy robisz sobie przerwe.????

Dziewczyny , przeciez wiadomo,ze zdrowie dzidzi jest najwazniejsze.
Ale jak chcemy troche pomuc naturze,to chyba nic w tym zlego.

reklama
Jagienka a kiedy masz to nastepne usg 3D?
bo ja to przezywam z toba tak jak by to o mnie chodzilo :tak:

29 marca ma 3D także już niedługo :)

Ja zawsze chciałam mieś liczną rodzinkę i zdecydowałam się na trzeciego dzidziusia dopiero w momencie kiedy byłam pewna że chcem go bez względu na płeć a jak się uda córeczka to super,jeśli nie-zamykam warsztat i czekam na wnuczkę ;) Myślę że zdrowie dzidzusia jest dla każdej z nas priorytetem i tego nie trzeba zaznaczać a to że staramy się o daną płeć wcale nie znaczy że jesteśmy wybredne...
Moja mama zawsze mi powtarza "taka głupia natura człowieka że zawsze chciałby mieć to czego nie ma" i to jest święta racja,nie tylko w kwestii dzieci ;)

jagienko mam taki sam poglad, zdecydowalam sie po 2,5 roku wałkowania tematu wtedy kiedy bylam na 100% pewna, ze chce trzecie dziecko bez wzgledu na plec. I TEZ CZEKAM NA TWOJE USG,
wiecie snilo mi sie ze urodzilam coreczke i karmilam ja piersia :D ech cudowny sen, chyba gdzies podswiadomie sie nakrecam

co tak pusto :(

u mnie chyba nic z tego nie bedzie w tym miesiacu :(
dzis 27 dc i bol podbrzusza jak na @ ....:(
piersi wieksze ale zawsze tak mam przed @, napiecie przedmiesiaczkowe, oprocz tego nic i te bóle dzisiaj .

Beatko chyba na to trzecie dziecko troche poczekamy ......
Mam nadzieję że kiedyś się uda, tylko ciekawe ile sił starczy mi na planowanie
Na dodatek tchawica dalej mnie boli, zaczęłam brac antybiotyk, jak @ przyjdzie to wezme wiecej jak lekarz kazal, bo teraz to tak ani w tą stronę ani w tamtą :)

reklama
bo ciezko zaplanowac jak dopiero o wou dowiadujemy sie jak juz jest czy byla, ja na szczescie mam ostre bole owulacyjne, i w sumie na pograniczu 15/16 dnia wiec tego bede sie trzymac

Do góry