reklama
Witajcie dziewczyny!!
Ja dopiero dzisiaj dopadlam laptopa.:-)
Mielismy troche stresow.Kacperek spadl ze schodow.Na poczatku wygladalo to groznie,ale na szczescie skonczylo sie dobrze.Ma pare siniako i tyle.
W wtorek zrobilam sobie badania.I wyszly calkiem dobre,ale niestety zdiagnozowano mi niedoczynnosc tarczycy:-(
Tak wiec moje starania o corcie beda w kwietniu,ale nie nastawiam sie,ze za pierwszym razem sie uda.
W poniedzialek ide do mojego gina.,zobaczyc jak tam u mnie od srodka sprawa wyglada;-)
Beatka,caly czas trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Ja dopiero dzisiaj dopadlam laptopa.:-)
Mielismy troche stresow.Kacperek spadl ze schodow.Na poczatku wygladalo to groznie,ale na szczescie skonczylo sie dobrze.Ma pare siniako i tyle.
W wtorek zrobilam sobie badania.I wyszly calkiem dobre,ale niestety zdiagnozowano mi niedoczynnosc tarczycy:-(
Tak wiec moje starania o corcie beda w kwietniu,ale nie nastawiam sie,ze za pierwszym razem sie uda.
W poniedzialek ide do mojego gina.,zobaczyc jak tam u mnie od srodka sprawa wyglada;-)
Beatka,caly czas trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
beatko ale jak zagnieżdzenie bedzie pózno to nic nie wyjdzie.
,
masz na mysli ze test nie wyjdzie czy ciazy nie bedzie ? bo zagniezdzenie jest zwykle 6-8 dni po owulce to mi wychodzi ze jutro
reklama
Beatka,wydaje mi sie ze troche za wczesnie by testowac.Spokojnie poczekaj,i zrob w dniu spodziewanej @
Wiem,jak to jest.......chcialabys juz wiedziec.;-)
Moj M mowi zawsze"cierpliwy zostana nagrodzeni":-)
Ja niezmiennie i wciaz trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiem,jak to jest.......chcialabys juz wiedziec.;-)
Moj M mowi zawsze"cierpliwy zostana nagrodzeni":-)
Ja niezmiennie i wciaz trzymam za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Podziel się: