majqa1
mama 2+2 :-)
Próbowałam z testami owu ale to był mój pierwszy raz z nimi i nie wiem czy dobrze zinterpretowałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kinga.. bedzie ..bedzie .. i to w najmniej oczekiwanym momencie !! Co do żółtaczki to cala trojka miala..i z kazdym wyszlam w 8 dobie )u mnie ochota w owu jest seks jest ale bobaska nie ma....... eh tam :/
to tak na marginesie... :|
Witaj Beatka.. planowalam ciaze wczensiej..ale niestety poronilam.. a teraz poprostu chcialam dziecko bez znaczenia na płeć .. i powiem Ci ze nic bym nie zmieniala..bo najwazniejsze by dziecko bylo zdrowe!!..siedzialam teraz 8 dni w szpitalu ..dzialo sie troche.. nawet niechce opisywac .. ale po raz kolejny sie przekonalam ze najwiekszy skarb to ZDROWE dziecko !!! Ale trzymam kciuki za Twoja dziewczynkeSylwia75 gratuluje synka ladne imie, a niby mowia ze kazdy nastepny porod ma bys latwiejszy.
A czy ty planowalas coreczke, jesli tak to co zawiodlo, moze dasz jakies rady co bys teraz inaczej zrobila
Tusia.. jak na razie spokojny i daje pospac:-)Witaj Sylwia i witaj nam mały Ksawery :-)
A dlaczego poród był najgorszy powinien chyba byc najłatwiejszy bo trzeci co sie działo?
Jak się czujesz ?mały spokojny,daje pospać ?
Nie stresuj sie ... kciuki za Ciebie zaciskamWITAJ SYLWIA.......ale codownie ze juz jest z Toboa.....a KSAWERY....boskie imie Opowiadaj.....albo moze i nie bo ja juz mam strasznego stresa:/
Dziekuje )Sylwia gartuluje, super niech sie Ksawery dobrze chowa... ładne imie ma synek
trzymajcie sie cieplutko, a porod szybko sie zapomina
Witam Was serdecznie
ja dzisiaj test zrobiłam i .. II kreseczki