reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dido to tak jak ja , a kiedy z obserwacji wypada ci OWU?
ja chyba nie w tym miesiacu, bo jakos oznak brak, ale w nastepnym ide na monitoring, zobaczymy

reklama
Witajcie dziewczyny!!
Ja dopiero dzisiaj dopadlam laptopa.:-)
Mielismy troche stresow.Kacperek spadl ze schodow.Na poczatku wygladalo to groznie,ale na szczescie skonczylo sie dobrze.Ma pare siniako i tyle.

W wtorek zrobilam sobie badania.I wyszly calkiem dobre,ale niestety zdiagnozowano mi niedoczynnosc tarczycy:-(
Tak wiec moje starania o corcie beda w kwietniu,ale nie nastawiam sie,ze za pierwszym razem sie uda.
W poniedzialek ide do mojego gina.,zobaczyc jak tam u mnie od srodka sprawa wyglada;-)

Beatka,caly czas trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

a jakis first response early result pregnancy test
nie wiem czy one sa dostepne w Polsce
na nim pisze ze
62% wychodzi pozytywny 6 dnie przed @
78% 5 dni przed @
87% 4 dni przed @
98% 3 dni przed @
99% 2 dni przed @

beatko ale jak zagnieżdzenie bedzie pózno to nic nie wyjdzie.

Ja dzisiaj test mam negatywny, ani malutkiej cieniutkiej kreseczki i @ tez nie przyszła
a piersi mnie bola okropnie i nie moge się dotknąć, ale przed @ też bolały,

reklama
Beatka,wydaje mi sie ze troche za wczesnie by testowac.:tak:Spokojnie poczekaj,i zrob w dniu spodziewanej @
Wiem,jak to jest.......chcialabys juz wiedziec.;-)
Moj M mowi zawsze"cierpliwy zostana nagrodzeni":-)
Ja niezmiennie i wciaz trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry