reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PAULA super ze juz w domku:-D:-D:-Djeszcze raz GRATULACJE!!!!Karolek jest cudny :-)i racja już donoszony synek:tak:zaklimatyzujcie sie niech Karole oswoi się z domkiem a potem do nas piszkaj:-D

reklama
Paula... ciesze sie ze juz jestescie w domku :-D;-)...
Boziuuuu jaki Karolek jest śliczny !!! :zawstydzona/y::tak:... fajnie ze masz juz porod za soba :sorry2:.. Teraz tylko dojdziesz do siebie i bedziesz mamuska pełną parą ;-)

Buziaki Dziewczynki :)

Witajcie dziewczynki :-)

Dziękuję Wam bardzo za gratulacje, pozdrowienia i wszystkie miłe słowa :-)

Wczoraj po południu wróciliśmy z Karolkiem do domu :tak: mieliśmy wyjść w niedziele ale Karolek dostał niewielkiej żółtaczki więc wyszliśmy w poniedziałek. Karolek ma się dobrze, ładnie ciągnie cyca a ja mam dużo pokarmu tak że musiałam sobie odciągać! Ja dochodzę do siebie ale wiadomo że po cc to dłużej, bardzo ciągną mnie szwy, ale przy Karolku wcale o tym nie myślę ;-) tylko jak śpi a ciągle śpi :happy2: to ciężko mi coś zrobić. Dobrze że mój M jest do końca miesiąca jeszcze w domu :tak: Cieszę się bardzo że mam już swoje drugie szczęście przy sobie :-) a i Karolek wcale nie jest wcześniakiem bo jak się urodził to zaczęłam 37 tydzień a to już jest ciąża donoszona :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :happy2:
a tutaj zdjęcie Karolka już z domu :happy2:

Buziaki :*

Paulinko Karolek jest sliczny:tak: Gratuluje Ci cudnego syneczka! Achhhh jak ja bym chciala utulic juz mojego maluszka:tak:

Paula ciesze się że już jesteście w domkU:) Karolek jaki uroczy jest! :))

No my wróciliśmy niedawno z Olsztyna, fajnie było! ;)
Buziaki!!!

paulinko Kochana
ale masz Cudo:)
Bardzo Ci gratuluje i CIEsze sie z u was Ok...
Sliczne msz dzieciaczki..
Zycze Ci zeby maluszek spał Ci duzo i dawal odpoczywac:)))))))

Dziękuję Wam dziewczynki moje kochane! :-)

Jak narazie to nasz synuś to straszny śpioch...idę go obudzić bo śpi od 19:30 i ani myśli wstać a ja chcę się już położyć! :happy2:

Buziaki dla Was!

PAULINKO masz ślicznego syneczka,jeszcze raz GRATULUJĘ.
aż nie mogę uwierzyć,ze niedługo i ja będę tulić swojego ach...:-)
pozdrawiam was babki.
ja dzisiaj jade na glukozę :baffled: i po wynik z toxo.PA.

reklama
Dzień dobry.
Tusia ja też nie mogę uwierzyć, że niedługo będę tulić małego brzdąca.

Glukozę piłam tydzień temu 75 g i jakoś poszło, toxo też robiłam i na szczęście wynik cały czas ujemny. Glukozę mam chyba w normie bo na czczo 78 a po dwóch godzinach 132. Natomiast morfologia nie najlepsza bo płytek krwi mam za mało bo tylko 116 a norma jest od 150 w poniedziałek mam wizytę to się dowiem co i jak. Mocz też się pogorszył bo wyszły leukocyty i jakieś azotyny. Oprócz tego miałam nieplanowaną wizytę u nie swojego gina w sobotę bo jak się okazało, po kąpieli w morzu przypałętał się grzybek a mój gin na urlopie i kazał mi iść do innego.

Pomóżcie mi bo mam problem ze skompletowaniem wyprawki dla małego chodzi mi o ciuszki. Po Filipie nie mam prawie nic, bo wszystko miałam od przyjaciółki i oddałam (to co kupiłam sama też oddałam). Nie wiem ile powinnam mieć kompletów i w jakim rozmiarze. Na razie mam 3 bodziaki i 1 koszulkę w rozmiarze 56 i 5 kompletów śpioszków z kaftanikami w rozm. 56 i 3 kompl. w rozm. 62 patrząc na to wszystko wiem, że to stanowczo za mało tylko nie wiem czy mam kupować jeszcze w rozmiarze 56 czy już resztę w 62

Do góry