reklama
wlasnie badalam szyjke jest juz wysoko miekka i otwarta
sluz robi sie juz przezroczysty i baaardzo rozciagliwy
tempka dzis rano 36.4 wiec jest spadek
wczesniej bylo zawsze ok 36.6
zobaczymy jutro rano
testy negatywne ta druga bardzo slaba
dalej nic nie boli w podbrzuszu
sluz robi sie juz przezroczysty i baaardzo rozciagliwy
tempka dzis rano 36.4 wiec jest spadek
wczesniej bylo zawsze ok 36.6
zobaczymy jutro rano
testy negatywne ta druga bardzo slaba
dalej nic nie boli w podbrzuszu
a przez ile dni ci sie utrzymywala wysoko i otwarta
bo u mnie dzis dalej wysoko i otwarta
a sluz to roznie
sama juz nie wiem
i dzis cos tam przy jajnikach czuje raz w jednym raz w drugim
a test owul. q.....a dalej negatywny nic nie ciemnieje ta druga
a sluz to roznie
sama juz nie wiem
Ostatnia edycja:
Jagienka29
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki :-)
wpadłam tylko na chwilkę żeby się przywitać i zameldować że u mnie wszystko w porządku
Czuję sie dobrze,trochę czasem pobolewa mnie w okolicy jajników,zwłaszcza jak chce mi się siku...ale to raczej uroki coraz to wyższej ciązy
Cera mi się z lekka poprawiła nawet
nie jest jeszcze idealnie ale o niebo lepiej niż było,mogę się wreszcie trochę podmalować i nawet się sobie podobam ;-)
Kupiłam sobie parę ciążowych fatałaszków,głównie bluzeczki i tuniczki,acha,jeszcze legginsy i dla dzidziolka karuzelkę,wanienkę i leżaczek
Wiem..wiem,wcześnie jeszcze ale wolę zacząć kompletować ten "niezbędnik" teraz bo kompletnie nic po chłopcach nie mam i kupienie wszystkiego naraz grozi upadłością naszego budżetu domowego
Zresztą te wszystkie dzidziusiowe akcesoria są tak słodkie że od razu nastrój sie poprawia nawet od samego patrzenia
Poza tym wizytę u lekarza mam 15 marca,będzie to po prawie miesięcznej przerwie i mam nadzieję ze wszystko w porządku...troszkę się boję
ale jestem dobrej myśli...
Miłego weekendu kochane!!
Przesyłam ciążowe fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&
wpadłam tylko na chwilkę żeby się przywitać i zameldować że u mnie wszystko w porządku

Czuję sie dobrze,trochę czasem pobolewa mnie w okolicy jajników,zwłaszcza jak chce mi się siku...ale to raczej uroki coraz to wyższej ciązy

Cera mi się z lekka poprawiła nawet

Kupiłam sobie parę ciążowych fatałaszków,głównie bluzeczki i tuniczki,acha,jeszcze legginsy i dla dzidziolka karuzelkę,wanienkę i leżaczek

Wiem..wiem,wcześnie jeszcze ale wolę zacząć kompletować ten "niezbędnik" teraz bo kompletnie nic po chłopcach nie mam i kupienie wszystkiego naraz grozi upadłością naszego budżetu domowego

Zresztą te wszystkie dzidziusiowe akcesoria są tak słodkie że od razu nastrój sie poprawia nawet od samego patrzenia

Poza tym wizytę u lekarza mam 15 marca,będzie to po prawie miesięcznej przerwie i mam nadzieję ze wszystko w porządku...troszkę się boję

Miłego weekendu kochane!!
Przesyłam ciążowe fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&
R
RiSiA
Gość
Beatko a co to jest niekontrolowana wpadka ?![]()
no i jestem po monitoringu
testy owu to mozemy sobie w d.. wsadzic.
Jednak nasze odczucia sprawdzają się w 100% wiec wczorajsze bóle ranne były okołoowulacyjne a wieczorne mocne to owulacja (albo w nocy)
a test dopiero dzis rano pozytywny co mialoby znaczyc ze za 12-36 godz bedzie owulacja, a TU PO NIEJ. Dzis rano szyjka otwarta ale ze śluzem niepłodnym, ale ale jak test pozytywny
tak, że Beatko nic nie wiadomo do konca, a co ma nam byc pisane to bedzie
testo owu są dobre jak robi sie je wraz z monitoringiem o stałej porze
a przez ile dni ci sie utrzymywala wysoko i otwarta
a sluz to roznie
sama juz nie wiem
a jak tempka?? skacze, czy jest jednostajna?
Pajkaa wlasnie obserwacje mam półroczną
testy robiłam dwa razy dziennie koło 10 i 19 godz, i niestey wychodziły negatywne a tego dnia co zrobilam wieczorem i test byl negatywny to mialam juz owu, a test dopiero nastepnego dnia wyszedl pozytywny ( co do kresek testow owu znam wszystkie odcienie), kresta testowa musi wyjsc identyczna jak kontrolna lub ciemniejsza, u mnie pozytywny test utrzymywał sie 3 dni, no ale patrzy sie na pierwszy pozytywny !! Wiec nie ma mowy o mojej pomyłce
NIE WIERZE testom, moje obserwacje upewnily mnie w 100% kiedy mam owu
Beatko otwarta mialam rano po owu jeszcze a potem wieczorem juz byla twardawa i troche zamknieta, a teraz calkiem
testy robiłam dwa razy dziennie koło 10 i 19 godz, i niestey wychodziły negatywne a tego dnia co zrobilam wieczorem i test byl negatywny to mialam juz owu, a test dopiero nastepnego dnia wyszedl pozytywny ( co do kresek testow owu znam wszystkie odcienie), kresta testowa musi wyjsc identyczna jak kontrolna lub ciemniejsza, u mnie pozytywny test utrzymywał sie 3 dni, no ale patrzy sie na pierwszy pozytywny !! Wiec nie ma mowy o mojej pomyłce
NIE WIERZE testom, moje obserwacje upewnily mnie w 100% kiedy mam owu
Beatko otwarta mialam rano po owu jeszcze a potem wieczorem juz byla twardawa i troche zamknieta, a teraz calkiem
Beatko u MNIE (co nie znaczy ze u Ciebie) najpierw przez okolo dzien sa lekkie bole w podbrzuszu, a potem ból silny przez kilka godzin jajnika (z promieniowanie) tego co jest owulacja.
Ale co wychodzilo ci na monitoringu?? złączyłaś to z testami i własną obserwacją?
Ale co wychodzilo ci na monitoringu?? złączyłaś to z testami i własną obserwacją?
reklama
Podziel się: