reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

OOO i ja witam nowe starączki....jak sie okazuje znowu przewazaja plany starania sie o córcie:)))))
.....ja sobie dziewczynkę zafunduję po 30-stce:))))))
chociaz z drugiej manki taka juz jestem szczesliwa z tą moją dwójka chlopaków....o przepraszam z trójka bo i małż:)))))...ze chyba warsztat juz zamknę:)))
Czas pokaze:)

reklama
images

hej Ciotki
ja na chwile by sie przywitac Sobotnio i spływam prasowac góre ubran...nie chcialo sie wczoraj to trza dziś:))))
buzia

A z takich ciekawostek (ile prawdy to nie wiadomo) to jak sie ma owu z bolacego jajnika to na dziewczynke:)
A jeszcze z tego co wyczytałam to facet powinien nosic obcisłe portasy i pracowac najlepiej "siedzaca" takie srodowisko (wyzsza tempka) zabija "meskie plemniczki" i dlatego taksowkarze, kierowcy maja przeważnie dziewczynki

oj chyba nie za wiele prawdy bo mój zawodowy kierowca
zmajstrował dwóch synów:-D

A u mnie dzis 33tydz. i mam jakies bóle po bokach jakby jajników
siet a wizyta dopiero w piątek.
pozdrawiam wszystkie dziołszki.

dziewczynki meczy mnie jedna rzecz :-(
jak pisalam bylam u gina i z monitoringu wyszlo mu ze pecherzyk jest o sr 15 mm i za ok 3 dni peknie i nastapi owulacja, a w tym momencie jest 30 dc bo mam dlugie cykle ok 40 dniowe, a 7 dni temu robilam test owulacyjny i wyszedl pozytywny i sluz byl obfity a teraz gdy niby pecherzyk ma peknac i ma byc owulacja sluzu brak
mowilam mu jak to mozliwe jak owulacja niby byla a on na to ze on tu widzi czarne na bialym ze pecherzyk rosnie i owulacji jeszcze nie bylo
sama juz nie wiem
no ale staranko wczoraj bylo wiec sie okaze :tak:

Ostatnia edycja:
Beatko- zawsze bazowalam na obserwacji śluzu, szyjki itp..no ale jak sie okazuje jednak usg chyba bardziej wiarygodne..bo lekarz widzi jak na dloni pęcherzyk- jego wielkosc czy przyrost w ciagu kilku dni!
Planowalam córeczke i ostatnie seruszko (sexik) byl 12 dc rano a owulka wg testów i odczuc z 15 na 16 dc.....no i mamy cudnego Maksia:))))))
cięzko wiec powiedziec co w tej sytuacji ale chyba sklonilabym sie zaufac lekarzowi!

Beatka a moze masz druga owulacje przy tak dlugim cyklu.tak sie przeciez zdarza czasem.Ja tam bym wierzyla ginowi.No i sluz plodny powinien byc chyba w owulacji a nie przed, wiec to dobrze, ze sie wczoraj staraliscie.Trzymam kciuki za bobaska;-)P.S. z chinskiego to wychodzi baba teraz u ciebie?

Heyka:):)

Royanna no nam tez Ciebie brakuje:):) Ty myslisz zeby na 40 urodzinki zrobic sobie prezencik, oj kochana chyba Ci sie nie bedzie chciało znow w nocy wstawac, kolki, zabkowanie, nauka chodzenia itp
Beatka no moze masz 2 owu w tym cyklu, jak długie cykle to sie zdarza, w kazdym razie jak lekarz widzi pecherzyk to pewnie jest, powodzenia
Tusia no fakt Twoj kierowca a masz synkow:) nigdy nie ma 100% pewnosci, pewnie Twoj ma tylko plemnieczki :synusie":):)
powodzenia na wizycie, a u Ciebie tezn synus to tak nie dokonca chyba? czy juz jajkami swiecił bez watpienia?
Aneczka a Ty juz starasz sie o trzecie? Antos chodzi do przedszola? chyba jeszcze daje popalic)

Ja przy pierwszym nie planowałam.......
Miłego dnia..........

Aneczka do listopada z chinskiego kalendarza wychodzi dziewczynka w tym miesiacu tez i przyszly caly rok tez na dziewczynke tylko w styczniu i marcu chlopczyk ale do tego akurat podchodze lajtowo mimo ze chlopakami mi sie sprawdzilo

a jak myslicie dzis tez zrobic przytulanko z mezulkiem jak za dwa dni ma byc owulacja czy lepiej juz czekac czy okres sie pojawi?

a co do drugiej owulacji tez mi gin powiedzial ze czasami przy dlugich cyklach sa dwie owulacje

Aneczka ale ty fajne malutkie dzieci rodzisz bo ja to po 4kg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry